Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na admina AxeI

OZzz
 Share

Recommended Posts

Chcialbym złozyć skargę na admina AxeI. Dał mi on bana bez powodu, za rzekome czitowanie. Nie raczył się on nawet zobić mi ss'ów, które mółbym wkleić na forum!

Miało to miejsce na mapie ...sj_trix_zone!

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina AxeI.

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.

[AMXBans] Zbanowany Nick : OzZes

[AMXBans] Powod : ' Czitujesz '

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 22225582 '

[AMXBans] Twoje IP : ' 212.160.21

Proszę o wyjaśnienie tej sprawy!

Tak, ale racz zauwyażyć, że trolluje tylko i wyłącznie na nicku SER, a tutaj miałem inny nick... i grałem normalnie.

Poza tym nie chce mi się wierzyć, że admin sprawdza w taki sposób wszystkich graczy, którzy wchodzą na serwer... na pweno nie dał mi bana dlatego, że sprawdził mój steam_id na tej stronie!

Poza tym nie ma tutaj włączonego TK... a trollowałem tylko i wyłącznie na serwerach TP. Takie tam niewinne hobby!

Ale ja wiem za co dostałeś...

Na pewno nie za czitowanie! A jeśli chodzi ci o to, że zdenerwowałem jednego gracza kilka map wcześniej, jeszcze zanim na serwer wszedł szanowny AxeI (to nie ironia!)....

to tylko świadczy o niekompetencji AxeIa, który to nie tylko dał mi bana bez żadnych dowodów, ale też ban ten był zbyt długi a jego powód był nieprawdziwy!

też przeszkadzałeś w ten czas graczom. Z resztą to nie moja decyzja. Pedał ORZEH niech zadecyduje ,bo razem mają takie fikuśne hobby.

Przeszkadzałem? Po prostu nie miałem komu podac piłki, a na tego typu mapie grałem może 2/3 raz, więc zbyt dużego doświadczenia nie mam. Poza tym admin wiedząco tym, co wcześniej zobiłem, mógł to odebrać jako dokuczanie innym ;)

Mam serwery do normalnej gry i do trollowania, oraz zasadę, która mówi, że nie trolluje na serwerach, na których gram normalnie.... więc, skoro grałem u Was normalnie, to raczej niemożliwym jest żebym tutaj trollował ;)

Wasz serwer jest jednym z nielicznych (!) moich serwerów do gry, a nie do trollowania.... a do tego grona zaliczają się tylko te serwery, na których się na prawde miło gra.

Taa do normalnego grania, chba sobie kpisz ;O

od jakis dobrych kilku dni, kiedy tylko jestes nie mozna normalnie pograc

Dzisiejszy SJ

- blokowales bramkarza

- biegales z pilka po trybunach

Kazda inna mapa

- rowniez blokowanie graczy

- stawanie przed celownikiem w celu zaslaniania

Wiec nie pierdol tutaj, ze nie trollujesz.

wkurwiasz i tyle ...

jedno czy dwa trolowanie można wytrzymać , ale jeżeli ludzie chcą pograć w piłkę czy tam postrzelać a ty tłumacząc się tym ze to hobby przeszkadzasz w grze zasługujesz na bana. do trolowania mamy ORZEHA ale nawet on tak nie wkurwia jak ty. Poszukaj innego serwera, przyznanie się do samego trolowania jako hobby to juz wykopałeś sobie dołek pod nogami. zmień hobby , może jakieś modelarstwo ?

Zamykać to i NARA

BAN PÓKI CO ZOSTAJE CHYBA ZE ZNAJDZIESZ LUDZI Z CZASU GRY KTÓRZY CIE POPRĄ

KoBeR, gdybys uważnie przeczytał to co napisałem, to byś wiedział że na tym serwie nie trollowałem...

Może zdenerwowałem jednego gracza i zasługuje na bana... ale nie na perma! Poza tym admin zbanował mnie, ponieważ myślał że czitowałem! A jeśli wpisał fałszywy powód to to tylko źle o nim świadczy!

Co do hobby, to nie jest ono ambitne ;d Jednym, wręcz konkretnym słowem opisującym Ciebie i Twoje zachowanie jest słowo "wkurwiasz" ;d btw. jebać Twoje zasady ;d jesteś tu to akceptuj to co masz, a jak masz inne servery to wyjdź Pan stąd i wstydu oszczędź, albo zostań trollem i wyjdź na dwór.

Zalać betonem ...

I co z tego ,że was wkurwiał? To nie powód do perma kretyni. Ty dmg bezpodstawnie nikogo nie oskarżaj bo niby nie grasz , nie żyjesz i chuj wie co jeszcze a ciągle się wpierdalasz w coś co Ciebie kompletnie nie powinno obchodzić.

Prowokator jeżeli gość legalnie przyznaje się do tego ze wchodzi żeby trolowac bo to jego hobby to wybacz ale na ciul ma tu być i wkurwiać ? częściej bany z dupy padają a tu masz na legalu przyznanie się ze jest by utrudniać gra. nie ma co polityka w chuj panuje

Byłem przy tym, koleś wbił jako SER, uczepił się gracza o nicku bodajże ozze, zaczął za nim biegać, przeszkadzać, później zmienił nick na ozzes, że niby taka imitacja ozze i dalej trolował, więc nie wiem dlaczego pieprzysz, że nic nie robiłeś? Zresztą to nie pierwszy raz i na jakim byś nicku nie grał to imo za takie wkurwianie ludzi należy się perm. Nie mam tu nic do gadania na temat banów, ale swoje zdanie chyba mogę wyrazić? :P Tym bardziej że to nie pierwszy raz, kiedy ten koleś truje dupę podczas gry... Do tego jeszcze można dodać nieraz ta/tk/flesze na ryj na respie, itp.

Ile można tyle można, ale bez przesady...

Tylko znajdz admina ktory bedzie caly czas go pilnowal i bedzie na serwerze w odpowiednim momencie:) imo to co on pokazuje powinno sie skonczyc ponieważ on raczej nie zamierza zmienić swojego postepowania a chyba chodzi o jakosc i przyjemnosc z gry a nie o to zeby zapewniać rozrywke jakiemus pokreconemu gimnazjaliscie?

Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk

Byłem przy tym, koleś wbił jako SER, uczepił się gracza o nicku bodajże ozze, zaczął za nim biegać, przeszkadzać, później zmienił nick na ozzes, że niby taka imitacja ozze i dalej trolował, więc nie wiem dlaczego pieprzysz, że nic nie robiłeś? Zresztą to nie pierwszy raz i na jakim byś nicku nie grał to imo za takie wkurwianie ludzi należy się perm. Nie mam tu nic do gadania na temat banów, ale swoje zdanie chyba mogę wyrazić? :P Tym bardziej że to nie pierwszy raz, kiedy ten koleś truje dupę podczas gry... Do tego jeszcze można dodać nieraz ta/tk/flesze na ryj na respie, itp.

Ile można tyle można, ale bez przesady...

Haha, wreszcie ktoś normalny się wypowiedizał..

Czy wy nie widzicie że to wszystko, włącznie z tym tematem na forum, to prowokacja (kiepska zresztą...)!

Tak, trollowałem tutaj regularnie, od jakichś 6 miesięcy! W.-CH. to kolejna sieć (nie pierwsza i nie ostatnia), którą mi się udało zrobić w przysłowiowego ch*ja! Swoją drogą... długo udawało mi się uniknąć bana! Przebiła was tylko sieć hash-jama! ;)

Do normalnej gry mam inne konto, także gram sobie u Was spokojnie, a wy nawet nie spodziewacie się, że ta osoba to SER... ;) Bylibyście zaskoczeni gdybyście się dowiedzieli kim jestem...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.