nie_pytaj Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Witam. Jako iz mi sie nudzi pomyslalem ze dam kilka moich mysli na temat RS. Na poczatek dam moja paczke przy ktorej pomagal mi kolega ktory niektorych tytulow nie chce mi powiedziec. Tak wiec lecimy :-) Download: https://rapidshare.c...j_Nie_Pytaj.rar ps. Jeśli chcecie pobrac pelne mp3 z youtube wejdzcie na 2conv.com << a tam wklejacie tylko link A w niej: Veegas - Boska Veegas - Boska 2012 - YouTube Long & Junior - Kocham Cie (Daan`D Love G. Remix) <juz chyba było> Tomasz Niecik - 4 razy po 2 razy Power Play - Banan Power Play - Banan 2012 - YouTube Michel Telo - Bara Bara Bere Bere (w paczce jest to inny remix) Michel Telo - Bara Bara Bere Bere (Hot Club Remix 2012) - YouTube Sa jeszcze 2-3 nutki ktorych nie znam a sa w paczce bo nie chcial powiedziec.. Zyd jebany A oto moje dalsze propozycje tylko nie wiem gdzie trzeba by uciąć ( ale to juz bd kogos innego zadanie :-)) Przewincie se do 1:00 The Winners ft. Krywan - Szalala Szalala Freaky Boys - Take Me Away Freaky Boys - Take Me Away (Extended Mix) - YouTube Taio Cruz - Hangover (The Winners Remix) Taio Cruz - Hangover (The Winners Remix Edit) - YouTube Skrillex - Bangarang Avicii "Levels" Skrillex remix Veegas - Plastikowa Biedronka Veegas - Plastikowa Biedronka - YouTube Weekend - oceniam namierzam Power Play - Zawsze Cos POWER PLAY - Zawsze Coś (Oj Tam, Oj Tam ) 2011 - YouTube Calvin Harris ft. Ne-Yo Remady Manu L - Single Ladies V-Unit ft. Letni Chamski Podryw - Tylko hit na lato Mike Candys ft. Sandra Wild - Sunshine Gym Class Heroes - Stereo Hearts Groove Coverage - Runaway (Funkwell remix) Groove Coverage - Runaway (Funkwell Remix) NEW !!! - YouTube Jason Derulo - in My Head (Funkwell & Fuzzy remix) Jason Derulo - In My Head (Funkwell & Fuzzy Remix) - YouTube Enej - Skrzydlate Rece (..) Enej - Skrzydlate Rece (ElectroShoot Remix)(Przedpremierowo) - YouTube Afrojack ft. Shermandology - Can`t Stop Me Tak wiec bardzo mi sie nudzilo xD Narazie tyle. Piszcie komentujcie oceniajcie. Nie robie tego by zostac dj serwerowni bo tego nie chce. Ja to robie z czystej nudy a widze ze nie mieliscie kilka "świezych nutek" Heh dobra widze ze niepotrzebnie pisalem nazwy xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Możesz Dodać jeszcze Rio - Body Shaker Fajna nutka . ; P Klimatyczna Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 30, 2012 Author Report Share Posted July 30, 2012 tak wiem gdzieś na necie jest "zajebisty" remix dj matthew`a no ale juz nie wiem gdzie to jest. Widocznie cos przeoczyłem Oto jeszcze kilka: hmm co do RIO to, a zreszta sami zobaczcie http://www.youtube.com/watch?v=YFY0SRT3AJ8 wiec daje download https://rapidshare.com/#!download|853p10|445191960|R_I_O_%20feat_%20Nicco%20-%20Party%20Shaker%20%28Extended%20Mix%29-_www_2conv_com_.mp3|7359|0|0 Ten link wezcie najlepiej skopiujcie i wklejcie w przegladarke bo "klikajac" blad wyskakuje. Wiec kopiuj/wklej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Trzymajcie link do YT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 30, 2012 Author Report Share Posted July 30, 2012 heh gdyby mi chodzilo o oryginal to by juz dawno był :super: No ale oceniajcie ktore pasuje ktore sa chujowe itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Pierw to ktoś kto rozjebał serwer musi go naprawić Jeżeli już to się stanie to podejme się wykonania rs z tych nutek Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 30, 2012 Author Report Share Posted July 30, 2012 No i pinkna sprawa Wez aby luknij czy te w downloadzie bd dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts