harabachi Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Nick Kamil SteamID STEAM_0:3:2068201550 SteamCommunity ID 76561202096668831 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana wypierdalaj czicie Wykonano 13.08.2012 - 20:56:41 Wygasa Nie określono Zbanowny przez KampeR (kamper) Zbanowany na Wiejska-Chata.pl #2 [COD: Global War Mod] (cs_office) Wszystkie wygasłe bany 0 Nic niemialem pisal tylko ze mam to ofnac bo perma dostane ss'ow niezrobil i dowodow niema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 perm beton. Do widzenia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 JA PIERDOLE !!! w dziale 4fun dałeś ss`ki z de_emir a nie z cs-italy, czyli MASZ ss`ki tylko nie chcesz dac. Wez sie ogarnij człoweku Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Niewiem co jest z tym ziomem ja mu dalem juz sam 6-7x bana za wh ostatnie razy za sprawdzeniem id w konsoli niezagrasz juz tu ziom mozliwe ze mnie niema czesto ale jak jestem i widzie twuj nick ban zara leci bo jestes odpalony znaczy byles gracze jak maniac hasky no i moja umiejetnosc ocenienia sprawy czy ktos ma wh czy nie jest okreslona w twojim przypadku jest beton a dowody mozna sobie sciagnac przez demo. Nierobie screenow bo chce grac a niesiedziec caly czas na spekcie i podgladac wiecznie tych samych czitow Link to comment Share on other sites More sharing options...
harabachi Posted August 15, 2012 Author Report Share Posted August 15, 2012 Niewiem co jest z tym ziomem ja mu dalem juz sam 6-7x bana za wh ostatnie razy za sprawdzeniem id w konsoli niezagrasz juz tu ziom mozliwe ze mnie niema czesto ale jak jestem i widzie twuj nick ban zara leci bo jestes odpalony znaczy byles gracze jak maniac hasky no i moja umiejetnosc ocenienia sprawy czy ktos ma wh czy nie jest okreslona w twojim przypadku jest beton a dowody mozna sobie sciagnac przez demo. Nierobie screenow bo chce grac a niesiedziec caly czas na spekcie i podgladac wiecznie tych samych czitow Niewiem co jest z tym ziomem ja mu dalem juz sam 6-7x bana za wh ostatnie razy za sprawdzeniem id w konsoli niezagrasz juz tu ziom mozliwe ze mnie niema czesto ale jak jestem i widzie twuj nick ban zara leci bo jestes odpalony znaczy byles gracze jak maniac hasky no i moja umiejetnosc ocenienia sprawy czy ktos ma wh czy nie jest okreslona w twojim przypadku jest beton a dowody mozna sobie sciagnac przez demo. Nierobie screenow bo chce grac a niesiedziec caly czas na spekcie i podgladac wiecznie tych samych czitow no to dawaj mi nic do demka a nie nawed ssow nierobiles nic niemiaelm a mi bana dajesz a ip mi sei samo zmienia bo stema niemam to nie moja wina Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Bronil cie kolega z nickiem Krychomycho zlapalem go na wh 1000% jak slyszalem ze sie znacie z prywa czy cos niemam teraz zadnych podstaw dawac ci unbana czy wogule czytac twojich textow Bany macie obaj za wh nara. Zamknac temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harabachi Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 Bronil cie kolega z nickiem Krychomycho zlapalem go na wh 1000% jak slyszalem ze sie znacie z prywa czy cos niemam teraz zadnych podstaw dawac ci unbana czy wogule czytac twojich textow Bany macie obaj za wh nara. Zamknac temat. Bronil cie kolega z nickiem Krychomycho zlapalem go na wh 1000% On nic niema ty nawed neipotrafisz odrzonic wh czy aima od dobrego gracza Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Ty juz tu niepograsz on taksamo znowu bana dostanie jak wejdzie a ze mi dzis uciekles to nieznaczy ze ci sie udalo pograc Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
krychomycho Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Grałem z nim i nic niemiał a KampeR niech ogarnie bany bo nawet ss'ow nierobi i 100% pewnosci niema. Ty juz tu niepograsz on taksamo znowu bana dostanie jak wejdzie a ze mi dzis uciekles to nieznaczy ze ci sie udalo pograc Ty juz tu niepograsz a masz chociarz demko albo cos takiego czy taki pojeabny jestes ze bany dajesz se od tak bez dowodow Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 krychomycho, a Ty masz slownik ? mur beton... nie wejdziecie juz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 On nic niema ty nawed neipotrafisz odrzonic wh czy aima od dobrego gracza Ty nie masz słownika i nie potrafisz "odorznic" czy piszesz zle/dobrze Powodzenia w dalszej nauce JP (na 100 xD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts