Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Doctor, podanie o adm ;)

Doctor / BTM
 Share

Recommended Posts

Imie: Bartek

Nick w TF: [WKZBJDMM] Doctor

Nick STEAM: BTMPL

Ile grasz na serwerach wch? : wg. statsów 5d 5h 11m

Średnio godzin? : Na WCH czy ogólnie? Ogólnie to "75 w ostatnich 2 tyg."

Zajęcia: Poza TF? Praca, PiU, DDR

Miałem admina? : Tak, wciąż mam.

Gdzie? : Forteca TF2 (gry.isko.net.pl), ale aktualnie stoi tam MvM. Wszyscy stali bywalcy odeszli i serwer stał pusty. Wszyscy znajomiz niego i tak grają już na WCH lub obok ;)

Umiejętności : Dzizas. PHP, MySQL, C, C++, C#, JS, HTML, Flash, Java, podobno robie zajebiste lasagne.

Co mogę zaproponować? : Dać w łapę komuś trzeba? A tak poważnie, pilnowanie porządku i kultury.

Dlaczego ja? : Jestem dosyć często na serwerze, wiem o co chodzi w grze, staram siębyć pomocny, chyba, że odpowiedź na czyjeś pytanie to "odinstaluj TF2 i nie wracaj"

Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ?: Siur

Linki do 10 reklam: Ale czego? Pasty do zębów? Pewnie autor miał na myśli reklamy WCH na innych serwerach - teraz to już i tak wszyscy kasują / banują za takie cyrki ;) Mogę wam dodać do mojej rotacji SEO.

W zamian rzucę linkami do filmów z TF2, i jak żaden was nie rozbawi, to możecie zagłosować na nie ;)

http://www.youtube.com/watch?v=avU5onrWfYo

autor miał na myśli reklamy WCH na forach o tematyce Counter Strike.

Sorry, nie gram w CS, więc nie znam żadnych for dyskusyjnych o CS. Abstrahując od tego, że zakładam w dziale TF, więc mój argument jest invalid ;)
Odkąd ktoś wspomniał na mumble o rekrutacji nowych adminów, to tak właśnie myślałem, że złożysz podanie. Jestem na tak.
A nie, to tak jakoś samo wyszło, bo żeśmy się właśnie z Jackiem wymieniali linkami do filmików, co zamieściłem wyżej i powiedziałem, że dam na forum innym - no to w ten sposób połączyłem przyjemne z pożytecznym ;)