ukasz89sdz Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Siemacie, proszę o powód zbanowania mnie przez admina "prowokator" oraz ewentualne usunięcie bana. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: [PL] Prowokator [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na forum.wiejska-' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:33604326' [AMXBans] Twoje IP: '178.183.234.138' [AMXBans] =============================================== http://speedy.sh/xmzxF/ss.rar Pozdrawiam Łukasz mój nick: lukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Mam nadzieję ,że pytasz się dla przysłowiowych "jaj" bo to pytanie dotyczące powodu owego banu jest idiotyczne. UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukasz89sdz Posted July 28, 2012 Author Report Share Posted July 28, 2012 Idiotyczne to jest podanie powodu: 'Wstaw screeny na forum.wiejska-', bez żadnego ostrzeżenia czy choćby informacji podczas gry i późniejsze oczekiwanie na "ułaskawienie". Ale jeśli wolisz to potraktuj to pytanie jako moją czystą ciekawość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Jak admin robi ci ss to automatycznie dostajesz ten powód.Co do informacji podczas gry to może podaj nr. tel. jak zaczynasz grać to wyśle smska albo zadzwoni czemu dostałeś bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts