Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Prosze o odbanowanie

TNT
 Share

Recommended Posts

Zostalem nieslusznie zbanowany prosze o odbanowanie

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Zostales zbanowany przez ^ SG 1 ^ Teal c

[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!

[AMXBANS] Zbanowany nick : T.N.T

[AMXBANS] Przyczyna : ' Wallhack '

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Twoj SteamID : ' '

[AMXBANS] Twoje IP : ' 81.190.35.112 '

[AMXBANS] =======================================

Wh byÂło u ciebie ewidentnie widoczne nie tylko dla mnie na serwie grali takÂże inni admini i wszyscy zgodnie stwierdzili ze masz Wh a co do wysokoÂ?ci w tabeli to korzystaĂ? z WH tez trzeba siĂŞ nauczyĂ?, ale nie na tym serwie papa.

Ban przez pomylke.

Ale nie oskarzajcie mnie o WH bo tego gowna nie uzywam... zreszta jakbym uzywal WH to chyba i AIM bota przy okazji.... Tak sobie tez moge stwierdzyci ze kazdy admin ma WH bo wedlug mnie jest to ewidetnie widoczne...

Zreszta nie wiem nawet dlaczego mialbym czitowac jezeli na tym servie sa moje 2 ulubione mapy.... scouty

AMD Athlon 64 X2 dual ; Core processor 4800+ ; 2,51 GHz, 2 GB ram

tak krotko, sprzet.

Xander nie napisalem "ze kazdy admin ma WH". Tylko to byla odpowiedz na reakcje Tilka, ze kazdy moze sobie twierdzic ze ktos ma WH. Zreszta czemu dopiero teraz dostalem bana jesli juz troche gram na tym serverze teraz pod nickiem TNT a kiedys Uri3l

O$ka jeÂ?li goÂ?ciu ewidentnie wali przez Â?ciany w zielone kwadraciki to nie nagrywam dema bo zdarzaÂło siĂŞ wiele razy ze cziterzy siĂŞ orientowali ze sÂ? nagrywani i spierdalali z serwa. Poza tym nie bylem sam z adminĂłw w tym momencie na serwie i takÂże mĂłwili ze ma WH.

Oska ma racje... jako jedyny nawet dowodow nie macie na to ze czitowalem, a ze zabilem kogos przez sciane to chyba nie wyczyn ? jesli sie wie ze ktos tam jest...Na dodatek bana dostalem na mapie z awp wall bodajze gdzie nei trudno cos takiego zrobic....

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.