Vinci Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 mozecie sie wszyscy odemnie odwalic ? gram sobie poprostu, nieuzywam mikrofonu a tu kazdy mi wrzuca, przezya od czitera i zabija, a teraz nawet mnei votuja... mam juz tego dosyc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 jezeli bede na serwerze, bede widzial z Twojej strony kulture a innych wrzucajacych Ci w jakis sposob posypia sie banany ale widze ze Ty tez kultura nie grzeszysz, nie mozna bylo dac jakiejs przyzwoitej nazwy tematu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinci Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 jak bys byl w mojej sytuaccij i bys byl zdenerwowany to jak bys napisal ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 no moze nie tak ostro, a szczegolnie w Twoim wypadku bo jest tu multum duzo starszych osob od Ciebie, wiec jakas kultura w tym kierunku obowiazuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts