Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Głowny temat zmian

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

Nie ma sensu marnować ładnego, nowego serwera na mvm. Jednocześnie jestem za tym aby na głównym delikatnie ograniczyć payloady.

No i jeszcze jedno. Musi sie pojawić jakieś info, jakaś reklama na głównym że jest nowy serwer. Nie może być tak, że nikt o nim nie będzie wiedział a sam serwer będzie stal pusty.

Przepraszam... miałem się tym zająć, a wyleciało mi z głowy... Do końca tygodnia będę pracował, potem podziękuję i się będę mógł tym zająć na spokojnie.

Koniecznie na serwerze powinny się znaleźć takie mapy jak swiftwater, cashwork... nawet dustbowl (lou by w końcu nim przestał spamować ;) ). I spróbuję trochę ograniczyć payloady na głównym, ale prawda jest taka, że to ludzie często nominuję badwatery, goldrushe, upwardy, a usunięcie ich nie wchodzi w grę.

Może na payload serwerze zrobi się sztywne mapcycle?

• 2 weeks later...

Dobra. To tak. Według mnie na ciuffci powinno być ciągły 4FUN bez trybu skillowego.

Ale własciwie piszę to bo chciałbym żeby na serwerze znalazła sie muzyka inna niż na "głównym". Żeby nie być jednak gołosłowny podaję propozycję kawałków które wg mnie mogły by zostać umieszczone na serwerze. Ocencie ktore wam sie najbardziej podobają to potne je na kawałki, dodam cross fade in i out, i wrzucę na jakiś hosting. No to jadymy:

- Party hard

- BBC (na "czas przygotowania")

- Miami Vice

- Dropkick Murphys - Johnny I hardly knew ya (słaba jakość na YT [mam lepszą])

http://www.youtube.com/watch?v=3XlqudTC--I - Green day - American idiot

- The Prodigy - Invaders Must Die

- Pendulum - Slam

- Limp Bizkit - Mission Impossible

- Limp Bizkit - Rollin'

- Power Rangers (power rangers kurwa!)

- ATB - Ecstasy (tylko do 1:00)

Osobiście nie jestem przekonany do "Tylko 4fun". Sporą część payloadów na prawdę ciężko przejść na tym trybie kiedy przeciwnicy dosłownie ciągle się wysypują z respa i bronią. Wbrew pozorom to dopiero wymaga skilla od drużyny żeby wygrać, najczęściej zwycięstwo na payload 4fun oznacza, że drużyny są strasznie nierówne.

Zgłaszam sie i melduje wykonanie zadania. W paczuszce jest 10 kawałków gotowych do zamiany na magiczne linuxowe formaty :)

Postanowiłem nie umieszczać w paczce Limp Bizkit - Rollin' bo cięzko było wybrać odpowiedni kawałek który by miał określoną (1:15) długość, zresztą Limp Bizkit chyba by było zbyt "agresywne" na serwer ;)

http://www.mediafire.com/?zsbrqfrca3z9y9f