Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

SS

amorki22252
 Share

Recommended Posts

Miałem zrobione ss i szukałem ich wszędzie ale ich nie było i miałem duży problem jak wstawić ss których niema bo admin nie uwierzy w takie bajki ;/

to chciałem spokojnie pogadać na GG ale za 1 razem się nie udało bo dzieciarnia darła mordę i mię to wkurwiło sory za to ;)

i pomyślałem ze na goglach będzie odpowiedz gdzie mogą być ss ale co z tego przeczytałem i zrobiłem z godnie z instrukcja to ss nie będzie bo usuwa wszystko i od nowa instalacja cs trzeba lol ;/

jak mi nie wierzycie to jest sporo poradników ja korzystałem z jednego

http://www.cs-shots.pl/viewtopic.php?p=2083&sid=4593cc72a9c4aef1ebb4fbc6722befe6

Teraz sprawa wygląda tak. Jeżeli Cię UnBanujemy to z każdym nowym banem każdy może powiedzieć to samo. Pokaż jakiś dowód ,że masz tne Windows 7 i CS zainstalowany w Program Files. I nie wiem jak będzie sprawa wyglądała. Zainstaluj ponownie CS 1.6 w inne miejsce. Musisz prosić admina o sprawdzenie demka ;)

panowie teraz się zapisują mi SS

chyba na innych forach by nie pisali o takich przypadkach ??

admin może mi w każdej chwili zrobić ss bo i tak mam dobre staty na cod ;/

Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Misio

Jestes zbanowany

Zbanowany Nick : M 3

Powod : ' Wstaw screeny na forum.wiejska- '

Twoj SteamID : -

Twoje IP : -

sorki ze mię nie było bo nie każdy ma dużo roboty aaa to ss to nie mam bo od nowa instalowałem bo było potrzebne ;/

jak coś to dajcie UB teraz to rzadko gram albo w cale ostatnio grałem chyba 2 tygodnie temu to jak znajdę czas to pogram na serwie i wtedy jak będę grał to każdej chwili ss albo demko przez kogoś będzie robione i zobaczycie ze coś mam czy nie jak bym kłamało nie starał bym się dawać żadnych linków ze ktoś miał podobny problem ??

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.