Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Mapki

Ciampel
 Share

Recommended Posts

zajmę się wszystkim w weekend, do tego czasu jeżeli ktoś ma jakieś pomysły na nowe mapki, bądź usunięcie innych niż te, które wymieniliśmy w temacie, poruszonym przez Ozziego to pisać.

Btw. mam problem z wgrywaniem na fast download, więc mapy będą się pobierać nieco dłużej...

opisz problem.

Przy próbie wgrania plików wyskakuje błąd ; could not create file.

Rozmawiałem z Miskiem, powiedział, żebym próbował połączyć się pasywnie nic, wyłączył firewall nic.

Na stronach internetowych znalazłem informację, że jest to spowodowane brakiem dostępu [czegoś w stylu admina]

nowe mapy sie przydadza

może nie zauważyliście ale jakiś tydzień temu wgrałem na serwer następujące mapy:

ak-47_map
35hp_2
aim_bot
aim_glock
awp_glass2
aim_map_usp
aaa_glock
aim_dgl_cbble
aim_famas_x

^^

A wiec ostatnio zaczelismy sprawdzac wszystkie mapy, ktorych nie znamy przez monotonie panujaca na serverze

Dotychas ustalilismy ze nastepujace mapy trzeba usunac:

- fy_headshot

- 2d_dust

- sa_treetops

- pkfamily_walls_v2

- am_gunattack_v3

- arena2

- as_crazytank3

- as_moria

- aztec_vs_dust

- bm_ramp

- cablecars3

- cart_attack

- cs_beachfront_b16

- cs_beachfront_b16_a

- cs_deaglewarz (nie działa)

- cs_school (nie działa)

- csde_tropic

- de_airninja

- de_sonic_b

- de_therealrats

- de_trash_metall

- fun_delire_s

- fy_cbble

- fy_cvillage

- fy_kronik

- fy_pumpalley

pozwoliłem sobie edytować Twoją wypowiedź i dodać mapy w spoiler:)

btw. następujące mapki zostały usunięte, jeżeli ktoś ma pretensje, poparte konkretnymi argumentami proszę o wypowiedzi w tym temacie, a jeżeli chodzi o powód usunięcia:

Zero grywalnosci?

Sa bezsensowne i najzwyczajniej chujowe ;)

Tak jak np juz wspomniany labirynt :O

Virus moze potwierdzic ze niektore mapy sie po prostu nie nadaja byl z nami wtedy :)

Zamiast trzymac gowna ktorych i tak nikt nie wybiera to chyba lepiej je zmienic na cos ciekawszego nie :>?

Tymbardziej, ze jest ktos komu sie chce je sprawdzic i ktos komu chce sie znalezc nowe :]

co do mapek, które zostały zaproponowane w tym temacie wrzucę je niebawem i jeżeli będzie się dało na nich grać pozostaną :D

no i bardzo dobrze Panie DMG, lepiej wyrzucać wgrane mapki, które jednak się nie spisały, niż trwać ciągle w tych samych ^^

nie wgrałem tych mapek na serwer WCH, ponieważ stwierdziłem, że są one za duże (na własny serwer wgrane i dobrze sprawdzone), może poza dwiema, trzema mapami..

Widzę, że chyba tylko ja tu będę spamował :-D

pare nowych mapek :

stadion_miejski
aim_fixit_deagle
awp_india2011
awp_map
aim_gl0ck-usp

wszystkie słowa krytyki, jeżeli któreś z map nie podobają się mile widziane. Wole wgrywać i usuwać je za chwile niż trwać w monotonii. Jeżeli ktoś ma ciekawe pomysły na nowe mapki to piszcie śmiało.

@

tak, wiem mogłem edytować posty, ale co tam nabije sobie jednego :-D