Popular Post KoBeR Posted September 28, 2012 Popular Post Report Share Posted September 28, 2012 nie wiem czy ma sens trzymać kilka serwerów które w ogóle nie są grywalne a kosztują miesięcznie jakieś tam pieniądze Proponuje trzymać się 4fun , 4ever TF2 i cs go . reszta serwerów nie ma żadnego praktycznie wsparcia lecz jedynie kilku graczy od czasu do czasu. mając mniejsza ilość serwerów będzie to łatwiejsze zadanie do kontrolowania a co się z tym łączy rozdawanie adminów w celach zarobkowych - którzy rzekomo maja utrzymywać serwer i reklamować go wokoło czego i tak nie robią - obecnie dodajemy adminów raz za razem którzy i tak nie płaca i nie robią reklam bo w momencie jak dostanie admina , poprosi mamę ( jak przypuszczam ) o przelew na konto na 20 zl a później lipa z wpłatami na kilka miesięcy , to tez się tyczy co niektórych graczy administratorów mieszkających za granica , jak by ciężko wam było kurwa dać 5 euro i mieć spokój ( paczka fajek ) - tak przy ilości 4 serwerów wiejska wróci na laski graczy , staramy się wejść w tyłki rożnym ludziom a i tak graja na tych kilku serwerach a nie na tych z palca wyssanych wtedy wybierze się jedna osobę na serwer odpowiedzialna za trzymanie dyscypliny wśród reszt adminów , typu : reklamy raz na miesiąc na 10 stronach , opłaty regularnie robione , konkretnych opiekunów ( do ogarniania tego gnoju ) i może opcje VIPA za kilka złociszy na miesiąc . przy 4 serwerach o wiele łatwiej będzie wychwycić aktywnych graczy udzielających się na forum i na samych serwerach by dawać admina a nie dawanie admina z "dupy" 15 latkom za kilka reklam którzy w pierwszy dzień swojego adminowania bawią się slapowaniem samych siebie po mapach i śmiejących sie głupio przez mikro ( na faktach , bylem świadkiem ) lecz dodawanie adminów którzy naprawdę dbają o reputacje wiejskiej i o ruch na forum. proszę rade i resztę o wypowiedzi w tym temacie chyba pomysł nie głupi ? no to zdrowie za piątek :pije: ❤ DMG, nie_pytaj, AxeI -Bad Boys- and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Dokładnie, popieram. Mówiłem o tym kilka razy, również Misiek o podobnych rzeczach wspomniał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Jestem za tym bardziej jak rzuciłem pomysł reklam, a sam niestety teraz z braku nie mam nawet kiedy usiąść do kompa i maili posprawdzać. Myślę, że Ty Kober ogarnął byś 4fun i 4ever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted September 28, 2012 Author Report Share Posted September 28, 2012 mogę . ale decyzja jeszcze należy do rekina czy usowamy i walczymy o wiejska - ale na co trzymać coś co nie przynosi zysku ani zabawy ? to jak mieć na trasie wystawiona brzydka dziwkę z Rumunii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 wypierdolcie wszystkie serwery i nie robcie ludziom nadzieji na zajebista zabawe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Najlepszy wybór według mnie pada na obecne serwery tzn. 4fun, 4ever no i CS:GO bo póki co one też nie są w najlepszej formie(wyjątek CS:GO bo on nie prezentuje żadnego poziomu) , trzeba je usprawnić, zapełnić a następnie dopiero myśleć "co dalej" bo nie uważam za sensowne dodawanie kolejnego kolosa na glinianych nogach. Tak jak już pisałem w temacie : http://forum.wiejska-chata.pl/topic/5806-zamiana/page__st__20 Oczywiście tf2 też zostawić,nie uwzględniłem go bo to chyba zbyt oczywiste ,że musi zostać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 zinbo...... 4 ever jest ogarniety lepiej niz bf2 i go... blejder trzyma go elegancko, mapy aktualizuje. Lepszego opikuna miec nie mogl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted September 28, 2012 Author Report Share Posted September 28, 2012 dodam nawet ze dałbym dostęp do bf2 firebladerowi razem z DMG dadzą rade ogarnąć te dwa serwery , do TF2 chyba rekin jebany bo sam najwięcej w to gra z nas wszystkich i ogarnia sam to co trzeba - co do GO to trzeba jakiegoś opiekuna znaleźć który i gra i kuma o co chodzi - a później admina opiekunów pod względem adminów się ogarnie z czasem. ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 CS:Go bardzo dobrze ogarnia Misiek, również już trochę łapię jego budowę. Co do serwera o którym mówicie... jestem chętny do pomocy na serwerze. Jestem codziennie na totalcmd z tego powodu ,że piszę pracę nt. praw autorskich i poszczególne jego odcinki przesyłam do profesora. To ,że tam coś zmienię, wgram poprzeglądam to nie jest jakimś wielkim wysiłkiem. Wystarczy napisać co i na kiedy np na PW. Zwykle robię takie rzeczy w niedzielę aby na poniedziałek było gotowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 eeeeeee zmniejszenie ilości serwerów nie przyniesie nowych graczy. Po prostu będzie mniej pustych slotów. obojętnie jakie cuda byście nie wgrali, jest mało prawdopodobne że przyniesie to graczy. serwer tworzą ludzie a nie mody czy pluginy na nim wgrane. Trzeba grać, ogarniać burdel i pilnować żeby serwer działał w miarę stabilnie wtedy ludzie sami przyjdą. Większość najpierw sprawdza friends a potem serwery. Przynajmniej ja wolę pośmiać się z demejdża na chujowej mapie niż drętwo fragwać na zajebistej nie_pytaj and Amur 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 DR - Od czasu waszego zlotu jebnął, leżał i kwiczał przez 3 dni, ja straciłem już chęci i zapał na robienie czegoś od nowa, a pozatem wolny net... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 DR - Od czasu waszego zlotu jebnął, leżał i kwiczał przez 3 dni z tego co się orientuję to na zlocie nie było nikogo od DR-a. Wszyscy z 4fun-ów i parę osób z tf2 więc proszę nie zrzucać winy na zlot Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Przynajmniej ja wolę pośmiać się z demejdża na chujowej mapie niż drętwo fragwać na zajebistej Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 z tego co się orientuję to na zlocie nie było nikogo od DR-a. Wszyscy z 4fun-ów i parę osób z tf2 więc proszę nie zrzucać winy na zlot Była osoba która może włączać serwer i wyłączać, a tu serwer jakimś dziwnym trafem się wyłączył (podejrzewam Niceenooba) Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Jeżeli to był powód dla ,którego olałeś całą sprawę to jesteś idiotą. W tym momencie miałem możliwość to zrobić ,bo powierzono mi tą funkcję. Z resztą mialem wówczas rangę Technika i wystarczyło napisać. BRAWO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 DR - Od czasu waszego zlotu jebnął, leżał i kwiczał przez 3 dni, ja straciłem już chęci i zapał na robienie czegoś od nowa, a pozatem wolny net... Ty tam się od zlotu to odpierdol ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 wy tu o zlotach i pierdołach ale trzeba poważnie pomyśleć nad tym ile serwerów trzymać a ile nie , nie ma sensu opłacać serwery i przy nich grzebać i tracić swój prywatny czas jak i tak nikt na nich nie gra. może rekin się wypowie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Jak już pisałem wcześniej , trzeba zostawić - 4fun, 4fun4ever, tf2, CS:GO o ile uda się go rozbujać. Wyeliminować COD MODa, Deathrun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 to dzialajmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 COD mod nawet sie kreci, wiec go bym zostawil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 to usuncie reszte i zrobic porzadek na forum , pousowa te niekatywne serwery w pizdu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Mam nadzieje ze CSS zostaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 CSS nie jest nasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 a to czyj ? i trzeba to tego kogos napisac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Jeżeli to był powód dla ,którego olałeś całą sprawę to jesteś idiotą. W tym momencie miałem możliwość to zrobić ,bo powierzono mi tą funkcję. Z resztą mialem wówczas rangę Technika i wystarczyło napisać. BRAWO. O kurwa, idź do kościoła i na ambonie to wygłoś, Tak kurwa ciężko zajrzeć na statusy? Chyba kurwa było widać że serwer wylączony, to trzeba było włączyć... ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts