Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ryzyk Fizyk

Recommended Posts

Siema, na początku może powiem, że jest to moje trzecie podanie..

Bo nie było jasnego odzewu z waszej strony. Chcę wam przedstawić sytuacje jasno.

Chcę zostać opiekunem serwera [COD MOD: Global War], aktualnym opiekunem jest * daro *.

Powiem też że w/w opiekun na serwerze nie był już bardzo dawno na forum też nie zauważyłem aktywności.

Ja na forum zacząłem się ostatnio udzielać postów troszeczke nabiłem na serwerze jestem dosyć często.

Bo godziny pracy mi się zmieniły. Na serwerze jestem rozpoznawany, graczę mnie polubili.

Umiem grać nie gram na " HAXACH ". No tylko jest ten WIELKI MINUS bo gram bez STEAM.

O mnie: No co może być o mnie.. jestem ogarnięty. Uczciwy, systematyczny, kulturalny i piszę bez błędów.

Chcę wam zaoferować swoją pomoc ( chyba że jej wam nie trzeba ). Na serwerze porobiłbym pare zmian.

Oczywiście za zgodą Administracji i wyższych instacji :P. Bo serwer podupada widać to ewidentnie.

Robią się częste tzw. Crash'e. Troszku denerwuje :).

Nie będę pisał za wiele bo pewnie nie każdemy będzie się chciało to czytać.

PS.

Zawsze można dać na próbę :)

Ze sie tak glupio spytam - co oferujesz jako opiekun? Opiekunami zwykle zostaja osoby ktore maja duze pojecie o modyfikacjach na serwerze, jesli chodzi o CODa to na pewno przy nim jest sporo roboty ale od strony programistycznej - to jest pisanie klas etc.

Co do crashy - wiesza sie? Czy wywala ludzi z serwera? Podejrzewam ze ma to zwiazek z funkcja zmieniajaca modele graczy.

Moze nie ten dział/temat ale byłoby gdybyście wywalili te wszystkie modele zwłaszcza postaci bo maja zły interp. Co do modeli broni to moge z własnego źródła dac lub nakrecic demko jakie Ja mam modele do zaoferowania (głównie broni bardzo podobne do CSS).

Wystarczy dac info to pokrece :P No i dam download

Co oferuje? Hmmm dużo by gadać znam się dobrze na AMX, i nie zaprzecze że jestem całkiem dobrym programistą. Mam też pojecie o modyfikacjach miałem już swój serwer COD MOD jakieś 2/3 lata temu. Pisanie klas - nie mam zamiaru( No chyba że będzie taka potrzeba ) dodawać nowych jest ich całkiem spora ilość i mają różne parametry.. więc każdy gracz może mykać sobie inną klasą.

Trzba będzie coś jeszcze dopisać walcie śmiało.

mR.

Z tej strony Never :) Nie piszę z mojego konta , bo może mam zbanowane ;]

Do ciebie kolego mr. kiedyś cię lubiłem ale stałeś się chujowym adminem .

Do zaoferowania moim zdaniem masz nic , chyba, że stracenie graczy .

Psujesz atmosferę . Już nie raz widziałem , że ludzie z nienawiści do ciebie , ponieważ tylko przeszkadzałeś .

Admin ma regulamin lub przynajmniej musi się dostosować do regulaminu graczy .

Nie możesz wszystkiego . Daro do tej pory jest opiekunem i musi być ciebie nie można dopuścić do tego stanowiska .

1.Do ciebie kolego mr. kiedyś cię lubiłem ale stałeś się chujowym adminem

2.Do zaoferowania moim zdaniem masz nic , chyba, że stracenie graczy .

3.Psujesz atmosferę . Już nie raz widziałem , że ludzie z nienawiści do ciebie , ponieważ tylko przeszkadzałeś .

4.Admin ma regulamin lub przynajmniej musi się dostosować do regulaminu graczy .

5.Nie możesz wszystkiego . Daro do tej pory jest opiekunem i musi być ciebie nie można dopuścić do tego stanowiska .

1. Faaaajnie... tyle że ja Cie nie znam.

2. Skoro mam " nic " To po chuja coś piszesz skoro nie ma nic. :) Stracenie graczy? Ciekawe jakoś teraz jest ich więcej niż na początku .

3. Przeszkadzałem jak ? - grając? Nie moja wina że " Koksuje "

4. No i się kurwa chyba dostosowuje.

5. No nieee moge nooo... : P Tutaj się zgodze . : ) ale Daro dawno nie wchodził więc ja chciałem się ubiegać o to stanowisko

PS

Pisz z sensem. Bo nie kminie.

Właśnie a co do pkt. który oznaczyłem numerem 1. Lubiłem...?! Spoko i przestałes? WOW GZ. Tyle że tylko wchodziłem na serwer to już miałeś kisiel w majtach : ) A teraz po twoim chujowym piśmie stwierdzam że masz okres i nie możesz mieć tzw. Orgazmu więc się to mnie zwracasz między postami :)

I Dni menstruacyjne cię dobijają...

Nie piszę z mojego konta , bo może mam zbanowane ;]

Skoro masz zbanowane... to Cię tutaj nie chcą więc twa opinia mi lata koło gnata

1. Faaaajnie... tyle że ja Cie nie znam.

Już pisałem , że tutaj Never czytaj z sensem ...

4. No i się kurwa chyba dostosowuje.

Chuja robisz,a nie się dostosowujesz ... Pierdolenie

3. Przeszkadzałem jak ? - grając? Nie moja wina że " Koksuje "

Wez już nie pierdol głupot ..

Stracenie graczy? Ciekawe jakoś teraz jest ich więcej niż na początku .

HoHo Pokazał się jebany Bonzo, myślisz , że to tylko twoja zasługa ? cala wiejska-chata go reklamowała ..

Tyle że tylko wchodziłem na serwer to już miałeś kisiel w majtach : )

Wiesz , nigdy nie wchodziłem na ten serwer pod tym nickiem , a z tego co wiem to cię jechałem awką chłopcze .

Pisz z sensem. Bo nie kminie.

Dorośnij potem pogadaj sobie o opiekunie ...

I Dni menstruacyjne cię dobijają...

Chyba rejestrujące . Po za tym każdy gracz może się wypowiedzieć , więc czego czepiasz się dnia rejestracji ?

kurcze no mr ty zawsze tylko chcesz tego opiekuna i tyle nic wiecej, myslisz ze ja nie gram ale obserwuje forum. Fakt nie gram bo jestem teraz u babci w niedziele wracam i zasiadam do kompa. Napisales ponad 3 tematy w sprawie ze ty chcesz byc opiekunem i wo ogle. Ogarnij sie troche czlowieku z tym opiekunem bo to nie zabawka.

Dobra koniec pierdzielenia - Jasna odpowiedz od każdego

Mogę zostać Opiekunem

uznawane odpowiedzi TAK/NIE

Prosto i jasno.

@UP

Nie traktuje opiekuna jako zabawki... obserwujesz forum spoko, nie grasz git wracasz ciesze sie. Ale to nie zmienia faktu ze ubiegam sie o to stanowisko nie ze wzgledu jak to ujales na zabawe tylko ze wzgledu ze serwer upada a ty nic z tym nie robisz. Przydał by się reset lvl/ranku bo juz wiekszosc graczy ma 50+ i to odstrasza nowych graczy dzisiaj wszedl gracz o nicku [P]oPek i powiedzial ze tak debilnego moda nie bylo... spoko Global war jest orginalnym modem WCH ale nie lepiej zainstalowac MW3? A i dodaj klase taka jak medyk a nie siedzisz u babci i olewasz :)

Skoro tego opiekuna nie dostane to mozesz to zrobic :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.