❤ DMG Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Cześć, trzeba ruszyć z buta ,bo wszystko się jebać zaczyna. Napiszę tutaj kilka zmian ,które dzisiaj lub w najbliższym czasie zostaną wprowadzone - oczywiście możecie się do nich odnieść. Oraz proszę Was o propozycje ,które zmienili by grę na Tym serwerze - 4FUN Ever. Mile widziane nowe mapy na odpowiednią ilość graczy. Mam nadzieję ,że nie będzie to coś jak w poprzednich tematach - jest to ostatni temat tego typu. Zmiany ,które będą wprowadzane odnośnie serwera 4Ever : - Przede wszystkim każdy kto nie jest już adminem ,a ma rangę na forum zostanie mu zdjęta (pewien sposób ogarnięcia) - Mapy których statystyki grywalności nie zadowalają będą wyrzucone (soccerjam oraz mapa podobna do niego dostanie wyrzucona - będzie sam trix chyba ,że znajdziecie coś równie dobrego. - Koszykówka zostanie wprowadzona jedna mapa na tle testowym działa na tej samem zasadzie co soccerjam tyle ,że trzeba trafić o tablice do kosza. Grawitacja zostanie lekko zwiększona oraz inne dodatki - Gracz VIP będzie miał specjalny model ,którym będzie się odróżniał od innych graczy lecz nie będzie on w jakiś sposób lepszy. Graczem VIP zostaną osoby z długim stażem w grze lub będący charakterystyczni dla tego serwera. - Administracja zyska dodatkowe funkcje aby sprawdzanie graczy stało się łatwiejsze - Składki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 - Przede wszystkim każdy kto nie jest już adminem ,a ma rangę na forum zostanie mu zdjęta (pewien sposób ogarnięcia) A czy każdy kto ma admina będzie miał na forum odpowiednia rangę? np. Ja - Składki. Można prosić o rozwinięcie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 http://forum.wiejska-chata.pl/topic/5850-wazne-co-takiego/page__pid__175552#entry175552 nieczaje cie DMG tu napisales co zmienc, a tam napisałem ze domyslasz sie czemu ludzie uciekaja z 4funa na 4fun ever Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 Wszystko ma powiązanie AxeI tylko czasami mące ale na prosty sposób idzie to zrozumieć. Można prosić o rozwinięcie ? Jasne ,że tak. Miał to na celu przypomnienie aby nie było takich sytuacji jaka miała 2 dni temu ,że parę osób nie zapłaciło wcale i nie bylo z czego opłacić serwera. Chodzi mi głównie o to. Nie przewiduje jakichś większych składek. A czy każdy kto ma admina będzie miał na forum odpowiednia rangę? np. Ja Jasne ,że tak! :- ) Jeszcze dzisiaj każdy powinien mieć rangę na jaką zasługuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 tu jest ten + zer ma kto wzucic cos na server czyli ty DMG i chyba FIRE~~ no ale co tu zmienic ?? server fajnie chodził wmiare, dodawac cos jedynie jakis mod na niekturych mapach pomieszac troszeczke ale czy server to utrzyma??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 pluginy wylączają się i wlaczają na niektórych mapach odpowiednie dzieki temu nie ma takiego obciązenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 No to wprowadzać zmiany jak najszybciej Co do nie płacenia składek to myslę że powinno być tak że jeżeli ktoś się spóźnia powiedzmy miesiąc z zapłata to po prostu wyrzucać bez możliwości powrotu, dajcie spokój przecież 5 zł to nie jest jakaś niewyobrażalna kwota... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 No to wprowadzać zmiany jak najszybciej to zaproponuj cos a nie tylko nawijasz o adminie i twiojej randze huj z twoja ranga ^.^ a jak ktos nie płaci to juz misiek sie z nimi dogadaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 dodawac cos jedynie jakis mod na niekturych mapach pomieszac troszeczke ale czy server to utrzyma??? Ty zajebiście dużo proponujesz. A zwłaszcza to włączanie pluginów na "niektórych" mapach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 ustawić votemap na gangejmach albo zwycięzca wybiera next bo jak na razie jest tak że zawsze ta sama mapa po danym gangejmie AxeI -Bad Boys- 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 Ty zajebiście dużo proponujesz. A zwłaszcza to włączanie pluginów na "niektórych" mapach Nie poprawiaj go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 moge pomoc w czyms. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciampel Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 zmieńcie nazwe z 4Fun na FFA+BF2Rank bo po co mają być dwa serwery o podobnej nazwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Wombat dobrze kombinuje, zwyciezca niech wybierac nexta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 no ty niewiem zy da sie zrobic ze po wygranym gg troszke czas wydłuzyc bo jak wiadomo ktos gg wygra i po chwilce sie mapa zmienia automatycznie no i jednak bym wolał zeby admini nie zmieniali mapy, (gdzy grasz wybiera mape i niema jego mapy to prosi o to admina a admin to zmienia "tez tak robiłem") przez to zawsze było sj, scouty, awp, Albo moxzna zrobic takl ze jak ktos bedzie miał kose to zeby vote wyskakiwało albo na granacie chociaz na gg vote zawsze mnie wkurwiało jak ale wieze ze to ogarniecie. Pozdrawiam I bym usunał te rangi, do mapek typu sj czy tam siatkówka bym wgrał jestes komende /help zeby nowy gracz mogł sie zapoznac z danym modem a nie ze bija na sj i zawzze gada sie ze musia miec binda ^.^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 ustawić votemap na gangejmach albo zwycięzca wybiera next bo jak na razie jest tak że zawsze ta sama mapa po danym gangejmie nadal jest tak samo jak było. Mamy już 18.10 i nadaj żadnych zmian nie ma w takim tempie to moje wnuki nie doczekają rozkwitu wiejskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 18, 2012 Author Report Share Posted October 18, 2012 Słuchaj ,bo niestety musi tak być jak jest i te "większe zmiany" będą przeprowadzane jak Virus znajdzie czasu trochę ponieważ my z Miśkiem chceliśmy to zrobić, byliśmy już umówieni ale nie mieliśmy dostępu do strony. Przykro mi ,że tak to wyszło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 mi też przykro że deklarujesz coś czego nie jesteś w stanie zrobić,choć wielokrotnie o tym zapewniasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 18, 2012 Author Report Share Posted October 18, 2012 ...wiem jak to wygląda, nie mam aż tylu praw i zazwyczaj wszystko co robię w kierunku wiejskiej muszę przegadać z niskiej czy cirusem. Lecz ostatnio sam wiesz jak to wygląda. Mam zapał i chęć do pomocy... jutro obiecałem ozzemu te spadochrony oraz parę dodatkowych rzeczy. To co umieściłem tutaj zrobię... ale nie dziś czy jutro. Chciałem jeszcze napisać jedno, zauważyłem ,ze wiele osób nie oczekuje żadnych zmian odnośnie forum czy serwerów, żadna ankieta nie przechodzi, zwykle hejtowanie ankiet ,bo kogow ta osoba nie lubi bez sens. Dzięki w0mbat za przypomnienie. //tel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Chciałem jeszcze napisać jedno, zauważyłem ,ze wiele osób nie oczekuje żadnych zmian odnośnie forum jak napiszę że chciałbym powrotu do starego forum to i tak wszyscy będą przeciw. A nie da się wprowadzić na nowe opcji ze starego opcje o których mowa to między innymi: 1. "zobacz posty nieprzeczytane" - i nie wyjeżdżać mi z tekstem że jest "pokaż nową zawartość" bo to nie to samo. Chcę posty, tylko posty a nie jakieś zmiany statusów ludzi totalnie dla mnie z dupy. 2. brak lajków i innych fejsbukowych gówien 3. pokazywanie wszystkich postów użytkownika a nie tylko tych z siedmiu dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 +100 Wombat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts