Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ankieta dotycząca zmiany

Vadal
 Share

YYY  

17 members have voted

1. 1. A więc jaki mod?

• JB
    • GunXPMOD+DM
    • DM
    • Najzwyklejszy ZOMBIE MOD
    • W ogóle nie stawiamy nowego serwa czyli zostawiamy tak jak jest

Recommended Posts

Proszę o nie pisanie postów

Bezsensu ;)

Zważywszy na to ,że ludzie strzelają z kija jak na mapach typu 1hp_he czy awp_india jest GunGame to GunXPMOD jest idealnym rozwiazaniem dla nich. ;) Swego rodzaju może być to event dany przez admina na jakieś tam święto czy własne widzimisie. Przykładowo żmudne napieprzanie się na train przynosi 100 fragów dla najlepszego. Jeżeli będzie ten event w postaci 1hp_he przykładowo 20-25 minut to ok 100-300 fragów na osobę. Czyli moźliwość przejścia na wyższy poziom co skutkuje lepszą bronią. Jest taka moja reklama.

Panowie kurwa nie piszcie pierdolonych postów typu.

Zamykam - bez sensu aniketa jak i jej twórca

Bo robi sie burdel przez taki hujowe posty

Piszcie na TEMAT -.-

Ja jestem za DM dobry mod da sie fajnie potrenic jeszcze jak by dodali HS moda do tego ale na oddzielnych mapach

bo nie kazdy lubi hs moda.

Prosze zagłosowac i uzasadnic czemu własnie taki wybór zrobiłes.

Pozdro

Znajac zycie ktos zagłosuje i napisze np.

JB bo tak a nie inaczej....

Kiedyś w porywach grało Max ludzi [26] a teraz w porywach tylko 9... nie ma sensu trzymać i stawiać nowego serwera

W sumie DR mógłbym postawić odnowa, wszyściusieńko od nowa, tylko jedyny o co bym prosił to o kompletne wyczyszczenie ftp i fast download bo troche burdelu tam jest i jakoś przez to nie chce mi się 'pracować'

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.