FirebladeR Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Temat powstał po to, aby zgłaszać w nim propozycje w jaki sposób możemy sprawić, żeby Wiejska-chata przyciągała nowych graczy i rosła dalej w siłę. Chciałbym, żeby w tym temacie były podawane tylko i wyłącznie propozycje zmian np. - konkursy (jeżeli tak to jakie), modyfikowanie serwerów (nowe pluginy, mapy) etc. I tutaj prośba do Prowokatora, bądź kogoś kto mógłby to ogarnąć. Usuwajcie wszelkie posty, w których ludzie będą zaczynali polemizować czy wygłaszać swoje obiekcje. Na to jeszcze przyjdzie czas, a jeżeli pomysły będę mógł sam zrealizować zrobię to jak najszybciej. Tak jak wspomniałem wyżej same propozycje. Najciekawsze z nich zostaną nagrodzone przeze mnie, klucze steam, podkładki etc... I w dupie to mam, że takich tematów mogło być już 500. Ważne jest to co się dzieje teraz i na tym się skupmy. - zmiana serwera DR na only awp india, łatwe do rozkręcenia, mało roboty. Z_E_T_U, ***Malouda*** and ❤ DMG 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 tylko na forum udziela sie max moze z 10 odob z tego 6 gra na wiejskiej ^,^ No ale co 1 to konkursy np tak jak kober mowił za iles tam reklam nagroda koszulka wiejskiej chaty z jego name albo ten twoj key do steama co chesz niby dac za najlepszy pomysł nasz nie przekupisz bynajmniej mnie ja to nir robie tla nagrody tylko do polepszenia sytuacji na wiejskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z_E_T_U Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Jest jakaś wąska gruba społeczna która wbija na 4rever jak tylko GG leci wiec zamiast robić awp india zrobmy ONLY GG już kiedyś romawiałem z osobami na serwerze o tym i pomysł się podobał, lecz jeżeli wolicie indie to dajcie ale tą nową, nikt nie każe też robić od razu na stałe możemy zrobić testy tzn. jeden tydz. only GG a drugi only AWP i rezultaty ocenić oraz wybrać. Club and Amur 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 GG to nie jest zły pomysł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 serwer soccerjam jestem w stanie go ogarnac jak nie bede spożywał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 - stworzenie vipów ( pomysły mogę podać , oblega wszystkie serwery ) - Vip za Reklamy Wiejskiej Chaty 35 reklam . ( w grze jak i na forum ) - Weekendowy konkurs ( każdy użytkownik na forum.wiejska-chata.pl ma szanse na nagrode ) - Nagroda To Klucz Steam/Admin/Vip (do wyboru ) W każdy Weekend (Piątek , Sobota Niedziela ) każdy użytkownik ma szanse na wygranie Steam / Admin / Vip . Użytkownik może być dopiero zarejestrowany ( nie musi ) . Wykonanie 65 reklam Wiejskiej - Chaty .( Reklamy podajemy w weekendy , muszą być zaakceptowane na innych forach ). 20 reklam - Otrzymujemy range na forum oraz dodatkowe punkty na serwerze 4 fun / 4ever * jeśli będzie więcej reklam , nowa ranga . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Był serwer GG... już mogę powiedzieć ,że to odpada. Gdy w/w serwer powstał grupka ludzi z naszej ekipy codziennie odwiedzała serwer - prawda serwer był czasami pełen ale graczy na innych serwer wcale. Gdy ekipa wychodziła to serwer też umierał i inni gracze wychodzili. Kręciło to się przez 15 dni potem umarło. Było wiele modów z lepszym/gorszym skutkiem. Moimi propozycjami są : -GunXPMOD DM (dla fanów GG czyli od 0 do bohatera) -Only AWP (Sporo ludzi od nas to AWP-maniaki jak FireBlader, REDQu, g0thic, BUBEK, SUKA, Xear i również ja) -Ewentualnie standardowy ZombieMOD czysty od wszystkiego. -Sam DM (serwer wymagający dużego zaangażowania) Odnośnie samego tematu to - istnieje taki drugi temat ,który nie jest dostępny również dla mnie ale z wiadomych przyczyn przesłano mi kopię różnych tematów gdzie są napisane w punktach ładnie rzeczy do zrobienia na podst. waszych opinii. Misiek jak i ja zbieraliśmy propozycje od paru osób. Mamy bardzo dużo do zrobienia. Począwszy od zwykłych poprawek kosmetycznych i ubytków w działach po serwery 4fun, 4fun ever oraz CS:GO. Szukam osoby ,która zajmuje się grafiką na jakieś bannery konkursowe i jakieś uwagi, informacje. Najlepiej jakby ta osoba dodała mnie na steam - globaloffensive. Oczywiście muszę jeszcze pogadać z Miśkiem o tym. Wiele osób chce konkursy i nawet parę organizuje nagrody pieniężne, rzeczowe czy również w postaci serwerów - będą na pewno. Pisało również parę osób odnośnie stylu czarnego na forum ,a raczej jego zmianie więc najprawdopodobniej będzie trzeba przyspamować Virusa ,bo on tylko to może zrobić ,a raczej wyrazić na to zgodę - preferuję jasny (najlepiej biały kolor z akcentami czarnymi i pomarańczowymi). Myślę ,że można też zmienić ułożenie SB na górę ,bo jest przez nas często używany i naprowadza na swojski klimat czego gracze nowi będą od nas oczekiwać. Odnośnie grup - wszystkie będą zaktualizowane i jeżeli masz funkcję jakaś tam ,a nie ma tego serwera to najprawdopodobniej wypadniesz z niej szybko. Tyczy się to również działów - niepotrzebne zostaną usunięte. Zaczynamy rewolucję najpewniej od tego weekendu ponieważ mam projekty do napisania i muszę je oddać profesorowi w piątek. Ps. Klimat to wszystko trzyma. Pozdro. Ps2. Będą VIPy :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 - Weekendowy konkurs ( każdy użytkownik na forum.wiejska-chata.pl ma szanse na nagrode ) - Nagroda To Klucz Steam/Admin/Vip (do wyboru ) W każdy Weekend (Piątek , Sobota Niedziela ) każdy użytkownik ma szanse na wygranie Steam / Admin / Vip . Użytkownik może być dopiero zarejestrowany ( nie musi ) . Wykonanie 65 reklam Wiejskiej - Chaty .( Reklamy podajemy w weekendy , muszą być zaakceptowane na innych forach ). Troche nieopłacalne by to było robić konkurs co tydzień z takimi nagrodami, ale może jakimiś innymi. A tak proponuję, aby Wiejska zaczęła rozglądać się na każdy front, nie tylko cs i tf2, tylko coś więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 No tak waŚnie. Sniper mod z 10 slotow przez miesiac przetesotwac zamiast DR`a. Trza kombinowac ktory mod odpowiada ludziom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Piszta, piszta. Najprawdopodobniej w piatek siade z DMG oraz Firebladerem i wprowadzimy zmiany, ktore beda w naszej mocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 ten zm fajnie brzmi Never 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 serwer SJ + GG HEHE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciampel Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Na waszym miejscu stworzył bym serwer bazowy, taki serwer który będzie wyróżniał sieć,a chodzi tu o to aby tam grało dużo graczy może być coś w stylu FFA albo innego moda wybranego przez was. Kolejna jest sprawa dodanie pluginów, czyli stwórzcie paczkę pluginów z reklamami i połączeniami między serwerami sieci które będą na wszystkich waszych serwerach. Co jakiś czas aktualizacje roundsound tak aby graczom nie znudziła się muzyka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 mam pomysł na otworzenie tematu pierwotnego. Kto go K&^&(&^$(&%^^#&%$#&%$#&*$&*%$% znowu zamknął???!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 kurwaaaa, jak to sie dzieje. KAJ SĄ WIEJSKIE STARUCHY !!! ROZPIERDOL TRZA ZROBIĆ. PS: Misiek chuj ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takus Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 jak sciagnac wiecej ludzi proste wzmorzyc swoja aktywnosc na fejsie steam np bo ostanio mniej widze , wiecej filmikow reklam konkursow turniejów proste a tam gdzie mało ludzi spróbowac przerobic . dac ankiete. i rezkrecic szukajac osob chętnych do gry . ja tak robiłem do skutku az miałem serwer pełny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Proponuje zrobienia śćepy na basen dla CyCa - przynajmniej bedzie wiecej filmikow xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 przyjedz na zlot , to jest moja propozycja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts