Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

nie pierdolcie tylko róbcie.

Charakterysktyka rozgrywki.  

8 members have voted

1. 1. co wybieramy?

• Klasyczny zombie plague
      0
    • Zombie escape (uciekamy od zombie)
    • Zombie z klasami L4D? Zombie posiadają jakieś umiejętności.
      0
    • Zombie Hard (ciemno jak w dupie, latarka, nakurwianie)
      0
    • Wszystkiego po trochu
    • ZM exp mod.
      0
    • biohazard
  2. 2. Czy robimy Vipa?

• Vip taki jak kiedyś (sav, pyro,guitar,classic)
    • Vip (wielokrotny skok, wiecej ap, kamizelka, ble ble ble)
  3. 3. Czy stawiamy na gre zespolowa?

Recommended Posts

Mała ankieta.

Proszę o jak najwiecej głosów i uzasadnienie dlaczego tak, a nie inaczej.

Abym mógł myśleć o zm musicie mnie nakierować pod jakim kątem go ustawić.

oczywiście zakładam że do 1 września się wyrobimy z tym.

głosujcie, bardzo mi to pomoże.

Okej ja zaczynam.

Postawiłem na wszystko po trochu. Dlaczego? Bo można zrobić Biohazard, ciemno jak w dupie, i jakiś plugin z rangami wojskowymi ewentualnie wiejskimi :D

na takim serwerze Vip raczej nie powstanie, nigdy nie widziałem :P Na biohazard się nie znam szczerze mówiąc, ale z waszą pomocą może się nam udać.

niestety nie jestem w stanie zagłosować w ankiecie gdyż pytanie nr2 nie ma odpowiedzi dla mnie czyli "brak vipów". Osobiście uważam że vip to porażka całkowita. Ok, zgadzam się kasa jest przydatna, ale jak ktoś ma mieć łatwiej niż inni gracze to ja podziękuje za grę.

Odnośnie pierwszego pytania to wolałbym standardowy biohazard. Dlaczego? Ponieważ CS to strzelanka. Jak bym chciał expićczy umiejętnościować to odpalił bym diablo 2

W ostatnim zaznaczyłbym "tak", ponieważ iż dlatego że jak każdy biega sobie to gra nie ma ładu ani składu.

Dziękuję. Tyle ode mnie :)

Pytanie 1

Mod dla mnie moze być troche tego troche tego. Grałem na mieszanych modach gdzie bylo mozna na jednej mapce spirrdalac a na jednej swobodnie kampic. Pragne zaznaczyć ze jest mod Base Buildier gdzie budujemy Swoje kampy chociaż wątpie czy by sie to przyjęło. Co do expa to raczej nie bo wejdzie jakis typ i bd zakurwial na kondycji i nikt go nie trafi/zabije, bd pakowal w HP czy cos w tym stylu.

Na reszte modów sie nie wypowiadam bo nie gralem aczkolwiek zaznaczam ze jakiś urodzaj powinien być :D

Pytanie 2

Vip - zjebana rzecz. Nie widze sensu dawania klasy premium bo to znacznie obnizy w pewien sposob humor gracza nie majacego vipa (poprostu gra nie jest rowna). A i tak jedynie WCH skasuje kase za te vipy niemal dopiero gdy bedzie promocja "vip od .. za 2,99" Czyli definitywnie wyjebac to jak pisze w0mbat

Pytanie 3

I tu pojawia sie magiczne słowo "zespołowa". Nie iwme jak to bedzie wygladało przy małych liczbach (mało ludzi) bo sa różnorakie na ziemi stworzenia ktore dra sie przez mikro (choćby). Z takimi osobami nie da sie współpracować. Radziłbym tą wspolprace wprowadzic przy wiekszej liczbie graczy bo co zrobią np. 2 zombiaki z ktorych jeden +16 lat a drugi jakiś rozwydrzony beduin z pustynii

"Róbta co chceta" :D Pozdrawiam no i powodzenia w rozkrecaniu ZM - Ja osobiscie nei gram na ZM poniewaz zwykla latarka/noktowizor daje mi takie mozliwosci mojej zintegrowanej karcie ze fps spadaja do 5 czyli jak jest ciemno w dupie chuja pogram zreszta i tak nie gram ostatnio na ZM bo poszukuje dobrej karty graf. xD

Dziękuje Dobranoc Pozdrawiam ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.