Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

CS: Global Offensive

DMG
 Share

Recommended Posts

Cześć, nikt nic w tym kierunku nie pisze więc czas to zmienić. Serwer CS:Global Offensive potrzebuje naszej pomocy. Wiem ,że sporo ludzi "od nas" ma już GO. Zamiast grać na serwerach konkurencji to może zagrajmy tutaj? Co powiecie na stałych graczy o pewnej godzinie np 19:00, 20:00? Wiem ,ze nie każdemu będzie pasowało ,bo praca ,bo szkoła (lekcje) itd. ale kto może to będzie zajebiście. Wystarczy 6-10 graczy o tej godzinie i już będzie inaczej. Oczywiście nie wiem jak jest teraz, czy serwer jest dobrze skonfigurowany i czy w ogóle da się na niego wejść

:D.

Zaczynamy działać czy ma być jak jest?

Pozdrawiam. (sam siebie)

olewka? a gdzie tu jest jakakolwiek organizacja? Chcesz rozkrecic to pododawaj interesantow do znajomych, skrzyknijcie sie na jakas godzine, wejdz na serwer i zapraszaj do gry. Itd. Mozesz zawsze takze wejsc na steamcommunity i w naszej grupie oblookac czy ktos z wlasnie grajacych nie pyka czasem w CSGO. Jesli tak - zaprosic i zaproponowac adma w zamian za pomoc w rozkreceniu.

Ogólnie problem z GO (moim zdaniem ) jest taki , że valce chcąc pomóc z wyszukiwaniu gier od razu zniechęca ludzi do szukania innych serverów - dajesz play - 6 vs 6 competetive , bądź 4fun i już jesteś. Sam często korzystam z tej opcji - Ale jeśli będe wolnym wieczorem i nie bede grał tf to z checia moge być dostępny do gry - jak cus pisać