Jaśnie Pan Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Proponuje juz wylaczyc mvm'a. Wrzucic moonlita i ulozyc mapcykl poki co ze standardowymi mapkami pl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Też jestem za tym, może w końcu na głównym przestaną się pajlołdy tak często pojawiać i będę mógł w spokoju pograć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mR. Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Zaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Jack092 Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Nie ma sensu marnować ładnego, nowego serwera na mvm. Jednocześnie jestem za tym aby na głównym delikatnie ograniczyć payloady. No i jeszcze jedno. Musi sie pojawić jakieś info, jakaś reklama na głównym że jest nowy serwer. Nie może być tak, że nikt o nim nie będzie wiedział a sam serwer będzie stal pusty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Przepraszam... miałem się tym zająć, a wyleciało mi z głowy... Do końca tygodnia będę pracował, potem podziękuję i się będę mógł tym zająć na spokojnie. Koniecznie na serwerze powinny się znaleźć takie mapy jak swiftwater, cashwork... nawet dustbowl (lou by w końcu nim przestał spamować ). I spróbuję trochę ograniczyć payloady na głównym, ale prawda jest taka, że to ludzie często nominuję badwatery, goldrushe, upwardy, a usunięcie ich nie wchodzi w grę. Może na payload serwerze zrobi się sztywne mapcycle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Myślę, że w przypadku payload serwera sztywny mapcycle może być dobrym pomysłem jeśli chce się wprowadzać niestandardowe mapy. No i oczywiście koniecznie na zwykłym dać reklamę, że jest nowy serwer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 18, 2012 Author Report Share Posted September 18, 2012 ekhm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 19, 2012 Author Report Share Posted September 19, 2012 ogarniety sourcemod i pluginy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Jack092 Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 Dobra. To tak. Według mnie na ciuffci powinno być ciągły 4FUN bez trybu skillowego. Ale własciwie piszę to bo chciałbym żeby na serwerze znalazła sie muzyka inna niż na "głównym". Żeby nie być jednak gołosłowny podaję propozycję kawałków które wg mnie mogły by zostać umieszczone na serwerze. Ocencie ktore wam sie najbardziej podobają to potne je na kawałki, dodam cross fade in i out, i wrzucę na jakiś hosting. No to jadymy: - Party hard - BBC (na "czas przygotowania") - Miami Vice - Dropkick Murphys - Johnny I hardly knew ya (słaba jakość na YT [mam lepszą])http://www.youtube.com/watch?v=3XlqudTC--I - Green day - American idiot - The Prodigy - Invaders Must Die - Pendulum - Slam - Limp Bizkit - Mission Impossible - Limp Bizkit - Rollin' - Power Rangers (power rangers kurwa!) - ATB - Ecstasy (tylko do 1:00) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 21, 2012 Author Report Share Posted September 21, 2012 Jack - ok ale to musialbys przygotowac kawalki tzn 1.15min z fade inem i fade outem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Osobiście nie jestem przekonany do "Tylko 4fun". Sporą część payloadów na prawdę ciężko przejść na tym trybie kiedy przeciwnicy dosłownie ciągle się wysypują z respa i bronią. Wbrew pozorom to dopiero wymaga skilla od drużyny żeby wygrać, najczęściej zwycięstwo na payload 4fun oznacza, że drużyny są strasznie nierówne. Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor / BTM Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Idźpan Jack z tym 4fun ;P Najwyżej vote na crit/nocrit, ale bez goomby i insta respawn IMO (ew. krótszy respawn?) bo np. Goldrush nie ma sensu na insta respawn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Jack092 Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Zgłaszam sie i melduje wykonanie zadania. W paczuszce jest 10 kawałków gotowych do zamiany na magiczne linuxowe formaty Postanowiłem nie umieszczać w paczce Limp Bizkit - Rollin' bo cięzko było wybrać odpowiedni kawałek który by miał określoną (1:15) długość, zresztą Limp Bizkit chyba by było zbyt "agresywne" na serwer http://www.mediafire.com/?zsbrqfrca3z9y9f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts