Taint Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Kamper Jestes zbanowany Permanentnie. Zbanowany Nick : Taint Powod : ' Wstaw screeny na forum.wiejska- ' Twoj SteamID : - Twoje IP : - ss : http://speedy.sh/Gzs2U/WEST.RAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 chocby ss`ki były czyste (nei wiem czy sa ale zapewne tak) to i tak Ban ci sie nalezy. Widziałem jak popierdalałeś na wh. Postraszyłem cie ze dostaniesz bana to szybko z serwera uciekłeś Każdemu bułke z awki jebałeś MALINOWY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taint Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 haha , i czemu kłamiesz ? Daj mi dowód , najlepiej demko to porozmawiajmy. A ta ucieczka , to wina neta. Z 3 razy mi się rozłączył Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Demka krecic nie chciałem bo byłem pewien ze jakis admin wejdzie. Gdybym "kłamał" wogole bym sie tutaj nie wypowiadał Są świadkowie poza tym mozna Pobrać demko z HLTV,. Pomyśl człeku... PS. Kolejny debil chce ze mnie zrobić idiote jak Kamil żałosne MALINOWY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 haha ale sie wkopałeś koleś -,- ... Ja teraz nie gram na cod'dzie ale ostatnie mi razy coś kombinowałeś ... Coś bardziej ufam "Lepiej" to koleś który by nie kłamał w takiej sprawie -,- ... Tyle odemnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taint Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 Wkopalem się ? Dzieci Dowód demko lub hltv niech admin ogarnie i już. Po co jakiś spam tutaj robicie ? To jest niepotrzebne. Czekam na admina. Sprawdzi ss , jesli nie bd postępowania z demkiem dostaję ub wedle prawa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 dostaniesz ub jak się sprawdzi hltv a teraz Ci UB nie dam bo ci nie wierze coś @edit /cd Taint To dzieckiem to jesteś ty i za kare dostajesz karnego kutasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taint Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 "Demka krecic nie chciałem bo byłem pewien ze jakis admin wejdzie." A nie przyszedł wtedy ? Zrobił mi ss i już. Następnym razem kręć bo widzisz pomówienia tworzysz. "Gdybym "kłamał" wogole bym sie tutaj nie wypowiadał." Gdybym miał milion złotych kupił bym porsche. Też tak mogę sobie mówić i pisać. Są świadkowie poza tym mozna Pobrać demko z HLTV,. Pomyśl człeku... Ehh , szkoda że Ci dupkę liżą i powiedzą wszystko co im powiesz . Proszę bardzo można demko pobrać. PS. Kolejny debil chce ze mnie zrobić idiote jak Kamil I nie obrażaj mnie. Pomyśl trochę. Rodzice Cię kultury nie nauczyli ja też nie będe. Mała dygresja: Dobranocka o 19 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Mała dygresja: Dobranocka o 19 . [..] nie wtrącam sie w twoj "codzienny program" z dobranocek juz dawno wyrosłem. Nic dziwnego ze przemawia do ciebie cytat "Jakubie zrob mi loda" Taki cwany jesteś ani cytować nie umiesz jak przystało w BB-codach Swoje wiem. Cały team (moze nie 1 osobe) z awki w bułe jebałes. Czekam za hltv niech sprawa sie wyjaśni. ahh jeszcze. Dupy mi nikt nie lize. Wychowałem sie w dobrych warunkach a nie w jakims starym ogrzybiałym domie. Kolejny z kompleksami Troche gram. Ludzie nabrali do mnie wiekszego szacunku ja z nimi rownież wiec zastanow sie co piszesz. Troche tutaj jestem wiec wiem co i gdzie MALINOWY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Ja juz powiedziałem coś i teraz czekaj na ub jeżeli ci sie należy ,, ps dawaj cytat jak ktos tutaj kogos obraza Wkopalem się ? Dzieci or Gdybym miał milion złotych kupił bym porsche. Też tak mogę sobie mówić i pisać. Pomyśl człeku... Ehh , szkoda że Ci dupkę liżą i powiedzą wszystko co im powiesz . Mała dygresja: Dobranocka o 19 . po tym co przeczytałem uważam że to ty wyzywasz a więc jesteś jakis nie pełno sprytny czy co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taint Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 klan sobie załóżcie. I nie płaczcie już, chusteczek mi braknie ... Czekam na relacje admina . A i jeszcze niech admin pokaże mi jak każdemu z awki bułke jebałem , naprawdę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 klan sobie załóżcie. I nie płaczcie już, chusteczek mi braknie ... Zastanow sie co napisałes. Klan to nei wszystko. W kazdej chwili moze powstac. Apropos... Bana dał ci KampeR a on wie ze sa odpaleńcy i sie z tym zgodze MALINOWY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Nie wiem dla mnie ssy czyste to jest ub ale róbta co chceta. ps. prowokator daj mu ub i bedzie spina znowu jakaś jaja chociaż Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Nie dawajcie narazie ub , dam mu ub jak na tym htlv jest czysto Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Poczekamy Zobaczymy. Niech sie tez KampeR wypowie. Dla mnie to odpaleniec nic tego nie zmieni MALINOWY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Hej niewiem ile ssow zrobilem niewiem jak wygladaja te co tu wstawil bo nieumie sciagnac ich zomka juz czesciej podejrzewalem o wh ale jak te screeny pokazuja ze jest czysty to UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Dobra chuj dajcie. Bedzie na oku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts