Roxorium Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Imie: Przemysław Wiek: 19 Nick STEAM: Roxorium Ile grasz na serwerach wch? : Niestety od niedawna(od ok. 2 tyg.), ale zakochałem się w tym serwerze i od tego czasu gram na nim bardzo często, po 5-6 godzin dziennie Średnio godzin? : Wyżej wymienione Zajęcia: TF2, robienie map do TF2, granie w TF2 i hmm... TF2. Miałem admina? : Tak Gdzie? : Przez rok udzielałem się jako administrator w sieci dormitorium-css.pl na serwerze TF2, ale niestety, serwer zaczął upadać :| Umiejętności : Uczę się programowania w języku Java, C++, różne assemblery i nie mam życia(tak twierdzą moi koledzy) =D Co mogę zaproponować? : Mogę wchodzić na serwer o 3 w nocy, jeśli będzie to konieczne, i jak wcześniej wspomniałem, nie mam życia, mogę być na serwerze od ok. 13-14 do 20-21 non-stop Dlaczego ja? : Jestem doświadczonym(b. długi czas na serwerze dormitorium TF2), wyrozumiałym i pomocnym adminem, jeśli atmosfera sprzyja mogę też opowiadać dowcipy i rozweselać gawiedź =D. Przez ten rok jak byłem adminem na dormitorium-css.pl nie było na mnie żadnych skarg. SourceMod mam w małym palcu. Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ?: Oczywiście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 dopiero zarejestroiwany, 3 posty, narazie neutral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roxorium Posted September 28, 2012 Author Report Share Posted September 28, 2012 Mogę to bardzo szybko zmienić, będę udzielał się na forum codziennie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 tiaaa, i jak każdy dostaniesz adma posiedzisz tydzień na forum, pospamujesz, i po miesiącu ci się znudzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roxorium Posted September 28, 2012 Author Report Share Posted September 28, 2012 Zrobię ci na złość i będę siedział na forum codziennie aż do usranej śmierci :diabel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Przede wszystkim liczy się czas spędzony na serwerze i rozpoznawalność wśród graczy. Ja ciebie zupełnie nie kojarzę, więc jak na razie neutral. Poczekajmy na opinię innych graczy i adminów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Kolesia nie znam nie widzialem tak wiec nic zlego ani dobrego nie powiem, No a posty same sie nie nabija. Proponowalbym odczekac z 1 miech. (ciekawe czy nadal bedzie zywil swa milosc do wch - nie ze cos sugeruje ale z min. 2-3 tygodnie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Nie znam. Wprawdzie nie gram ostatnio za często ale w ogóle nie kojarzę nicka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roxorium Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 OK, rozumiem. Nie musimy dalej tego ciągnąć, proszę moderatora aby zamknął/usunął ten temat, dam się poznać ludziom na serwerze i ponowię podanie za jakiś miesiąc Pozdrawiam Roxorium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Ok. Zamykam na życzenie autora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts