Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban Klif

klif
 Share

Recommended Posts

Dziękuję fenomenalnej spostrzegawczości kolejnemu adminowi za 4 bana i dzięki serdecznie za grę na tym serwerze.

Moja gra tutaj dobiegła końca życzę jedynie dalszego tak owocnego psucia poziomu na tym serwerze.

Screeny wstawiam żeby nie było głosów ,że CZITek kłamie i zasłania się jakimiś prostymi tekstami.

Pozdro.

post-5269-0-80069400-1345301752_thumb.jp

post-5269-0-15499200-1345301762_thumb.jp

post-5269-0-71036900-1345301773_thumb.jp

post-5269-0-86878300-1345301787_thumb.jp

post-5269-0-17603400-1345301796_thumb.jp

miniatury jak sam wiesz nic nie dają , trzeba wrzucić w rar i dać linka - to ze się rzucasz jak gówno w trawie to druga kwestia- może miałeś parę fartów i ktoś ci screeny zrobił i tyle. jak jesteś pewien ze czyste to powinieneś być z siebie zadowolony ze taki zajebisty jesteś ze ci screeny robią a ty po prostu czysty PRO.

jak nie chcesz grac na wiejskiej nikt cie nie zmusza ale screeny to nic złego, nie płacz weź chusteczkę otrzyj łzy i podeślij cale SSy - Jak będą ok to UB jak nie to Spierdalaj :)

Dziękuję fenomenalnej spostrzegawczości kolejnemu adminowi

Jak mi miło.

Moja gra tutaj dobiegła końca życzę jedynie dalszego tak owocnego psucia poziomu na tym serwerze.

Masz racje, robienie screenów to czyn karygodny.

Screeny wstawiam żeby nie było głosów ,że CZITek kłamie i zasłania się jakimiś prostymi tekstami.

Więcej od Ciebie bym nie oczekiwał.

Tak jak wczoraj na inf. dokładnie 3/4 rundy byłeś na spekcie i zrobiłeś screeny po takim czasie jest chyba ciężko cokolwiek stwierdzić.

Rozumie zrobić screena graczowi, którego nie znamy, gra podejrzanie, a nie kto był już kilka razy sprawdzany i gra tu już dłuższy czas bo to pewne, że ucieknie z tego serwera.

Sądzisz ,że notuje sobie każdego gracza w notatniku i wiem ,że był już sprawdzany wcześniej?

Nie pouczaj mnie bo piszesz głupoty tylko dlatego ,że też co chwile musisz wrzucać screeny.

Wyłącz skrypty czy kij wie co tam masz to porozmawiamy.

"Sądzisz ,że notuje sobie każdego gracza w notatniku i wiem ,że był już sprawdzany wcześniej?"

Admin powinien to wiedzieć, to tak jakby szef nie wiedział co się dzieje w jego firmie :-)

Co do wrzucania screenów to nie tylko ja muszę co chwile wrzucać :)

To tylko świadczy o tym, że nie potraficie ocenić czy ktoś jest czysty czy nie bo 3/4 wraca tu z czystymi screenami ;]

znalazl sie kozak FFA, czemu cie nie ma na w żadnej lidze ? skoro jesteś taki pro elo faken beliwe ?

a co do skrinów, jest taka opcja i jesli ktos ma jakies wątpliwości co do gracza to jej używa.Przez robienie SS`ow poziom wzrasta z tego wzgledu ze jest rygor na serwie i przychodzą gracze z wyżej półki a nie odpalone gimbusy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.