Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

CoÂ? nie mÂ?drego ;/

Recommended Posts

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Zostales zbanowany przez [ATAC]

[AMXBANS] Zostalo Ci 6 tygodni , 4 dni , 6 godzin , 52 minut i 5 sekund do konca bana.

[AMXBANS] Zbanowany nick : ^ SG 1 ^ Time To Play The Game

[AMXBANS] Przyczyna : ' Celowe TK+wpierdalanie sie na rodzine , bana nie zdejmowac! '

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Twoj SteamID : ' '

[AMXBANS] Twoje IP : ' 82.160.123.250 '

[AMXBANS] ======================================

OdbyÂłem rozmowĂŞ z Vrsx ale nie rozumiem

GrajÂ?c sobie na servie wch 1 dostaÂłem bana na niby obraÂżanie gracza Vinci , graÂł podejrzanie jak na haxach potem sie dowiedziaÂłem Âże to jeden z niby waszych wychowankĂłw i dobrze a nic . Ban za obraÂżanie rodziny + celowe tk ,

Sprostowanie oto ten gracz zaczynaÂł sam obraÂżaĂ? rodzicĂłw parĂŞ mapek temu , wiec to nei ja go prowokowaÂłem , jak to mÂłody wychodzi tekstami twoja stara itd . Wiec nie wytrzymaÂłem i zaczeÂło sie tk

MoÂże mi zostaĂ? ten ban , moÂże admin zamknie temat ale lubie prawde i nie chce zeby jakis mlody ziomek wjezdzal mi na starczych

pozdrowienia mentos

Ban jak najbardziej sluzny, kola byl swiadkiem. Vinci to nasz ziomek, haxow nie uzywa a to, ze ''niby ma wspomagacze, choc nie potrafie tego wykazac'' nie uprawnia Was do jechania mu po rodzinie, a to wlasnie uskutecznialiscie. Ty i Twoj drewniany kolega.

Spierdalac, pozdrawiam.

Rowniez dostalem bana taki sam reason, Virus udowodnij ze jezdzilem po rodzicach, jak nie mowilem nic do Viciego po 2 Vinci na de_kabul sam obraÂżaÂł, jeÂżeli Kowolo pamiĂŞta to moÂże potwierdziĂ?, gdybyÂ? nie miaÂł H@ ciekawe jak bys wtedy rozmawiaÂł, wiem ze mnie nie lubisz, ja Cie rĂłwnieÂż nie. A to Âże Vinci jeÂĽdziÂł to pewnie nie slyszales, po 3 Ty nie graÂłeÂ? na serwerze na mapie de_kabul, wiĂŞc skÂ?d wiesz kto zaczÂ?Âł. A Âże Vinci jest dzieckiem, ktĂłre nie ma 16 lat to jakim cudem to dziecko gra na serwerze. CS jest od 16 lat.

VRSX 21:11:26

ok, za to ze zawracasz mi dupe dodaje jeszcze jedna szostke

Za zawracanie dupy, po to jestes zeby wytumaczyc za co byÂł ban

VRSX 21:11:42

zastanawiam sie czy nie dolozyc kolejnej za to, ze nie potrafisz sie przyznac

Virus nigdy sie nie myli, zawsze ma racje, to moze Virusowi damy bana. Jest taki pewien ze jego "KOLEGA" nie ma czitow ze oddaÂł by za to Âżycie.

Pewnie i tak zamknie te temat, bo uzna ze jest bez sensu, albo usunie go w ogole. Z tego jest sÂławny, aha jeszcze jedno pamietajcie Virus nie ma szacunku do 2 osoby, sam mi to powiedzial, czuje sie zaszczycony.

A drewnem moÂżesz nazywac swoich kolegow.

Pozdrawiam

[ Dodano: 2008-06-22, 21:37 ]

BTW, pewnie zaraz jeszcze dodasz tÂ? szĂłstkĂŞ albo dasz perma.

nie nie dodam, po prostu oleje Was z gory na dol. Kola bym przy zajsciu, ja, poniewaz jak zacnie zauwazyles jestem H@, nie mam obowiazku spowiadania sie przed Toba, tymbardziej ze to Ty zachowales sie jak burak.

Na Vinciego i jego kulture nikt mi sie nie sklrazyl, na Ciebie - a i owszem.

Za zawracanie dupy, po to jestes zeby wytumaczyc za co byÂł ban

Po raz kolejny probujesz mi wmowic jakies kompetencje :) Nie mam obowiazku spowiadania sie przed toba i rownie dobrze moge ci dac perma i miec wyjebane na to.

Pewnie i tak zamknie te temat, bo uzna ze jest bez sensu, albo usunie go w ogole. Z tego jest sÂławny, aha jeszcze jedno pamietajcie Virus nie ma szacunku do 2 osoby, sam mi to powiedzial, czuje sie zaszczycony.

Nie musze takze niczego udowadniac, kola gral pod fejkiem w przeciwnej druzynie, poza tym czemu mialbym nie wierzyc samemu Vinciemu? :D

Wzruszyles NAS do lez. Jestem slawny :) Ty jestes drewniany.

Nie znize sie do twojego poziomu by odpisac na to co piszesz, zebys wiedzial ile osob cie nie lubi, nie mowia tego w prost bo jestes taki ze rozdajesz bany, z tego jestes slawny, alez nie musisz sie spowiadac z twoich grzechow.

Pozdrawiam.

Pewnie sobie juz tu nie zagram wiĂŞc napisze z kim wartu tu zagraĂ?

takie osoby jak 4rci , Jack O'Neil , Lame mode , Misiek , Kinga ,Teal'c , Coolio , Drake ,Holeb , Cinoslav , no oczywiÂ?cie moja siostra Karolinaa ;D :** , Komar , Kowolo , O$ka , Suchy , Biterman , Luol , Norryn , Kiepas i wielu wielu innych z ktĂłrymi zagraÂłem chĂŞtnie sobie zagram jeszcze parĂŞ razy ale nie na tym servie :)

i proszĂŞ Vrsx jeÂ?li masz h@ to dobrze , ale popatrz z innej strony na to , Âże nie zawsze masz racjĂŞ i zobacz to z pozycji innych

Jeszcze raz dziĂŞki wam za gre , bo spĂŞdziÂłem miÂły czas z wami :*

Nie znize sie do twojego poziomu by odpisac na to co piszesz, zebys wiedzial ile osob cie nie lubi, nie mowia tego w prost bo jestes taki ze rozdajesz bany, z tego jestes slawny

cholernie nad tym ubolewam, bardzo chcialbym byc najulubienszym adminem i zeby wszscy mnie kochali.

Hmm... to trochĂŞ zmienia...

zaiste, ale nie zmienia faktu ze to oni oskarzali vc o czity, punishowali co runde i wyzywali jego matke. Czemu nie dostalem od nikogo wiadomosci wczesniej, ze vinci sie tak panoszy? Przylapie vinciego - zrobie to samo bo czemuby nie. Freshmaker sam mi napisal ze walili po nim bo mial ewidentne WH... ja tez bym sie wkurwil jakby mi ktos wmawial haxy.

Poza tym to nie jest perm, za 46dni ban minie, wszyscy znowu beda grac sielankowo na ukochanej wiejskiej. Czasami mnie zadziwiacie infatylnoscia. Zamiast przyjsc, napisac - sorry kurwa pomylilem sie, nie mial wh a wyzywanie jego matki bylo nie na miejscu, podejrzewam ze sprawa zamknelaby sie w 3 postach.

Chciales podsumowanie Alan, to masz. Tak ja to widze.

zaiste, ale nie zmienia faktu ze to oni oskarzali vc o czity, punishowali co runde i wyzywali jego matke. Czemu nie dostalem od nikogo wiadomosci wczesniej, ze vinci sie tak panoszy? Przylapie vinciego - zrobie to samo bo czemuby nie. Freshmaker sam mi napisal ze walili po nim bo mial ewidentne WH... ja tez bym sie wkurwil jakby mi ktos wmawial haxy.

kazdy mĂłwiÂł Âże ma haxy , tak biÂłem go bo mnie wyzywaÂł i kozaczyÂł proste

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.