harabachi Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Tak nie znam Ciebie. Po 2 widziałem, że dostałeś bana. Po 3 nikt Ciebie tu nie zna i po 4 postach na forum myślisz, że ktoś da Ci opiekuna? Po 4 najpierw wypada się przedstawić, a od tego jest inny dział. Po 5 poćwicz pisownię j. Polskiego bo te pierwsze 3 linijki mistrzowsko złożyłeś. Nie zaczynaj zdań od "i" i "a", są jeszcze takie znaki interpunkcyjne jak ",". Na pewno już się zraziłeś do tego co napisałem wyżej, lecz nie szkodzi. Jeśli dobrze się przyjmiesz na forum udzielając się (nie odkopuj starych tematów) to na pewno możesz starać się o taką rangę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc^ Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Dostal bana na godzine doslownie 20 minut temu za wyswiska i obrazanie admina i graczy admin daro byl obecny przy tym incydencie i on chce byc opiekunem serwera no prosze cie. Straszy kazdego banem i osadza kazdego o czitowalanie. Gracze go lubia?? Po za obrazaniem wyzwiskami i oskarzaniem o cziterstwo za wiele nie robi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Dostal bana na godzine doslownie 20 minut temu za wyswiska i obrazanie admina Powód bana "przeklinanie" ogarnij się człowieku psujesz wiejski klimat na serwerze ... ( to do szewc ) Co do podania raczej nie , ponieważ nie znam cię . Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc^ Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Powód bana "przeklinanie" ogarnij się człowieku psujesz wiejski klimat na serwerze ... ( to do szewc ) . Posluchaj ja nie mam 16 lat i jesli jakis gowniarz bedzie mi na rodzine wjezdzam i jechal po ojcu to moze byc pewny ze wyrwie bana. Jesli to jest twoj klimat to sie go trzymaj bo na pewno to nie moj. Posluchaj ja nie mam 16 lat i jesli jakis gowniarz bedzie mi na rodzine wjezdzam i jechal po ojcu to moze byc pewny ze wyrwie bana. Jesli to jest twoj klimat to sie go trzymaj bo na pewno to nie moj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Jesli to jest twoj klimat to sie go trzymaj bo na pewno to nie moj. Zazwyczaj wyzywanie i obrażanie "dla jaj" to jest wiejski klimat ale jak ci on nie pasuje to trudno musisz się przyzwyczaić .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc^ Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Zazwyczaj wyzywanie i obrażanie "dla jaj" to jest wiejski klimat ale jak ci on nie pasuje to trudno musisz się przyzwyczaić .. Dla jaj to sobie w kurniku może posiedzieć nie znam goscia i nie życzę sobie takich tekstow Nawet moi znajomi nie żartują sobie w taki sposób wiec chyba ty trochę ogarnij co pisze żart to jedno a wyzwiska w kierunku rodzicow to drugie jak nie widzisz różnicy to chyba czas podstawówkę powtórzyć Co tak nagle nazwa tematu została zmieniona i post o opiekuna znikną?? dziwne nieprawdaż Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Never ale Szewc ma rację nie są kolegami i on sobie życzy aby ktoś go obrażał. Pamiętaj to nie serwer 4fun, gdzie można robić prawie wszystko. Bynajmniej jeśli komuś to nie pasuje to koniec wyzwisk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc^ Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Never ale Szewc ma rację nie są kolegami i on sobie życzy aby ktoś go obrażał. Pamiętaj to nie serwer 4fun, gdzie można robić prawie wszystko. Bynajmniej jeśli komuś to nie pasuje to koniec wyzwisk. Zinbo zeby to bylo do mnie to ok ale ja bardzo nie lubie jak sie obraza moich rodzicow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 dlaczego jak wszedłem do tego tematu to pisze tylko ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc^ Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Bo ten ktory złożył podanie nie miał racji wiec wszystko pousuwał Link to comment Share on other sites More sharing options...
mR. Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 weszlem Co zrobiłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts