krychomycho Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 KampeR dal mi bana za "niby wh" chociarz nic niemiałem,niezrobił mi ss'ow tak jak graczowi Kamil wiec prosze zróbcie coś z nim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 na chuj ssyu ma ci robic jak jest pewny ze masz wh ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 beton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 ale kamper jest zawsze pewny a potem wychodzi że koleś jest czysty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Dokladnie. Czesto byly takie akcje. Dla mnie to co sie ostatnio dzieje to jakies jaja. Jesli nie ma konkretnych dowodów to powinien być ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Ja tam już nic nie daje bo jak dam to są spiny , nie dam to też są spiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 masz po prostu najbardziej przejebane ja takie akcje rozwiązywał bym tak, screeny są główną podstawą do bana, nie ma screenów nie ma ub to wiemy więc analogicznie screeny nie były zrobione - jest ub a bawienie się w demka nie powinno należeć do forum tylko do konkretnej osoby która podejrzewa kogoś o czity. więc jeśli dla przykładu przytoczonemu tu kamperowi nie będzie chciało się oglądać demka i wskazywać nam sytuacji, według których można by typa zbanować, no to gdzie tu logika, ub i tyle, ZROBIENIE SCREENÓW TO ŻADEN PROBLEM A ROZWIĄZUJE TYLE SPORÓW ODNOŚNIE BANÓW ZA CZITY łikend kurwa Anthony Hopkins 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Więc pytam , dać UB czy nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Nie ma dowodów - Ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Nie nie dawać UB. Jak będą chcieli sami się zgłoszą po UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 z tego co wyczytalem to typ sie wlasnie upomnial Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Jeśli się upominał to dać mu ub i po sprawie. Next time bardziej obserwować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Masz ub, kamper screeny to podstawa więc zacznij je robić Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Są screeny, wtedy jak nic nie widać to rozpatrujemy demko. TEGO SIĘ TRZYMAMY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Kurwa ja juz niebanuje nikogo mam to w dupie wlascie wy i sprawdzajcie wlasnie tych cweli maja wh i dasz bana to placza a zreszta i tak wchodza kiedy chca akurat ten ziom co napisal tego posta przechuj ja co jak gralismy na mapie widzial ze jestem wylaczyl wh wyszlem z servera zmienilem nick i weszlem 2min puzniej dziwne ze chociasz niemial wh napierdalal po scianach tam gdzie inni stali ale nic on nic niemial jak 60% tych co graja na Cod dzieki Acha ten co to napisal to kumpel tego kamila oba napierdalaja na wh zostali pare razy banowani za wh od innych Adminow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniac Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Wasze skargi na Kampera są bezpodstawne. Gram na tym serwerze dluuugo i wiem kiedy ktos nowy zawita na nasz serw. Chyba oczywiste jest wtedy to ze trzeba zwrocic na niego sczegolna uwage tymbardziej jesli to non steam. doświadczenie w cs mam spore bo az 6 lat wiec potrafie rozroznic wh od czystego gracza. krychomycho czy jak mu tam dostal bana za wh bo ponad polowa serwa na niego sie skarzyla w tym ja. kamper po ogledzinach gracza rowniez stwierdzil jednoglosnie ze gra na czitach. skoro kamper ma adma to musicie wiedziec ze tez ma doswiadczenie w grze jak i w tych sprawach. nie mial powodu banowac go za nic. a co do kamila to to sytuacja jest identyczna. jezeli macie z tym jakis problem to pożalcie sie tym co dali adma Kamperowi albo sami zacznijcie adminowac podejrzewam ze wiekszosc z was nawet nie wie jak to sie robi. to tyle co mam do powiedzenie wiec jesli nie macie slusznych oskarzen na Kampera to uwazam ze tez nie powinniscie sie udzielac. Maniac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 no i widzisz napierdoliłeś taką epopeje a to praktycznie lanie wody, które można przypasować pod każdą osobę, kamper to kamper, ktoś powie na niego złe słowo to obraża się na cały świat, przekonaliśmy się nie raz że banował osoby czyste a pisał że na bank są odpalone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goste111 Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Dostałem od Kampera perma za "niby wh" bo stalem za sciana i slyszalem ze gosciu podnosi pake i go zabiłem .Chce ub nawet nie ma screena .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Napisz nowy temat w dziale UB/demka/ss`y czy jak to tam ejst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goste111 Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Dostałem perma za "niby wh", bo slyszałem jak ktoś podnosi pake i go zabiłem .Chcę ub. Dodaje, że ban został dany mnie od admina KampeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 na kampera jest więcej skarg niż ja mam w sumie postów na forum :D zastosuj się do wzoru to raz , dwa screeny lub demko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts