Ciampel Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Imie: Dominik Wiek: 23 Nick w cs'e: Ciampel (oO) Nick STEAM: STEAM_: 0:1:16781856 Ile grasz na serwerach wch? : około 4h Średnio godzin? : Zajęcia: Miałem admina? : Tyskie-Serwery // BSL // VOLTA // UNIMATRIX // SilesiaGame's // BORG // CSDK // obecnie należę do Volty-SQ która połączyła się z BSL xD Gdzie? : Umiejętności : dobra znajomość AMXX, znajomość preferencji sieci serwerowych, stawianiu sieci oraz znajomość HTML czy innego języka przeglądarek Co mogę zaproponować? : dobra zabawę no i trzeba czasem ogarnąć serwer z zbędnych elementów które tam grają i się zachować nie umieją Dlaczego ja? : bo można zawsze zerknąć punkt wyżej xD Czy będę dawał Składkę na admina?: niema problemu Linki do 10 reklam: jeśli ktoś ma płacić składkę to po co mam reklamować xD PS: może za wczas składam podanie a może nie, na pewno znajdą się osoby które napiszą kilka dni ma konto na forum i już chce władze na serwerze, albo napiszą że nie udzielam się na Forum itp,. ale o to tu nie chodzi xD bo chyba każdy może spróbować no to tyle odemnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 EDIT Pomyłka, sporo z Tobą grałem. Jak dla mnie to tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 a ja z nim gram, kolo nie prawia problemow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Jak dla mnie odpada, głównym powodem jest Twoja praca w innej serwerowni a do tej pory każdy gracz ,który miał admina na innym serwie nie mógł być adminem na naszej serwerowni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Linki do 10 reklam: jeśli ktoś ma płacić składkę to po co mam reklamować Wszyscy - bez wyjatku musza spelnic ten punkt, jesli chca adminowac. do tej pory każdy gracz ,który miał admina na innym serwie nie mógł być adminem na naszej serwerowni. Hę? Skad to wytrzasnales Prowo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 To jest nowe prawo prowkatora :hmmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Wszyscy - bez wyjatku musza spelnic ten punkt, jesli chca adminowac. Hę? Skad to wytrzasnales Prowo? Do tej pory każdy się przyczepiał do innych osób ,które były w administracji lub składały owe podanie na to stanowisko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciampel Posted September 16, 2012 Author Report Share Posted September 16, 2012 możecie zamknąć ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 czemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciampel Posted September 16, 2012 Author Report Share Posted September 16, 2012 bo i tak nie zrobię tych reklam xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 zamykać to w pizdu za zawracanie dupy !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Zamykam to gówno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts