✪ Vadal Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Cześć Wczoraj wpadłem na pomysł aby zamienić DR na JB ponieważ DR i tak stoi pusty a na JB może będzie grało więcej ludzi;) Jeżeli opiekunowie DR się zgodzą to tym JB mógłby się zająć Tytanowy Janusz?? Jeżeli chodzi o reklamę to na pewno wam w tym pomogę,Tytanowi również pomogę. A więc wybierzcie wolicie DR czy JB;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Być może będzie, że z 26 slotów będzie po 13 slotów na JB/xxx albo Dr/xxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 A więc wybierzcie wolicie DR czy JB;) Czyli 3 opcje podałeś dla picu? Wolę zajebisty DM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Wolę kurwa JB zróbcie mi kurwaaa JB!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 No a ja bym sobie poskokooooll ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted September 26, 2012 Author Report Share Posted September 26, 2012 DMG trzeciej opcji nie dawalem.. xD ktos ja dodal xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 :cfaniak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 JB, ale ja tego nie postawie bo nie wyjdzie mi tak jak z zm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted September 26, 2012 Author Report Share Posted September 26, 2012 Pomoge Ci cioto;) xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 na jb tez nie grali ludzie przeciez. Anthony Hopkins 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted September 26, 2012 Author Report Share Posted September 26, 2012 Bo nikt nie mial zamiaru go reklamowac wtedy? Sam wtedy to robilem;) Wszyscy wtedy olali tego JB (chyba Kramarq i ja zostalismy) Nie wiem to jest wasza decyzja, ale jeżeli chodzi o JB to pamietam ludzi ktorzy grali wtedy na WCH i z pewnoscia by tu wrocili;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Jesli masz z nimi kontakt i oni tez wyraza aprobate to serwer postawimy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted September 26, 2012 Author Report Share Posted September 26, 2012 Spoko spoko Daj mi trochę czasu;) I jeszcze jedno czy Tytanowy moze postawic tego JB (jeżeli Tytanowy oczywiscie sie zgodzi i w ogole jezeli bedzie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 eh, wgrac lugin mogę, mapy też, to raczej potrafię, zawsze jakieś pomysły mam, ale z zm mi nie wyszło bo już chyba nikt nie gra na takich modach. Czy mogę postawić mod to musisz pytać tych gostków z czerwonymi nickami. Jak możesz to napisz do tych starych adminów, jeżeli masz jakiś namiar oczywiście i poinformuj ich o reaktywacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted September 27, 2012 Author Report Share Posted September 27, 2012 Kramarq był bardzo dobrym adminem;) Reszty poszukam;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 daruj sobie takich ludzi jak misiek fanzloh byl zajebisty, nigdy takiego czlowieka nie widzialem w grze. On tak gral ze te szczyle sie sluchaly jak pieski Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted September 27, 2012 Author Report Share Posted September 27, 2012 Misiek? Bartus nie zartuj ;P Fanzloha raczej będzie ciężko;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 tak, jestem zajebisty! /c moge ci ziomex pomóc w czym tam problem bedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 niech czerwoni decyduja. 99% forumowiczów ma temat w dupie wiec jedno slowo szlachty zadecyduje. szczerze wole grac dla smiechu niz walic w glowe z karabinow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Tyś nie widział ile było śmiechu na JB, jak była jeszcze stara elita, i było po 20 osób Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted September 27, 2012 Author Report Share Posted September 27, 2012 Jeżeli stowrzą JB będZie taki sam jak kiedys zobaczycie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Słabo to widzę, jak dla mnie to nie powinno być tego serwera. Pochłania czas, pieniądze i nadzieję ,która z czasem słabnie. Moim zdaniem powinniśmy się bardziej zając serwerami głównymi aby je wypromować i dać ludziom coś nowego. Nie wiem czy wiecie ale powstały nowe ciekawe mode (ja je nazywam nowymi ponieważ nigdy wcześniej ich nie znałem.). Przykładowo GunXPMOD istnieje już w chuj czasu ale jednak serwerownia cs-soplica.com potrafiła wykorzystać jego pełne możliwości. Po chwili serwer pełny i trudno czasami się dostać ,bo typy tam grajO ile mogą. Aby przejść z Glocka na USP trzeba dobrze zagrać jedną mapę (zdobywając 100 fragów). Dzięki temu ,że miałem chwilę czasu posprawdzałem również inne nowe modyfikacje. Najwięcej znalazłem opierających się na silniku COD'a (chyba był pierwszy) przykładowo w/w GUNXPMOD. Jeżeli jednak będzie tak jak myślę czyli serwer będzie tylko zmieniony nie usunięty to proponowałbym coś "nowego". ✪ Zinbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 JB! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 DMG a co bedzie jak znowu wszystko sie zjebie ? Ja tam wole JB czy DR. Kombinować za duzo nie ma co, a Ziomex zna sie na Jail wiec nie widze problemu otworzenia serwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted September 28, 2012 Author Report Share Posted September 28, 2012 Może wypowie jeszcze wypowie się ktoś z Szlachty,Magnaterii;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts