Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na administratora Daro.

danilow
 Share

Recommended Posts

Piszę w celu złożenia skargi na administratora "daro" który w dniu dzisiejszym tzn.07:08:2012 o godzinie 10:36 zbanował mnie czyli gracza o nicku "Ninjaaa"

bez powodu, nie udzielając ostrzeżenia , nie robiąc ss'ów a jako powód w zakładce bany na waszej stronie pisze "czitowanie".

W dniu poprzedzającym admin mR w związku z podejżewaniem mnie o hakowanie zrobił mi uniewinniające ssy.

Grając dobrze na waszym serwerze zostałem obrażony i niesłusznie osądzony (bezpodstawnie). Administrator wysłużył się opiniami kilku innych graczy, którzy nie potrafili z honorem przegrać.

Domagam się odbanowania oraz odsunięcia admina daro który nie nadaje się na to stanowisko gdyż nie potrafi wykryć czitera - banuje dobrych graczy na podstawie statystyk (fragów).

Pozdrawiam,

Ninjaaa

Przykro mi Daro ale nie mogles widzieć czegoś czego nie mialem.

Trzeba odróżniać fart gracza od aima czy WH - administrator powinien mieć skuteczne metody a nie od razu eliminujące najlepszych graczy.

Nawet nie pokusiles sie o ssy czy chociaż pytanie lub co najprostsze przejście na speca tylko od razu ban za nic - bo grałem akurat najlepiej.

Po drugie wg. prawa "domniemanie niewinności" nie mam czitów i nigdy nie mialem.

• 4 months later...

Witam .

Chciałbym zgłosić nietypową sytuację,iż zakupiłem konto 'Mega Premium' i 'daro' miał mi ją przydzielić i tak się nie stało.

Admin daro twierdzi,że przydzielił Mega premium..

Oszustwo,pomyłka? Proszę o wyjaśnienie sprawy.

Daro, ;)

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.