Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Zamiana

Vadal
 Share

8 members have voted

1. 1. Co wolisz DR czy JB?

Recommended Posts

Cześć ;) Wczoraj wpadłem na pomysł aby zamienić DR na JB ponieważ DR i tak stoi pusty a na JB może będzie grało więcej ludzi;) Jeżeli opiekunowie DR się zgodzą to tym JB mógłby się zająć Tytanowy Janusz?? ;) Jeżeli chodzi o reklamę to na pewno wam w tym pomogę,Tytanowi również pomogę. A więc wybierzcie wolicie DR czy JB;)

eh, wgrac lugin mogę, mapy też, to raczej potrafię, zawsze jakieś pomysły mam, ale z zm mi nie wyszło bo już chyba nikt nie gra na takich modach. Czy mogę postawić mod to musisz pytać tych gostków z czerwonymi nickami.

Jak możesz to napisz do tych starych adminów, jeżeli masz jakiś namiar oczywiście i poinformuj ich o reaktywacji

Słabo to widzę, jak dla mnie to nie powinno być tego serwera. Pochłania czas, pieniądze i nadzieję ,która z czasem słabnie. Moim zdaniem powinniśmy się bardziej zając serwerami głównymi aby je wypromować i dać ludziom coś nowego. Nie wiem czy wiecie ale powstały nowe ciekawe mode (ja je nazywam nowymi ponieważ nigdy wcześniej ich nie znałem.). Przykładowo GunXPMOD istnieje już w chuj czasu ale jednak serwerownia cs-soplica.com potrafiła wykorzystać jego pełne możliwości. Po chwili serwer pełny i trudno czasami się dostać ,bo typy tam grajO ile mogą. Aby przejść z Glocka na USP trzeba dobrze zagrać jedną mapę (zdobywając 100 fragów). Dzięki temu ,że miałem chwilę czasu posprawdzałem również inne nowe modyfikacje. Najwięcej znalazłem opierających się na silniku COD'a (chyba był pierwszy) przykładowo w/w GUNXPMOD. Jeżeli jednak będzie tak jak myślę czyli serwer będzie tylko zmieniony nie usunięty to proponowałbym coś "nowego".

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.