atom Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Zachęcony przez Aftera stworzyłem nakładkę do tf'a która wyświetla w menu głównym tabelkę i przyciski pozwalające się bezpośrednio łączyć z serwerami wiejskiej bez wpisywania komend czy wchodzenia w serwery. Wygląda to tak: imgur: the simple image sharer Pobrany plik należy rozpakować i jego zawartość wrzucić do folderu: "...Steam/steamapps/user/team fortress 2/tf/resource" Po uruchomieniu gry możemy cieszyć się nowymi super fajnymi przyciskami które zaoszczędzą cenne godziny waszego życia Wiejska_connect_menu.zip Jaśnie Pan and ORZEH 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Fajna sprawa - ja juz sobie ustawiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 Edit: Dodałem nową poprawioną wersję która uwzględnia przycisk coop i teraz działa to z najnowszą wersją gry, gdy przestało po MVM aktualizacji (tzn. działało jak się wrzuciło na nowo ale nie było przycisku coop). Teraz już jest cacy glancy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts