Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

1 mapa gg na serwie?

WarkaRed!!!
 Share

Recommended Posts

Witam!

Może coś przeoczyłem ale 2 dni mnie nie było na serwerze dziś wchodzę i nie ma mordowni ,fy_new_pool_day i może jeszcze jakichś map!

Jeśli serwer ma mieć ludzi to jedno gg_orange_wch to zdecydowanie za mało! Tak lubię mapy gg i choćby za tą różnorodność map na tym serwerze pokochałem wiejską i już tu troszkę czasu jestem nerw mnie szarpie jak są robione zmiany bez głosowania i wysłuchanie opini innych ,najebaliście tych serwerów od licha i się dziwicie że ludzi nie ma,czym mam teraz zachęcić ludzi do wejścia, csde_gimlirats? nie róbmy jaj!

Czekam na jakiś info bo tak być nie może!

Pozdro 500!

o kurwa warka aleś mnie wystraszył tym tematem. Już myślałem że Ty, największy zwolennik map gg chcesz zostawić tylko jedną taką mapę. Ale nie, przeczytałem całość i już mi lepiej trochę.:)

Też już kilka dni nie grałem i nawet nie wiem że coś wywalili, ale jeśli to co czytam jest prawdą to z całym szacunkiem, ale takimi zmianami to Wy świata nie zwojujecie.

Może taki jest cel, bo taktyka jak w pkp, usuwać grywalne mapy a potem się dziwić czemu ludzi nie ma.

A może po prostu to ja już stary jestem i nie nadążam za zmieniającym się światem.

pis end lof

i do zobaczenia w celowniku :)

Pytałem się Miśka czemu wyjebał gangejmy a mapy na ,których ludzie wychodzą zostawił?!

Mapy do wyjebania to według mnie aztec,assault,westwood +/- , dust, kabul...

Wyjebanie star wars,jeep rally, jakieś jackass chujostwa, dodanie więcej scoutów , awp i gg i będzie git

Jak pisałem wcześniej,mało kto Mordownie lubi ale jak juz jest to zapierniczają aż im myszki piszczą,2 gg,to mało,pozostańmy przy 3 zamiast mordowni niech będzie (nie pamiętam nazwy gg_dustcośtamcośtam?)

I będzie git!

aztec niech zostanie wywalić dustaztec.

Mordownia jest ok ale jest za duża czesami,tak jak pisałem wcześniej zabrać mordownia ale dodać jakieś inne gg,ja się nie obrażę jak będzie ich nawet 4:)

póki siedzę już w VHE nad tą jebaną gg_orange_wchgo to zrobię coś w stylu wiejskim, być może dom taki kiedy wcześniej zacząłem, virus wie o co chodzi. Jest to taki nasz wpspólny niedokończony projekt. Skoro ten jebany błąd wyskakuje to zmniejszę przestrzeń, zostawię cały DOM bez tej tam wielkej obory i nastawiam respy. Zawsze lepiej coś w klimacie niż jakąś mordownię ;)

Ps. Skoro już tego nie będzie to plan tej mapy miał być taki ,że ratujemy CyCa przenosząc go od strychu do basenu :D

zostawcie klasyki + kila gg na tym serwerze a to czego nie chcecie czyli wszystkie mapy typu scouty dajcie na 4evera ale usuńcie z 4evera Westwooda , azteca , inferno- nie ma sensu dublowanie map tym bardziej dawanie klasykow na serwer do zabawy " soccery , scouty , jeppy i inne " . a tak na 4fun zostaną klasyki i mapy grane od lat ,jak np i mordownia ktora gra zawsze sporo ludzi - a cale ściepy do po wkurwiania zza krzaka na 4ever ....

i po problemie , macie pozapełniane 2 serwery za jednym razem..

Mój subiektywny map cycle :

awp_india

awp_4one

awp_map lub awp_city

Według mnie 3 mapy awp wystarczą w zupełności a jak zdążyłem zauważyć, gdy jest 0 osób na serwerze na np. aztecu zmieniam mapę na np. indię i od razu serwer się zapełnia.

Podstawowe mapki :

de_dust

de_dust2

de_nuke

de_westwood

de_inferno

de_kabul

de_train

de_aztec

odrzucam mapę de_dust2002 i cs_office bo według mnie jest są mało grywalne, dużo osób wręcz ich nie znosi.

mapy gg :

fy_new_pool_day

gg_orange_wch

gg_sys_mini_mario <-- stara mapa ale świetnie się w nią gra

mapy scoutzknivez :

scoutzknivez.bsp

scoutzknivez3

według mnie 2 mapki scout wystarczą w zupełności :)

mapy he i 1hp :

he_borg_tennis do usunięcia lub zamiana na he_hole (mniejsza mapa i lepiej się w nią gra natomiast przy he_borg_tennis ludzie po prostu wychodzą z serwera)

1hp_he

35hp.bsp , mapka według mnie bardzo fajna

Pozostałe mapy :

fy_dinoiceworld lecz uważam by zamienić ją na fy_snow

(może być soccerjam ale nie musi)

de_dustyaztec

de_office

csde_gimlirats

te do wywalenia

Oceńcie sami ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.