Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Większe Zmiany

DMG
 Share

Recommended Posts

Cześć, trzeba ruszyć z buta ,bo wszystko się jebać zaczyna. Napiszę tutaj kilka zmian ,które dzisiaj lub w najbliższym czasie zostaną wprowadzone - oczywiście możecie się do nich odnieść. Oraz proszę Was o propozycje ,które zmienili by grę na Tym serwerze - 4FUN Ever. Mile widziane nowe mapy na odpowiednią ilość graczy. Mam nadzieję ,że nie będzie to coś jak w poprzednich tematach - jest to ostatni temat tego typu.

Zmiany ,które będą wprowadzane odnośnie serwera 4Ever :

- Przede wszystkim każdy kto nie jest już adminem ,a ma rangę na forum zostanie mu zdjęta (pewien sposób ogarnięcia)

- Mapy których statystyki grywalności nie zadowalają będą wyrzucone (soccerjam oraz mapa podobna do niego dostanie wyrzucona - będzie sam trix chyba ,że znajdziecie coś równie dobrego.

- Koszykówka zostanie wprowadzona jedna mapa na tle testowym działa na tej samem zasadzie co soccerjam tyle ,że trzeba trafić o tablice do kosza. Grawitacja zostanie lekko zwiększona oraz inne dodatki

- Gracz VIP będzie miał specjalny model ,którym będzie się odróżniał od innych graczy lecz nie będzie on w jakiś sposób lepszy. Graczem VIP zostaną osoby z długim stażem w grze lub będący charakterystyczni dla tego serwera.

- Administracja zyska dodatkowe funkcje aby sprawdzanie graczy stało się łatwiejsze

- Składki.

Wszystko ma powiązanie AxeI tylko czasami mące ale na prosty sposób idzie to zrozumieć.

Można prosić o rozwinięcie ?

Jasne ,że tak. Miał to na celu przypomnienie aby nie było takich sytuacji jaka miała 2 dni temu ,że parę osób nie zapłaciło wcale i nie bylo z czego opłacić serwera. Chodzi mi głównie o to. Nie przewiduje jakichś większych składek.

A czy każdy kto ma admina będzie miał na forum odpowiednia rangę? np. Ja

Jasne ,że tak! :- ) Jeszcze dzisiaj każdy powinien mieć rangę na jaką zasługuję.

No to wprowadzać zmiany jak najszybciej :P Co do nie płacenia składek to myslę że powinno być tak że jeżeli ktoś się spóźnia powiedzmy miesiąc z zapłata to po prostu wyrzucać bez możliwości powrotu, dajcie spokój przecież 5 zł to nie jest jakaś niewyobrażalna kwota...

no ty niewiem zy da sie zrobic ze po wygranym gg troszke czas wydłuzyc bo jak wiadomo ktos gg wygra i po chwilce sie mapa zmienia automatycznie no i jednak bym wolał zeby admini nie zmieniali mapy, (gdzy grasz wybiera mape i niema jego mapy to prosi o to admina a admin to zmienia "tez tak robiłem")

przez to zawsze było sj, scouty, awp,

Albo moxzna zrobic takl ze jak ktos bedzie miał kose to zeby vote wyskakiwało albo na granacie chociaz na gg vote zawsze mnie wkurwiało jak ale wieze ze to ogarniecie.

Pozdrawiam

I bym usunał te rangi, do mapek typu sj czy tam siatkówka bym wgrał jestes komende /help zeby nowy gracz mogł sie zapoznac z danym modem a nie ze bija na sj i zawzze gada sie ze musia miec binda ^.^

• 2 weeks later...

:D

Słuchaj ,bo niestety musi tak być jak jest i te "większe zmiany" będą przeprowadzane jak Virus znajdzie czasu trochę ponieważ my z Miśkiem chceliśmy to zrobić, byliśmy już umówieni ale nie mieliśmy dostępu do strony. Przykro mi ,że tak to wyszło.

...wiem jak to wygląda, nie mam aż tylu praw i zazwyczaj wszystko co robię w kierunku wiejskiej muszę przegadać z niskiej czy cirusem. Lecz ostatnio sam wiesz jak to wygląda. Mam zapał i chęć do pomocy... jutro obiecałem ozzemu te spadochrony oraz parę dodatkowych rzeczy. To co umieściłem tutaj zrobię... ale nie dziś czy jutro. Chciałem jeszcze napisać jedno, zauważyłem ,ze wiele osób nie oczekuje żadnych zmian odnośnie forum czy serwerów, żadna ankieta nie przechodzi, zwykle hejtowanie ankiet ,bo kogow ta osoba nie lubi

bez sens. Dzięki w0mbat za przypomnienie.

//tel

Chciałem jeszcze napisać jedno, zauważyłem ,ze wiele osób nie oczekuje żadnych zmian odnośnie forum

jak napiszę że chciałbym powrotu do starego forum to i tak wszyscy będą przeciw.

A nie da się wprowadzić na nowe opcji ze starego

opcje o których mowa to między innymi:

1. "zobacz posty nieprzeczytane" - i nie wyjeżdżać mi z tekstem że jest "pokaż nową zawartość" bo to nie to samo. Chcę posty, tylko posty a nie jakieś zmiany statusów ludzi totalnie dla mnie z dupy.

2. brak lajków i innych fejsbukowych gówien

3. pokazywanie wszystkich postów użytkownika a nie tylko tych z siedmiu dni