Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na administratora KampeR

krychomycho
 Share

Recommended Posts

masz po prostu najbardziej przejebane :D

ja takie akcje rozwiązywał bym tak, screeny są główną podstawą do bana, nie ma screenów nie ma ub to wiemy więc analogicznie screeny nie były zrobione - jest ub a bawienie się w demka nie powinno należeć do forum tylko do konkretnej osoby która podejrzewa kogoś o czity. więc jeśli dla przykładu przytoczonemu tu kamperowi nie będzie chciało się oglądać demka i wskazywać nam sytuacji, według których można by typa zbanować, no to gdzie tu logika, ub i tyle,

ZROBIENIE SCREENÓW TO ŻADEN PROBLEM A ROZWIĄZUJE TYLE SPORÓW ODNOŚNIE BANÓW ZA CZITY

łikend kurwa

Kurwa ja juz niebanuje nikogo mam to w dupie wlascie wy i sprawdzajcie wlasnie tych cweli maja wh i dasz bana to placza a zreszta i tak wchodza kiedy chca akurat ten ziom co napisal tego posta przechuj ja co jak gralismy na mapie widzial ze jestem wylaczyl wh wyszlem z servera zmienilem nick i weszlem 2min puzniej dziwne ze chociasz niemial wh napierdalal po scianach tam gdzie inni stali ale nic on nic niemial jak 60% tych co graja na Cod dzieki

Acha ten co to napisal to kumpel tego kamila oba napierdalaja na wh zostali pare razy banowani za wh od innych Adminow.

Wasze skargi na Kampera są bezpodstawne. Gram na tym serwerze dluuugo i wiem kiedy ktos nowy zawita na nasz serw. Chyba oczywiste jest wtedy to ze trzeba zwrocic na niego sczegolna uwage tymbardziej jesli to non steam. doświadczenie w cs mam spore bo az 6 lat wiec potrafie rozroznic wh od czystego gracza. krychomycho czy jak mu tam dostal bana za wh bo ponad polowa serwa na niego sie skarzyla w tym ja. kamper po ogledzinach gracza rowniez stwierdzil jednoglosnie ze gra na czitach. skoro kamper ma adma to musicie wiedziec ze tez ma doswiadczenie w grze jak i w tych sprawach. nie mial powodu banowac go za nic. a co do kamila to to sytuacja jest identyczna. jezeli macie z tym jakis problem to pożalcie sie tym co dali adma Kamperowi albo sami zacznijcie adminowac :) podejrzewam ze wiekszosc z was nawet nie wie jak to sie robi. to tyle co mam do powiedzenie wiec jesli nie macie slusznych oskarzen na Kampera to uwazam ze tez nie powinniscie sie udzielac. Maniac.

no i widzisz napierdoliłeś taką epopeje a to praktycznie lanie wody, które można przypasować pod każdą osobę, kamper to kamper, ktoś powie na niego złe słowo to obraża się na cały świat, przekonaliśmy się nie raz że banował osoby czyste a pisał że na bank są odpalone.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.