WalK Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Witam dzisiaj dostałem bana o godzinie 12:08 za niby posiadanie WallHacka . Wyciąg z konsoli. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: mR. [AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na forum.wiejska-' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:12548016' [AMXBans] Your IP: '178.235.223.198' [AMXBans] ======================================== Admin nagminnie oskarżał mnie o posiadanie tego cheatu, lecz się pomylił. Powinieneś wiedzieć kto ma WH , a kto nie ma Moje steam przy okazji ox91 SSy : http://speedy.sh/zfCfp/ssy-Never.rar Jeżeli będzie trzeba wrzucę na inny hosting Spakowałem ssy w plik .rar . Proszę o Unban . Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Zrobil screeny dla sprawdzenia, duzo osob biega z wh, ale zajebiscie sie ukrywaja, poza tym posiadaja antyss, ale to juz niedlugo sie skonczy ;> Wiele osob wpadnie ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
WalK Posted August 2, 2012 Author Report Share Posted August 2, 2012 do tej pory myślę, że nie ma takiego czegoś jak anty ssy , bo wtedy każdy by je posiadał i by mógł grać cały czas na WH .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Czysty ub, na drugim koncie zmień nick bo w innym wypadku ban zostanie ponownie nałożony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts