WarkaRed!!! Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Witam! Może coś przeoczyłem ale 2 dni mnie nie było na serwerze dziś wchodzę i nie ma mordowni ,fy_new_pool_day i może jeszcze jakichś map! Jeśli serwer ma mieć ludzi to jedno gg_orange_wch to zdecydowanie za mało! Tak lubię mapy gg i choćby za tą różnorodność map na tym serwerze pokochałem wiejską i już tu troszkę czasu jestem nerw mnie szarpie jak są robione zmiany bez głosowania i wysłuchanie opini innych ,najebaliście tych serwerów od licha i się dziwicie że ludzi nie ma,czym mam teraz zachęcić ludzi do wejścia, csde_gimlirats? nie róbmy jaj! Czekam na jakiś info bo tak być nie może! Pozdro 500! ❤ DMG, K3tChuP and ✪ eMteK. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Mordowni nie lubię wiec nie mam pretensji o to. Oczywiście popieram jak najbardziej Warkę. Wydupić mapy chujowe ale gangejmy zostawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 o kurwa warka aleś mnie wystraszył tym tematem. Już myślałem że Ty, największy zwolennik map gg chcesz zostawić tylko jedną taką mapę. Ale nie, przeczytałem całość i już mi lepiej trochę. Też już kilka dni nie grałem i nawet nie wiem że coś wywalili, ale jeśli to co czytam jest prawdą to z całym szacunkiem, ale takimi zmianami to Wy świata nie zwojujecie. Może taki jest cel, bo taktyka jak w pkp, usuwać grywalne mapy a potem się dziwić czemu ludzi nie ma. A może po prostu to ja już stary jestem i nie nadążam za zmieniającym się światem. pis end lof i do zobaczenia w celowniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Pytałem się Miśka czemu wyjebał gangejmy a mapy na ,których ludzie wychodzą zostawił?! Mapy do wyjebania to według mnie aztec,assault,westwood +/- , dust, kabul... Wyjebanie star wars,jeep rally, jakieś jackass chujostwa, dodanie więcej scoutów , awp i gg i będzie git Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Czesc, po ustaleniu z virusem zostawilismy mape gg_orange_wch, reszte wylaczylismy. Nie wszyscy lubia grac mod gg, ale faktiko, moze ta jedna mapa to za malo. Ile ich proponujecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Misiek, ja proponuję orange i pool day. Mordownie faktycznie można wywalić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Prowokator, ale kabula, azteca i westa zostawiamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Na kabula i westa bym się zgodził ale azteca bym wywalił bo za każdym razem jak jest zmiana na tą mapę to ludzie wychodzą ;f Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted September 10, 2012 Author Report Share Posted September 10, 2012 Jak pisałem wcześniej,mało kto Mordownie lubi ale jak juz jest to zapierniczają aż im myszki piszczą,2 gg,to mało,pozostańmy przy 3 zamiast mordowni niech będzie (nie pamiętam nazwy gg_dustcośtamcośtam?) I będzie git! aztec niech zostanie wywalić dustaztec. Mordownia jest ok ale jest za duża czesami,tak jak pisałem wcześniej zabrać mordownia ale dodać jakieś inne gg,ja się nie obrażę jak będzie ich nawet 4:) ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 gg_orange_wch , fy_new_pool_day - on, styknie? ✪ Zinbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted September 10, 2012 Author Report Share Posted September 10, 2012 Daj jeszcze jedno gg niech będzie 3 tak jak było wcześniej i będzie gitara:) nie pamiętam nazwy wiem że coś z dustem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Zamiast mordowni dodał bym tę mapkę nie wiem tylko jak się ona nazywa (na filmiku gg_sys_mini_mario czy coś takiego), w każdym bądź razie pamiętam że była bardzo grywalna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Warka, poczekajmy na opinie reszty graczy Linkujcie innym do tego tematu, niech sie wypowiadaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 póki siedzę już w VHE nad tą jebaną gg_orange_wchgo to zrobię coś w stylu wiejskim, być może dom taki kiedy wcześniej zacząłem, virus wie o co chodzi. Jest to taki nasz wpspólny niedokończony projekt. Skoro ten jebany błąd wyskakuje to zmniejszę przestrzeń, zostawię cały DOM bez tej tam wielkej obory i nastawiam respy. Zawsze lepiej coś w klimacie niż jakąś mordownię Ps. Skoro już tego nie będzie to plan tej mapy miał być taki ,że ratujemy CyCa przenosząc go od strychu do basenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 zostawcie klasyki + kila gg na tym serwerze a to czego nie chcecie czyli wszystkie mapy typu scouty dajcie na 4evera ale usuńcie z 4evera Westwooda , azteca , inferno- nie ma sensu dublowanie map tym bardziej dawanie klasykow na serwer do zabawy " soccery , scouty , jeppy i inne " . a tak na 4fun zostaną klasyki i mapy grane od lat ,jak np i mordownia ktora gra zawsze sporo ludzi - a cale ściepy do po wkurwiania zza krzaka na 4ever .... i po problemie , macie pozapełniane 2 serwery za jednym razem.. ✪ Zinbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 REDQu pisać zostawić fy_mordownia albo was zniszczyć ! ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 za każdym razem tam z Tobą wygram ... pamyntosz trejna? :DDD 4:0 łohohoh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 a cale ściepy do po wkurwiania zza krzaka na 4ever takie założenie przyświecało powstawaniu 4ever-a a skończyło się tak jak widać Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 za każdym razem tam z Tobą wygram ... pamyntosz trejna? :DDD 4:0 łohohoh. nie pamiętać ja być najlepszym kanterm ! dać fy_mordownia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 ale usuńcie z 4evera Westwooda , azteca , inferno- na 4ever są te mapy w mapcyklu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 na 4ever masz koncert życzeń i tych map nikt nie wybiera chociaż czasem zdarzy się pajac co wybierze i ucieknie z serwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.. Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 wyjebać mordownie, ale jakis inny gg dodać, i jeszcze scouty i awp jakies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Mój subiektywny map cycle : awp_india awp_4one awp_map lub awp_city Według mnie 3 mapy awp wystarczą w zupełności a jak zdążyłem zauważyć, gdy jest 0 osób na serwerze na np. aztecu zmieniam mapę na np. indię i od razu serwer się zapełnia. Podstawowe mapki : de_dust de_dust2 de_nuke de_westwood de_inferno de_kabul de_train de_aztec odrzucam mapę de_dust2002 i cs_office bo według mnie jest są mało grywalne, dużo osób wręcz ich nie znosi. mapy gg : fy_new_pool_day gg_orange_wch gg_sys_mini_mario <-- stara mapa ale świetnie się w nią gra mapy scoutzknivez : scoutzknivez.bsp scoutzknivez3 według mnie 2 mapki scout wystarczą w zupełności mapy he i 1hp : he_borg_tennis do usunięcia lub zamiana na he_hole (mniejsza mapa i lepiej się w nią gra natomiast przy he_borg_tennis ludzie po prostu wychodzą z serwera) 1hp_he 35hp.bsp , mapka według mnie bardzo fajna Pozostałe mapy : fy_dinoiceworld lecz uważam by zamienić ją na fy_snow (może być soccerjam ale nie musi) de_dustyaztec de_office csde_gimlirats te do wywalenia Oceńcie sami Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted September 11, 2012 Author Report Share Posted September 11, 2012 fy_dinoiceworld lecz uważam by zamienić ją na fy_snow Jak Dla mnie mogą być te dwie:) reszta jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkr Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 mordownie nie lubiałem grać więc jestem za tym żeby jej nie było ;P ale napewno jestem za tym żeby wydupić westwood'a , wszystkie skauty i śmieszne 1hp . ema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts