Prowokator Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Miśkowi jak wiadomo , odpierdala, wywyższa się itp itd ale to pewnie już większość zauważyła. Grałem sobie na scoutach , powiedziałem do Miśka ciulu - wjebał mi bana na 30 min, odbanowałem się wjebał mi bana na tydzień. Wiadomo chyba nie od dziś ,że za obrażanie nie mamy siebie banować. Mowa było to od czasu kiedy mieliśmy na nowo budować wiejską. Misiek swoim zachowaniem od kiedy powrócił do czynnego rozpierdalania serwera na nowo psuje całą atmosferę. Rozumiem to ,że robi tutaj z siebie władcę i guru wszystkiego. 4ever usunąć, mapy z 4fun wyjebać bo on w nie grać nie lubi. Banować za wyzwanie Miśka - wskazane w 100%. Tylko czy w taki sposób mieliśmy odbudowywać wiejską na kolejny rok? Wiem również dobrze, że Misiek ma ego równie wielkie jak on cały ale to nie powód do tego by robić to na co ma się ochotę. Dać bana, zajebać admina i dostęp do amx bans bo on czuje się chuj wie kim? Dla innych - nigdy nie zbanowałem nikogo za obrazę mnie czy kogokolwiek. Misiek już po banował orzeha ,który dopiero co wszedł a jeszcze nie zdążył nic zrobić no i również mnie ,kiedy to nazwałem go ciulem. http://wiejska-chata...isiok/wh/pp.txt wyciąg z rozmowy na steam Nie usuwaj! http://pokazywarka.pl/u3kblr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Szanowny Panie, uprzejmie informuje, iz upominalem Cie bys mnie nie obrazal bo po prostu sobie tego nie zycze. Na koniec mapy, bodajze scoutzknivez3 powiedziales cos w desen "Misio Ty cwelu", juz nie pamietam dokladnie, cos co po prostu przelalo szale goryczy na to, ze zbanowalem Cie tylko na 30 minut, po czym pojechalem z Mama do Biedronki. Wracam, patrze w logi amxbans, zdjales sobie bana. A to jest zabronione. No to zdjalem Ci dostep do amxbans, po czym nalozylem bana na godzine. No i zaczelo sie na Steam, link macie post wyzej. Nadmienie jeszcze, wyciag z naszego Regulaminu - http://wiejska-chata.pl/rlz.php?i=2 "Wszystkich adminów oraz graczy obowiazuja zasady kulturalnego zachowania. Staramy sie nie klnac i nie obrazac innych. Jak juz sie zdarzy to nalezy ladnie przeprosic i pocalowac tam gdzie boli" "9. Staramy sie nie rzucac miesem, nie obrazac graczy ani ich rodzin. Takie chamskie, prostackie i wsiockie wybryki nie beda tolerowane. " Pozdrawiam i zycze milego weekendu, Misiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 uprzejmie informuje, iz upominalem Cie bys mnie nie obrazal bo po prostu sobie tego nie zycze. Nie upominałeś. Siedziałeś na spetcie 2 rundy przed końcem mapy a na następnej dałeś mi bana a koniec mapy, bodajze scoutzknivez3 powiedziales cos w desen "Misio Ty cwelu Misio Ty ciulu, cwelu - ciekawe co tam jeszcze sobie wymyślisz. Na prawdę masz urojenia, do tego sam się w nich plątasz. zbanowalem Cie tylko na 30 minut, po czym pojechalem z Mama do Biedronki. Wracam, patrze w logi amxbans, zdjales sobie bana. Odbanowałem się bo dałeś bana z dupy a była gadka ,że nie banujemy za obrażanie . Reason dałeś " nie piłem z Tobą wódki to i wyzywać mnie nie będziesz" a wczoraj jak Ci napisałem na steam,że nie życzę sobie takiej gadki bo nie jesteśmy kolegami co dotyczyło to mącenia przy serwerze to napisałeś jak to nie jesteśmy kolegami? Jesteś żenujący. o to zdjalem Ci dostep do amxbans, po czym nalozylem bana na godzine. No i zaczelo sie na Steam, link macie post wyzej. Dziwisz się ,że tak do Ciebie napisałem? Mataczysz wszystko byle by wyszło ,że masz rację . Rządzisz się wszystkim i wszystkimi do tego piszesz różne głupoty na mnie do osób trzecich ale dobrze wiesz sam co robisz i do kogo piszesz na mój temat. Co do rozmowy na steam, to owszem nerwy mi już puściły bo wracasz z dupy po roku i poczuwasz się jako Pan i Władca. Pozdrawiam, I NIE ŻYCZĘ SOBIE BYŚ EDYTOWAŁ MOJE POSTY . Club 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ tusskafkowa choinka Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 sie wadzicie jak o autko z piaskownicy ;DD Prowokator and ✪ Misiek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Jak dla mnie to jest sprawa między Wami na forum prze chuj pisałeś. ✪ Misiek and ✪ Aga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Nie upominałeś. Siedziałeś na spetcie 2 rundy Upominalem, nie siedzialem, ciekawe co tam jeszcze sobie wymyślisz. Nie wymyslam, pisze to co pamietam, nie banujemy za obrażanie Powyzej wyciag z Regulaminu, Mataczysz wszystko byle by wyszło ,że masz rację Dobre sobie Rządzisz się wszystkim i wszystkimi Raczej nie mam genow przywodczych, a czasem szkoda poczuwasz się jako Pan i Władca. Dzieki za komplement :* Pozdrawiam Wzajemnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 Jak dla mnie to jest sprawa między Wami na forum prze chuj pisałeś. Niestety z nim nie ma dyskusji na steam I ja również nie mam zamiaru z nim dyskutować, wiem jak to skutkowało do tej pory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 , propos amxbans... dlaczego nie działa moje zajebiste hasło wymyślone przez virusa :<. Weź tam to napraw Mishiek ,bo wczoraj grałem wieczorem to ktoś tam co moment odpala to przez amxbans będę ich kosił. Grrr... Ps. Proszę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ tusskafkowa choinka Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 bo tu sa swiadkowie forum a na steam nie ma Prowokator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 Bądź co bądź wnoszę o : Odbanowanie Przywrócenie mi dostępu do AMX BANS przywrócenie stanowiska admina na serwerze 4fun. Pozdrawiam, ❤ tusskafkowa choinka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ tusskafkowa choinka Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 jeszcze sobie posta nabije <hyhyhyhy> tam gdzie boli - krocze? " i wsiockie wybryki nie beda tolerowane. " przeciez to Wiejska Prowokator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezrobotny Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Panie Prowokator podszedł Pan do tematu za ostro!? Martwie sie zdrowiem psychicznym osobnika, którego Pan krytykuje. Wiem z tajnych źródeł, że jego półkule mózgowe nie komunikują się miedzy sobą. ❤ DMG and ✪ Tytanowy Janusz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ tusskafkowa choinka Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 od tego sa psycholodzy or psychiatrzy Prowokator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezrobotny Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Niestety tak to jest. Dostaje taki troche wiecej wladzy niż inni, i w głowie sie przewraca. Udaje fifarafo Prowokator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peha Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 a zaglosujecie mi zeby Arsenal byl emitowany na canale + zamiast Manchesteru ? Ładnie prosze Prowokator, ❤ DMG and Anthony Hopkins 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 Pewnie Peha Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 jak dzieci, ale chuj ja mam g... do powiedzenia bo niestety to misiek jest jednym z twórców wiejskiej, ale myślę, że zarówno misiek jak i prowokator przesadzacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheCube Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 "Wszystkich adminów oraz graczy obowiazuja zasady kulturalnego zachowania. Staramy sie nie klnac i nie obrazac innych. Jak juz sie zdarzy to nalezy ladnie przeprosic i pocalowac tam gdzie boli" "9. Staramy sie nie rzucac miesem, nie obrazac graczy ani ich rodzin. Takie chamskie, prostackie i wsiockie wybryki nie beda tolerowane. " To Juve powinien już mieć perma tutaj xD Ludzie, przecież to wiejska jest, tutaj każdy na powitanie musi kogoś obrazić, bo to by nie był ten sam serwer Mi się zawsze zdawało, że każdy tutaj wie że to jest bardziej dla śmiechu niż żeby kogoś konkretnie obrażać Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Jak widać nie każdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Kurwa za "ciul" ban leci hahahahahhahahahah pojebało? Ban jest wtedy jak po rodzinie ktoś jedzie... Widać misiek ma zaległości. Ten regulamin możecie sobie w dupe wsadzić bo nikt go nie przestrzega. Jak ktoś upomina przeklinającego to pierdolicie że to wiejska i że można, bo klimat niszczeje... Użytkownik Misiek dnia 08 wrzesień 2012 - 12:46 napisał "Wszystkich adminów oraz graczy obowiazuja zasady kulturalnego zachowania. Staramy sie nie klnac i nie obrazac innych. Jak juz sie zdarzy to nalezy ladnie przeprosic i pocalowac tam gdzie boli" "9. Staramy sie nie rzucac miesem, nie obrazac graczy ani ich rodzin. Takie chamskie, prostackie i wsiockie wybryki nie beda tolerowane. " hahahahahaha przepraszam ale to wszystko jest dla mnie smieszne, prowokatora boli to ze misiek wraca i robi rewolucje jak gesslerowa, a miska boli duma bo prowokator powiedzial na niego ciul hahahahahahha lubie was panowie ale bez jaj xD ❤ DMG and Anthony Hopkins 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Nie no, Misiek sorry ale jak to tak ma wyglądać odbudowa wiejskiej w twoim mniemaniu to ja odpadam całkowicie, weźcie się w końcu zastanówcie czego ludzie tak na prawdę oczekują od tego serwera i dopiero podejmujcie jakieś działania. Mam ten serwer od około 2 lat i zawsze fajne było to że atmosfera jest luźna i można sobie tam coś powiedzieć bez obaw że kogoś to zaboli i weźmie to do siebie, słowo ciul aż tak cię uraziło? Ja z prowokatorem cały czas sie wyzywamy i nikt sobie z tego nic nie robi bo to tylko wyzwiska rzucane od tak sobie. DZIECINADA ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 Misiek słyszy to co chce usłyszeć , bo jak do niego zwracam się z jakąś prośbą w grze to mówi ,że mam chujowe micro przez które mnie nie słychać natomiast jak nazwałem go ciulem to akurat to usłyszał. W sumie pisał ,że więcej razy go wyzywałem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 o chuj wam wszystkim chodzi ciule Prowokator, ✪ Misiek and ❤ tusskafkowa choinka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ tusskafkowa choinka Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 ciula chodzi o slowo ciul haha Prowokator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 Dawać mi lajki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts