amorki22252 Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Miałem zrobione ss i szukałem ich wszędzie ale ich nie było i miałem duży problem jak wstawić ss których niema bo admin nie uwierzy w takie bajki to chciałem spokojnie pogadać na GG ale za 1 razem się nie udało bo dzieciarnia darła mordę i mię to wkurwiło sory za to i pomyślałem ze na goglach będzie odpowiedz gdzie mogą być ss ale co z tego przeczytałem i zrobiłem z godnie z instrukcja to ss nie będzie bo usuwa wszystko i od nowa instalacja cs trzeba lol jak mi nie wierzycie to jest sporo poradników ja korzystałem z jednego http://www.cs-shots.pl/viewtopic.php?p=2083&sid=4593cc72a9c4aef1ebb4fbc6722befe6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 brak ssow BETON zostaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Teraz sprawa wygląda tak. Jeżeli Cię UnBanujemy to z każdym nowym banem każdy może powiedzieć to samo. Pokaż jakiś dowód ,że masz tne Windows 7 i CS zainstalowany w Program Files. I nie wiem jak będzie sprawa wyglądała. Zainstaluj ponownie CS 1.6 w inne miejsce. Musisz prosić admina o sprawdzenie demka Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 pierdolenie o Marlenie , ja mam Windowsa 7-ke zainstalowane wszystkie Csy w programfiles i jest git majonez - ssy albo won ✪ Tytanowy Janusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Chocby mial to być UB to nie ma zastosowanego wzoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorki22252 Posted September 29, 2012 Author Report Share Posted September 29, 2012 panowie teraz się zapisują mi SS chyba na innych forach by nie pisali o takich przypadkach ?? admin może mi w każdej chwili zrobić ss bo i tak mam dobre staty na cod Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Misio Jestes zbanowany Zbanowany Nick : M 3 Powod : ' Wstaw screeny na forum.wiejska- ' Twoj SteamID : - Twoje IP : - Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Decyzja zależy od Miśka. Zaraz do niego napiszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 dajcie demo z tej mapy jest jeszcze HLTV, podaj godzine i mape na jakiej ci dali bana i kto z adminow - za jaki powod ? bo to tez wazne - poogladam demo i dam znac . na razie nie odbanowywac ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 SS'y zapisuja sie nawet jak masz ta hujowa ochrone załaczona, miałem ja załaczona i prawda usuwało mi niekture pliki ale ss zawsze były Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorki22252 Posted October 5, 2012 Author Report Share Posted October 5, 2012 sorki ze mię nie było bo nie każdy ma dużo roboty aaa to ss to nie mam bo od nowa instalowałem bo było potrzebne jak coś to dajcie UB teraz to rzadko gram albo w cale ostatnio grałem chyba 2 tygodnie temu to jak znajdę czas to pogram na serwie i wtedy jak będę grał to każdej chwili ss albo demko przez kogoś będzie robione i zobaczycie ze coś mam czy nie jak bym kłamało nie starał bym się dawać żadnych linków ze ktoś miał podobny problem ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 użyj kropek ,bo nic nie zrozumiałem ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Interpunkcja przede wszystkim Dajcie ub grałem z człowiekiem, na whaczu nie leci spoko da sie z nim pogadac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts