Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

propozycje

KoBeR
 Share

Recommended Posts

siemanko - a wiec strasznie ubogi ten nasz serwer GO , gram z botami ale monotonność map mnie rozbraja bardziej niż same BOTY no i kilka innych rzeczy

a wiec nie wiem jak to ważne ale na innych serwerowniach jak np ....... podam w priv jak ktoś się zainteresuje (kryptoreklamy nie robię) - ludzi od zajebania może dlatego ze :

- jest więcej map niż u nas bo u nas są same podstawowe a można wgrać mapy rożne-różniaste , tutaj są chyba wszystkie - mogę podać parę fajnych w jaki grałem i przy jakich ludzie nie spierdalają z serwera

http://gamebanana.com/csgo/maps

-po drugie brak zarządzania samym serwerem, nie ma osób na tyle odpowiedzialnych które by ten temat drążyły i starały się ten serwer "poszerzyć" jak i calkowity brak ADMINÓW

- ustawienia takie jak "nominate" "bet t (ct) all" powinny być w standardzie , a glosowania w menu wyłączone dla wszystkich graczy ( bo później gimbusy głosują na kicki playerow dla zabawy i inne chujstwa)

- co się tyczy "nominate" - to powinna wyskoczyć ramka z przykładowo losowymi 5 mapami nie granymi podczas ostatnich 5 rund i no i bez map które przegrały w glosowaniu podczas ostatniej gry

- po wyborze map przez zawodników ustawić kolejne glosowanie aby 2 mapy które osiągnęły najwięcej głosów raz jeszcze zagłosować , to da szanse tym co wybrali mapy które nie są w tej dwójce na wybranie mapy którą lubią. ( na jednym serwerze tak jest co gram )

- same ustawienia ekranowe , typu " rekrutujemy adminów " wyświetlane na środku ekranu itp .....

- zmiana opcji z 4 granatów na 3 - daje to większe szanse manewrowania granatami a dwa nie ma dubli jak np Flesh - większe szanse drużyny przeciwnej

- ustawienie w opcjach map tylko jednego AWP na drużynę , to już jest obowiązkowe moim zdaniem bo jak na mapach da się więcej niż jedno AWP to siedzą później cioty w rogach i kampia a tak reszta musi zapierdalać a nie stać i czekać jak szczerbaty na wilgotnego suchara

- ( nie wiem czy ważne ) ale same ustawienia RATE , na innych serwerach spotkałem się z wymuszeniem przez serwer lub prośba admina na zmianę rate na 80000 a cl_updaterate i to drugie cośtam rate na 64 - podobno nie ma lagów na serwerze nawet jak dowali mnóstwo graczy

- no i ustawienia pingu na max 140 ( skacząca 100 ) choć to i tak za wiele moim zdaniem można dać mniej

to na początek powinno pomoc mam nadzieje , reklamą sam mogę się zając jak już pisałem w innym poście.

i tym samym chce i będę składał podanie o admina na wiejskim CS GO !

teraz trzeba tylko znaleźć chętnego i kogoś kto takie czary mary umie robić , ja ni chuja nie wiem jak :) ale mogę się pod czyimś okiem nauczyć :)

:pije: skończyłem !!

odezwie sie kto ?

z tym AWP jestem jak najbardziej na tak, podobnie jak z tą automatyczną snajperką. Wiem, że wiele serwerów ma te bronie w ogóle zablokowane i ja bym był za tym żeby je wyjebać w chuj ale wiem, że u nas by to nie przeszło "bo jak to tak bez awp bla bla bla" więc niech jest chociaż ustawienie jednej na drużynę, zawsze to coś. Cała reszta też sensowna.

Co do mapchoosera, nominate i innych pierdół związanych z wyborem mapy, proponuje ten plugin: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=134190

Troszkę roboty jest przy ustawianiu go, ale w zamian jest kilka naprawdę fajnych opcji. Można mieć kilka mapycycle, w zależności od ilości graczy na serwerze, czy od czasu. Są ustawienia, które nie pozwalają, by jedna mapa za często się powtarzała. I parę innych pierdół.

Plugin jest zainstalowany na serwerze tf2 i działa świetnie, więc jak coś, to można wejść i zobaczyć :)