fr3shm4k3r Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez [ATAC] [AMXBANS] Zostalo Ci 6 tygodni , 4 dni , 6 godzin , 52 minut i 5 sekund do konca bana. [AMXBANS] Zbanowany nick : ^ SG 1 ^ Time To Play The Game [AMXBANS] Przyczyna : ' Celowe TK+wpierdalanie sie na rodzine , bana nie zdejmowac! ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 82.160.123.250 ' [AMXBANS] ====================================== OdbyÂłem rozmowĂŞ z Vrsx ale nie rozumiem GrajÂ?c sobie na servie wch 1 dostaÂłem bana na niby obraÂżanie gracza Vinci , graÂł podejrzanie jak na haxach potem sie dowiedziaÂłem Âże to jeden z niby waszych wychowankĂłw i dobrze a nic . Ban za obraÂżanie rodziny + celowe tk , Sprostowanie oto ten gracz zaczynaÂł sam obraÂżaĂ? rodzicĂłw parĂŞ mapek temu , wiec to nei ja go prowokowaÂłem , jak to mÂłody wychodzi tekstami twoja stara itd . Wiec nie wytrzymaÂłem i zaczeÂło sie tk MoÂże mi zostaĂ? ten ban , moÂże admin zamknie temat ale lubie prawde i nie chce zeby jakis mlody ziomek wjezdzal mi na starczych pozdrowienia mentos Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Ja ci teÂż po startej jechaÂłem jak mi mĂłwiÂłeÂ?, Âże dostane bana za haxy. Siema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Ban jak najbardziej sluzny, kola byl swiadkiem. Vinci to nasz ziomek, haxow nie uzywa a to, ze ''niby ma wspomagacze, choc nie potrafie tego wykazac'' nie uprawnia Was do jechania mu po rodzinie, a to wlasnie uskutecznialiscie. Ty i Twoj drewniany kolega. Spierdalac, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr3shm4k3r Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 [WRG] Kola, no nie przypomin sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Bo jak gram na realu to brÂ?zisz a jak nie to od haxĂłw jedziesz. Siema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allan Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Rowniez dostalem bana taki sam reason, Virus udowodnij ze jezdzilem po rodzicach, jak nie mowilem nic do Viciego po 2 Vinci na de_kabul sam obraÂżaÂł, jeÂżeli Kowolo pamiĂŞta to moÂże potwierdziĂ?, gdybyÂ? nie miaÂł H@ ciekawe jak bys wtedy rozmawiaÂł, wiem ze mnie nie lubisz, ja Cie rĂłwnieÂż nie. A to Âże Vinci jeÂĽdziÂł to pewnie nie slyszales, po 3 Ty nie graÂłeÂ? na serwerze na mapie de_kabul, wiĂŞc skÂ?d wiesz kto zaczÂ?Âł. A Âże Vinci jest dzieckiem, ktĂłre nie ma 16 lat to jakim cudem to dziecko gra na serwerze. CS jest od 16 lat. VRSX 21:11:26 ok, za to ze zawracasz mi dupe dodaje jeszcze jedna szostke Za zawracanie dupy, po to jestes zeby wytumaczyc za co byÂł ban VRSX 21:11:42 zastanawiam sie czy nie dolozyc kolejnej za to, ze nie potrafisz sie przyznac Virus nigdy sie nie myli, zawsze ma racje, to moze Virusowi damy bana. Jest taki pewien ze jego "KOLEGA" nie ma czitow ze oddaÂł by za to Âżycie. Pewnie i tak zamknie te temat, bo uzna ze jest bez sensu, albo usunie go w ogole. Z tego jest sÂławny, aha jeszcze jedno pamietajcie Virus nie ma szacunku do 2 osoby, sam mi to powiedzial, czuje sie zaszczycony. A drewnem moÂżesz nazywac swoich kolegow. Pozdrawiam [ Dodano: 2008-06-22, 21:37 ] BTW, pewnie zaraz jeszcze dodasz tÂ? szĂłstkĂŞ albo dasz perma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 nie nie dodam, po prostu oleje Was z gory na dol. Kola bym przy zajsciu, ja, poniewaz jak zacnie zauwazyles jestem H@, nie mam obowiazku spowiadania sie przed Toba, tymbardziej ze to Ty zachowales sie jak burak. Na Vinciego i jego kulture nikt mi sie nie sklrazyl, na Ciebie - a i owszem. Za zawracanie dupy, po to jestes zeby wytumaczyc za co byÂł ban Po raz kolejny probujesz mi wmowic jakies kompetencje Nie mam obowiazku spowiadania sie przed toba i rownie dobrze moge ci dac perma i miec wyjebane na to. Pewnie i tak zamknie te temat, bo uzna ze jest bez sensu, albo usunie go w ogole. Z tego jest sÂławny, aha jeszcze jedno pamietajcie Virus nie ma szacunku do 2 osoby, sam mi to powiedzial, czuje sie zaszczycony. Nie musze takze niczego udowadniac, kola gral pod fejkiem w przeciwnej druzynie, poza tym czemu mialbym nie wierzyc samemu Vinciemu? Wzruszyles NAS do lez. Jestem slawny Ty jestes drewniany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allan Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Nie znize sie do twojego poziomu by odpisac na to co piszesz, zebys wiedzial ile osob cie nie lubi, nie mowia tego w prost bo jestes taki ze rozdajesz bany, z tego jestes slawny, alez nie musisz sie spowiadac z twoich grzechow. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr3shm4k3r Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 Pewnie sobie juz tu nie zagram wiĂŞc napisze z kim wartu tu zagraĂ? takie osoby jak 4rci , Jack O'Neil , Lame mode , Misiek , Kinga ,Teal'c , Coolio , Drake ,Holeb , Cinoslav , no oczywiÂ?cie moja siostra Karolinaa ;D :** , Komar , Kowolo , O$ka , Suchy , Biterman , Luol , Norryn , Kiepas i wielu wielu innych z ktĂłrymi zagraÂłem chĂŞtnie sobie zagram jeszcze parĂŞ razy ale nie na tym servie i proszĂŞ Vrsx jeÂ?li masz h@ to dobrze , ale popatrz z innej strony na to , Âże nie zawsze masz racjĂŞ i zobacz to z pozycji innych Jeszcze raz dziĂŞki wam za gre , bo spĂŞdziÂłem miÂły czas z wami :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Nie znize sie do twojego poziomu by odpisac na to co piszesz, zebys wiedzial ile osob cie nie lubi, nie mowia tego w prost bo jestes taki ze rozdajesz bany, z tego jestes slawny cholernie nad tym ubolewam, bardzo chcialbym byc najulubienszym adminem i zeby wszscy mnie kochali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 mjentos karola to Twoja siosta? nie widzialem xD i nie pierdziel ze juz tu nie zagrasz bo pojade tam do Ciebie i Ci zrobie mjentosa z odbytu. sprawy nie znam wiec sie nie wypowiadam bo mnie to jebie a najulubienszym adminem jest Drejk bo jest fajny P.S Wali mi na leb po 12h pracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr3shm4k3r Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 mjentos karola to Twoja siosta? nie widzialem xD i nie pierdziel ze juz tu nie zagrasz bo pojade tam do Ciebie i Ci zrobie mjentosa z odbytu. czekam :PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 vinci prowokuje to wiemy nie od dzis na dc tez raczej za darmo nie dostal bana a teraz przyszedl tu cwaniaka zgrywac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolinaa ;D Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Sorry, ale dzisiaj graÂłam z Vincim i jak juÂż nie pamiĂŞtam kto powiedziaÂł, Âże ma haxy - on siĂŞ przyznaÂł. Nie wiem czy dla ÂżartĂłw czy na serio ale powiedziaÂł, Âże ma . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 vinci prowokuje to wiemy nie od dzis na dc tez raczej za darmo nie dostal bana a teraz przyszedl tu cwaniaka zgrywac Hmm... to trochĂŞ zmienia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Hmm... to trochĂŞ zmienia... zaiste, ale nie zmienia faktu ze to oni oskarzali vc o czity, punishowali co runde i wyzywali jego matke. Czemu nie dostalem od nikogo wiadomosci wczesniej, ze vinci sie tak panoszy? Przylapie vinciego - zrobie to samo bo czemuby nie. Freshmaker sam mi napisal ze walili po nim bo mial ewidentne WH... ja tez bym sie wkurwil jakby mi ktos wmawial haxy. Poza tym to nie jest perm, za 46dni ban minie, wszyscy znowu beda grac sielankowo na ukochanej wiejskiej. Czasami mnie zadziwiacie infatylnoscia. Zamiast przyjsc, napisac - sorry kurwa pomylilem sie, nie mial wh a wyzywanie jego matki bylo nie na miejscu, podejrzewam ze sprawa zamknelaby sie w 3 postach. Chciales podsumowanie Alan, to masz. Tak ja to widze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allan Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Virus proszĂŞ o komentarz do powyÂższych wiadomoÂ?ci, KTO MA RACJE. Pozdrawiam >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr3shm4k3r Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 zaiste, ale nie zmienia faktu ze to oni oskarzali vc o czity, punishowali co runde i wyzywali jego matke. Czemu nie dostalem od nikogo wiadomosci wczesniej, ze vinci sie tak panoszy? Przylapie vinciego - zrobie to samo bo czemuby nie. Freshmaker sam mi napisal ze walili po nim bo mial ewidentne WH... ja tez bym sie wkurwil jakby mi ktos wmawial haxy. kazdy mĂłwiÂł Âże ma haxy , tak biÂłem go bo mnie wyzywaÂł i kozaczyÂł proste Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 kazdy mĂłwiÂł Âże ma haxy Fibakowi teÂż kaÂżdy to gada (co nie zmienia faktu, Âże Fibak to multi czit :oops: ), takÂże to koÂ?lawe wyjaÂ?nienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 kazdy mĂłwiÂł Âże ma haxy , tak biÂłem go bo mnie wyzywaÂł i kozaczyÂł proste bylo wejsc i nagrac mu demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 hmm...glupia sytuacja...kazdy zasluguje na 2 szanse ( oprocz haxow)...mentos pomylil sie uwazajac ze vinci ma czity...zdaza sie...ile to juz osob powinno dostawac bany za obraze rodziny...podsumowujac ten moj krotki i zwiezly post... unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolinaa ;D Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Zgadzam siĂŞ z lame modem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Hmmm... akurat fresh nie robi zamieszania i kulturka jest. Nie wiem jak to byÂło na servie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr3shm4k3r Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 staram siĂŞ byĂ? kulturalny , ale jak ktoÂ? mnie obraÂża robie to samo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Âłoko za Âłoko zomb za zomb dajcie mi mjentosa mojego botka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts