Doctor / BTM Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Imie: Bartek Wiek: 28 Nick w TF: [WKZBJDMM] Doctor Nick STEAM: BTMPL Ile grasz na serwerach wch? : wg. statsów 5d 5h 11m Średnio godzin? : Na WCH czy ogólnie? Ogólnie to "75 w ostatnich 2 tyg." Zajęcia: Poza TF? Praca, PiU, DDR Miałem admina? : Tak, wciąż mam. Gdzie? : Forteca TF2 (gry.isko.net.pl), ale aktualnie stoi tam MvM. Wszyscy stali bywalcy odeszli i serwer stał pusty. Wszyscy znajomiz niego i tak grają już na WCH lub obok Umiejętności : Dzizas. PHP, MySQL, C, C++, C#, JS, HTML, Flash, Java, podobno robie zajebiste lasagne. Co mogę zaproponować? : Dać w łapę komuś trzeba? A tak poważnie, pilnowanie porządku i kultury. Dlaczego ja? : Jestem dosyć często na serwerze, wiem o co chodzi w grze, staram siębyć pomocny, chyba, że odpowiedź na czyjeś pytanie to "odinstaluj TF2 i nie wracaj" Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ?: Siur Linki do 10 reklam: Ale czego? Pasty do zębów? Pewnie autor miał na myśli reklamy WCH na innych serwerach - teraz to już i tak wszyscy kasują / banują za takie cyrki Mogę wam dodać do mojej rotacji SEO. W zamian rzucę linkami do filmów z TF2, i jak żaden was nie rozbawi, to możecie zagłosować na nie http://www.youtube.com/watch?v=avU5onrWfYo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 zamian rzucę linkami do filmów z TF2, i jak żaden was nie rozbawi, to możecie zagłosować na nie nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor / BTM Posted September 16, 2012 Author Report Share Posted September 16, 2012 nie. me serce krwawi... ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Jack092 Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Zdecydowanie jestem na tak Świetny medyk, przyjazny i uczciwy gracz. Nie ma sie nad czym zastanawiać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Linki do 10 reklam: Ale czego? Pasty do zębów? Pewnie autor miał na myśli reklamy WCH na innych serwerach - teraz to już i tak wszyscy kasują / banują za takie cyrki autor miał na myśli reklamy WCH na forach o tematyce Counter Strike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Odkąd ktoś wspomniał na mumble o rekrutacji nowych adminów, to tak właśnie myślałem, że złożysz podanie. Jestem na tak. enjoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor / BTM Posted September 16, 2012 Author Report Share Posted September 16, 2012 autor miał na myśli reklamy WCH na forach o tematyce Counter Strike. Sorry, nie gram w CS, więc nie znam żadnych for dyskusyjnych o CS. Abstrahując od tego, że zakładam w dziale TF, więc mój argument jest invalid Odkąd ktoś wspomniał na mumble o rekrutacji nowych adminów, to tak właśnie myślałem, że złożysz podanie. Jestem na tak. A nie, to tak jakoś samo wyszło, bo żeśmy się właśnie z Jackiem wymieniali linkami do filmików, co zamieściłem wyżej i powiedziałem, że dam na forum innym - no to w ten sposób połączyłem przyjemne z pożytecznym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 fajny ten tf2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor / BTM Posted September 17, 2012 Author Report Share Posted September 17, 2012 fajny ten tf2? Lepszy niż te wasze CSSy i CoDy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Generalnie ufam Doctorowi i admin dodany na próbę (2 tyg). Cheers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor / BTM Posted September 18, 2012 Author Report Share Posted September 18, 2012 Dziękować, postaram się sprawdzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts