Dynia(-_-) Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 tu macie screny nie jakeigo rimela ktory jest .... i robi screny i banuje mnie bez sprawdzenia bo wjechalem mu skana. http://speedy.sh/7GJpP/Screny-daremnego-rimela.rar pozdro dla tego kto mu go dal Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 kurwa kogo wy banujecie i na huj dajecie kazdemu admina nooby banuja graczy co graja tu od czasó NS'a ss czyste ub ✪ Aga, Gówno Jebane ! and Wspaniały Boguś 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 axel, przesadziles smarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted August 7, 2012 Author Report Share Posted August 7, 2012 chlopie ale co ty odpindalasz dajesz mi bana bez sprawdzenia bo dostales skana, nie uzasadniony ban powinien byc karany, screny tez niczego sobie powiem ci abstrakcyjne jakies:D ✪ Aga and Gówno Jebane ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 nic a nic ale przynajmniej ruszyłes dupe i napisałes cos tylko nie na temat Gówno Jebane ! and ✪ Aga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 dynia, gowno wiesz, z dupy post i z dupy argument. axel, ruszylem sie, ale lepiej zobacz co zem napisal. screeny czyste. "nieuzasadniony ban" HJEEEHEHEEHHEHEEHHEHEHEHE spadlem z krzesla... no kurwa. to co, mam zrobic screeny i nie dawac bana? Hehee. malo chyab znasz amxa ... ja pierdole, co za newbie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulipanek Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 hahah co waz tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 axel, przesadziles smarku. to nie on jednak dynia 100% racji popełniłeś duży błąd r1mel i nie potrafisz się do tego przyznać. W dodatku jesteś ogromnie oburzony że ktoś Ci zwrócił uwagę. Gówno Jebane ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Axel mnie zbanowal za co ? za gowno. Po 2 jakie 100% racji? Chyba wiele razy ktos z wyzszych napsial, ze kazdego moge sprawdzic nawet wyrywkowo. Wiec to, ze on mial przyjemniosc wrzucic screeny to nie onzacza, ze ja popelniam beldy, nauczcie sie wkoncu newbie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Zeby dynia musial ssy tutaj pokazywac, az sie zdziwilem. ✪ Aga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Oj juz sie nie zesrajcie... zeby on kurwa mial pokazywac screeny... kazdy kurwa moze zostac sprawdzony, wiec kurwa nie pierdolcie tu farmazonow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 r1melku próbujesz być fajny ale niestety Ci to nie wychodzi. Przecież byłem i widziałem, tak masz prawo robić ss-y komu chcesz, ale to było perfidne. Nie zdążyłeś dobrze po skanie paść i już ban. Zero upewnienia, zero podejrzanych akcji, zero niczego i jebs ban za skan, 1 skan na Tobie. Axel dał Ci bana za kozaczenie i upieranie się przy swoich błędnych założeniach AxeI -Bad Boys- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 [quote name=Dynia()' timestamp='1344373426' post='173214] nie uzasadniony ban powinien byc karany łahahaha kurwa co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 w0mbat, pierdolisz od rzeczy... juz wczesniej chcialem dac mu screeny, ale akurat tak wyszlo, ze odrazu mu zrobilem po killu, perfidnie? w kazdym momencie moge mu zrobic. A axel to kurwa przejebals sobie po calosci, z dupy perm bez uzasadnienia, to on powinien miec kare za takiego typu bana. Powiedzialem, ze sprawdze za pare minut, bo kurwa jak robia inni komus ssy, to gracze nie wrzucaja czasem odrazu, tylko na nastepny dzien, albo po 2h wiec nie bede odrazu wychodzil i czekal jak ten debil. A to, ze on mi "kazal" wejsc i sprawdzic ssy, to mnie chuj obchodzi, nie bedzie mi jakis smark kazal wejsc na forum. Wejde to wejde i sprawdze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Ej a jeszcze jedno po chuj rimel miał te skriny w ogóle sprawdzać, i tak nie może go odbanować więc co to zmieni że od razu wejdzie na forum i mu napisze: o sory faktycznie grasz bez czitów, czekaj na ub. Nie róbmy sobie ludzie żartów. r1mel ak'a ^sp!d3r 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Az Ci piwo postawie za ten post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted August 7, 2012 Author Report Share Posted August 7, 2012 rimel masz prawo kogokolwiek sprawdzic ale robisz screny sprawdzajace a nie jebiesz 5 przypadkowcyh screnow tez sobie moge jebnac 5 screnow pulpitu i jebanc ci perma bo powiem ze cie sprawdzalem chlopie ogarnij sie, nie wiem czy wogole to mozna nazwac screnem predzej jeb scren. I wypraszam sobie mowienie do mnie debil bo twoim znajomym nie jestem i ja cie nie obrazilem wiec troche szacunku Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 w0mbat, pierdolisz od rzeczy... juz wczesniej chcialem dac mu screeny nie muszę wiedzieć co chciałeś. komentuje to co zrobiłeś i jak to wyglądało z mojej strony. Powiedzialem, ze sprawdze za pare minut, bo kurwa jak robia inni komus ssy, to gracze nie wrzucaja czasem odrazu, tylko na nastepny dzien, albo po 2h wiec nie bede odrazu wychodzil i czekal jak ten debil. A to, ze on mi "kazal" wejsc i sprawdzic ssy, to mnie chuj obchodzi, nie bedzie mi jakis smark kazal wejsc na forum. Wejde to wejde i sprawdze. tu już naginasz znacznie rzeczywistość a tak btw zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia. Było chyba 3 adminów na serwie grających z dynią od kilku map ale jakoś dziwnie tylko Ty widziałeś nieprawidłowości w grze dyni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted August 7, 2012 Author Report Share Posted August 7, 2012 Bo wombat wiesz nie grajac jakis okres czasu to w moich rekach i oczach gromadzi sie czit i on sie uwalnia:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHA BAN DLA DYNI. SPOKO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 tak, chcialem sobie go sprawdzic, a ze akurat zginal to juz nie moja wina, plugin troche opozniony jest. to nie jest ban tylko sprawdzenie ssow, wiec aga nie wiem czego zacieszasz buzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 A wiec tak, napisze to w dwoch tematach. Nie mam uprawnien do dawania UB to raz, dwa 90% tematow w sprawie screenow jest sprawdzanych przez inne osoby, nie przez adminow, ktorzy im zrobili owe zdjecia. Axel zes po prostu przesadzil i to grubo z permem dla mnie. Prawde mowiac nie musze odrazu wchodzic na forum i czekac az laskawie ktos wrzuci zdjecia. Niektorzy wrzucaja po paru godzinach albo po dwoch dniach. Do tego to byl wieczor. Mogl ktos inny sprawdzic, napisac "Czyste" i prowo albo ktos inny uprawniony zdjal bana. Wiec nie wiem z jakiej paki ten ban dla mnie. Mysle, ze konsekwencje jakies powinny byc wyciagniete. A to, ze gram krotko u was, to nie oznacza, ze mam nie robic znanym osobom tu screeny. Sprwadzic moge kazdego. Zrobilem nagle po zginieciu screeny, bo na zdrowy rozum admin schodzac na specta robi wrazenie, ze kogos bedize sprawdzac, wiec delikwent wylaczy kolka i bedzie czekal az admin wejdzie z powrotem do teamu. A to, ze nie moge patrzec na przeciwna druzyne to sobie pozwolilem na perfidne screenowanie. Macie dziwne podejscie do niektorych rzeczy. Bluznilem bo bylem wkurwiony i po %. Urazilem kogos? sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 To boli że na WCH mamy adminów nieumiejących przyznać się do porażki troszku żałosne że dał bana za skan ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 mR. Spierdalaj. Jakim prawem oskarżasz go o porażkę skoro dał screeny ? P.S - idź dalej napierdalać u nas reklamy innych serwerowni adminku za dyszkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts