r1mel ak'a ^sp!d3r Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina AxeI. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : [MENELE]r1mel [AMXBans] Powod : ' Wejdz na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 5911408 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 85.89.170.72 ' [AMXBans] ======================================= 2012-08-07 [MENELE]r1mel AxeI Wejdz na forum Na zawsze 0 0 0 axel, to, ze zrobilem screeny nie oznacza, ze zaraz za 2 minuty mam siedziec ciagle na forum i sprawdzac czy laskawy gracz wrzucil screeny. Powinien byc ustalony czas dla gracza. "Masz 30 min na wrzucenie screenow" po tym czasie dzien dodatkowego bana jezeli okaza sie czyste. Gracze maja nas w dupie, wrzucaja po godzinie albo po 2 dniach. Wiec nie praw mi kurwa moralow ze mam juz wchodzic na forum. Chuj mnie obchodzi, ze to jest kurwa staly gracz czy jakis byly admin, bo kazdego mam prawo sprawdzic. Wiec stul wary i ogarnij bajere, bo perma zes zajebal z dupy i dla mnie flagi powinienes miec odebrane smarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 jestes tu na forum od maja grasz moze an wiejskiej od stycznia moze troszke dłuzej nieznasz ludzi banujesz od tak graczy co graja tu whuj i jeszce troche. a co do mojego admina to jeden hj czy mi go wezna czy nie ale wiem ze tobie powinni zabrac bo tez niewiem czemu mailo dostał kicka??? od ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted August 7, 2012 Author Report Share Posted August 7, 2012 Sluchaj, nie wpierdalaj sie w nieswoje sprawy to raz, dwa screeny moge dac kazdemu, chuj mnie to czy to jest kurwa twoj brat, ojciec czy tam kurwa prezydent... nawwet on moze sie okazac odpalencem. weic go sprawdzam. to sa kurwa screeny, wiec stul jape. W tym przypadku co zes odjebal, dales mi perma to chyba powinny zostac wyciagniete konsekwencje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
39 Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 hoho 2 cioty byda sie wadzic czekam na wiecej :dedektyw: Anthony Hopkins and ✪ Aga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 smakosz ty ciulu a ty r1mael nie spinaj tak zachowój sie jak na swój wiek bo aktualnie wygladasz na 16 wiecej wyzywasz przeklinasz niz to warte czyli ban słuszny przynajmnije se odpoczniesz tak jak zes to powiedział Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted August 8, 2012 Author Report Share Posted August 8, 2012 perm? ub dzis widze. A wiec tak, napisze to w dwoch tematach. Nie mam uprawnien do dawania UB to raz, dwa 90% tematow w sprawie screenow jest sprawdzanych przez inne osoby, nie przez adminow, ktorzy im zrobili owe zdjecia. Axel zes po prostu przesadzil i to grubo z permem dla mnie. Prawde mowiac nie musze odrazu wchodzic na forum i czekac az laskawie ktos wrzuci zdjecia. Niektorzy wrzucaja po paru godzinach albo po dwoch dniach. Do tego to byl wieczor. Mogl ktos inny sprawdzic, napisac "Czyste" i prowo albo ktos inny uprawniony zdjal bana. Wiec nie wiem z jakiej paki ten ban dla mnie. Mysle, ze konsekwencje jakies powinny byc wyciagniete. A to, ze gram krotko u was, to nie oznacza, ze mam nie robic znanym osobom tu screeny. Sprwadzic moge kazdego. Zrobilem nagle po zginieciu screeny, bo na zdrowy rozum admin schodzac na specta robi wrazenie, ze kogos bedize sprawdzac, wiec delikwent wylaczy kolka i bedzie czekal az admin wejdzie z powrotem do teamu. A to, ze nie moge patrzec na przeciwna druzyne to sobie pozwolilem na perfidne screenowanie. Macie dziwne podejscie do niektorych rzeczy. Bluznilem bo bylem wkurwiony i po %. Urazilem kogos? sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Daje UB. Axel znowu Ci odpierdala? To nie jest Twój serwer a każdy ma prawo robić screeny komukolwiek jeżeli ma ku temu powód lub podejrzenie. ✪ cycak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 czuje sie jakbym ogladal serial z czakiem norrisem ❤ Py Py Pyrcia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gówno Jebane ! Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 <konik> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Jest tu jakiś cwaniak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 w chuj ich mało :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulipanek Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 :pije: wypijmy za bleby :sex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Nosiłem reklamówki w markecie, więc wiem co to znaczy być siatkarzem kurwy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts