Gufi Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Nick: Gufi [miodzio|sq] Twoje steam id: jestem nsem/ nie posiadam konta steam( dla niektórych odrzutkiem bo nie kupiłem se steama ... ) Link do ss: http://www.speedyshare.com/2D2Ma/ssy.rar Własne alibi: wystarczy spojrzeć na ss widać że macie ogarniętych adminów, którzy nie umieją farta ( skilla) odróżnić od cheatów. Pozazdrościć tylko takiej ekipy ..... Czekam na szybki unban bo zbanowano mnie na jednej z moich ulubionych map .... P.s. Ip mam zmienne więc sam się odbanuję zmieniając sobie ip. Temat został napisany w celu potwierdzenia mojej niewinności i dla przykładu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Żebyś wiedział że ogarniętych!Fart powiadasz:)nie takie fart itp.odpaleni latają a ja nie mam całego dnia by ich obserwować więc po to są ss Więc sam się ogarnij! Zamknąć! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gufi Posted August 11, 2012 Author Report Share Posted August 11, 2012 Strasznie wybuchowy jesteś kolego To banuj tych co latają a nie tych co grają parę ładnych lat i znają mapy na wylot. A to ze komuś nie idzie i zaraz woła że wszyscy mają cheaty to normalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted August 11, 2012 Report Share Posted August 11, 2012 Sorki! ale w dowodzie Cie nie mam więc nie znam Cię :> A na tych co płaczą dawno nie zwracam uwagi :cfaniak: Więc luz poczekaj na ub,albo tak jak pisałeś wcześniej zmień ip Pozdro 500! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts