Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ub

WaR!aT
 Share

Recommended Posts

Co to ma znaczyc,ze ja mam 15 lat i nie moge gadac przez mikro a jakis Patrykk moze co to za admini ? Zaraz podam sid zebym dostal ub.Jeszcze na 1 tydzien dostalem!!! O co w tym chodzi ?

Sid:6428 STEAM_0:0:28660874 0 00:36 57

Nick w grze:WaR!aT

Masz czas na przygotowanie sie do szkoly :P to po 1

po 2 Patrykk tez mnie wkurwia więc więc... zostawmy to na pozniej

po 3 Nie jestem pewien ale tak napisane UB nie wyglada wg. wzoru

Moim zdaniem powinni skrocic bana z 7 na 6 dni byś sobie w nd pogral ;)

Dobra lece bo burza moze mi jebnac wiec do jutra :D

Dobranoc

2x up

Dzieki

Zielony uspokaja czego po tobie nie widze

Dzieki tez ze dales wieksza czcionke to nie musiałem bardziej skupiać wzroku :D

we wzorze powinno być

Nick poszkodowanego

Nick Admina ktory ci dal bana

Adres ip/id zbanowanego

opis sytuacji

Poprostu jak wbijasz na serwa pisze "dostales bana spr. konsole" To wchodzisz w nią i masz napisane dobrym wzorem. Popatrz na inne UB wtym mój w dziale COD to zobaczysz jak sie pisze. W miedzy czasie pojde se kafke zrobic :P

od tego jest opcja MUTE i każdy może sobie taka osobę zmutować , jeżeli jesteś wkurwiający to inna sprawa i można dać bana ale tydzień za mikro od 16 to mała przesada- Ściągam bana do12 h ( czyli juz odsłużone ) ale mikro od 16 lat w Polsce nikt nie lubi Justina Biebera a przed mutacja macie takie glosy , co do Patryka to wszyscy macie racje tak wiec proszę Patryka o wstawkę legitymacji na udowodnienie swojego wieku albo będziesz cały czas mutowany w momencie wejścia na serwer -

i raz jeszcze przypominam ze każdy z osobna może sobie dowolnego gracza zmutować jak mu przeszkadza :) pozdrawiam i czekam na wstawkę Patryka !!

PS : Jak REDQu dal swoje świadectwo z gimnazjum to Patryk może legitymacje ! koniec kropka