WaR!aT Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Co to ma znaczyc,ze ja mam 15 lat i nie moge gadac przez mikro a jakis Patrykk moze co to za admini ? Zaraz podam sid zebym dostal ub.Jeszcze na 1 tydzien dostalem!!! O co w tym chodzi ? Sid:6428 STEAM_0:0:28660874 0 00:36 57 Nick w grze:WaR!aT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 patryka to bym spalił w chuj... jak wchodzi to kazdy go mutuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Masz czas na przygotowanie sie do szkoly to po 1 po 2 Patrykk tez mnie wkurwia więc więc... zostawmy to na pozniej po 3 Nie jestem pewien ale tak napisane UB nie wyglada wg. wzoru Moim zdaniem powinni skrocic bana z 7 na 6 dni byś sobie w nd pogral Dobra lece bo burza moze mi jebnac wiec do jutra Dobranoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaR!aT Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 My jeszcze mamy 3 tygodnie wakacji! Po 2 ten Patrykk za duzo sobie pozwala! Po 3 nie moglem znalesc wzrou. A wiec wybacz Niee Pytajj^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Kto dal bana? Ludzie jak ktos wam za duzo gada, nie odpowiada, to dajcie tego jebanego gaga ;F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 2x up Dzieki Zielony uspokaja czego po tobie nie widze Dzieki tez ze dales wieksza czcionke to nie musiałem bardziej skupiać wzroku we wzorze powinno być Nick poszkodowanego Nick Admina ktory ci dal bana Adres ip/id zbanowanego opis sytuacji Poprostu jak wbijasz na serwa pisze "dostales bana spr. konsole" To wchodzisz w nią i masz napisane dobrym wzorem. Popatrz na inne UB wtym mój w dziale COD to zobaczysz jak sie pisze. W miedzy czasie pojde se kafke zrobic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 od tego jest opcja MUTE i każdy może sobie taka osobę zmutować , jeżeli jesteś wkurwiający to inna sprawa i można dać bana ale tydzień za mikro od 16 to mała przesada- Ściągam bana do12 h ( czyli juz odsłużone ) ale mikro od 16 lat w Polsce nikt nie lubi Justina Biebera a przed mutacja macie takie glosy , co do Patryka to wszyscy macie racje tak wiec proszę Patryka o wstawkę legitymacji na udowodnienie swojego wieku albo będziesz cały czas mutowany w momencie wejścia na serwer - i raz jeszcze przypominam ze każdy z osobna może sobie dowolnego gracza zmutować jak mu przeszkadza pozdrawiam i czekam na wstawkę Patryka !! PS : Jak REDQu dal swoje świadectwo z gimnazjum to Patryk może legitymacje ! koniec kropka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts