Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Spadochrony

Ozze
 Share

14 members have voted

1. 1. Chcemy spadochrony?

• Tak
      10
    • Nie
      4

Recommended Posts

Bardziej się rozpiszę ponieważ ta zmiana ,którą chcesz wprowadzić tego wymaga. Każdy wie o co chodzi w tych spadochronach więc pominę i to. Plugin "parachute" może być podzielona na dwa sposoby mianowicie : kupno przez gracza za odpowiednią sumę lub otrzymanie go za darmo.

Pierwszy sposób byłby nawet ciekawy na tym serwerze dlatego ,że gracz ,który jednak uzbiera wymaganą ilość załóżmy ,że 10 tysięcy ma jakby większy wpływ na rozgrywkę na daną rundę. Dajmy na to 1hp_he przez jedną całą rundę będzie mieć spadochron co będzie się równać 100hp. No i porównując za 10 tysięcy kupił życie i wygraną rundę. Z drugiej strony takie mapy wymagają równego traktowania graczy więc sposób spadochron za pieniądze odpada - takie mapy jak 1hp by nie miały sensu.

Drugim sposobem jest otrzymanie spadochronu za darmo dla każdego, oczywiście tutaj nie będę dawał przykładu 1hp_he itd. ponieważ na takich mapach oczywiście bym wyłączył. Lub odwrotnie do mojego rozumowania, na paru wybranych mapach konkretnie przez Was wymienionych można włączyć spadochron jeżeli ktoś chce. Drugi sposób pogmatwałem ale wiadomo o co chodzi - spadochron za darmo na wybranych mapach.

Za samym wgrniem ogólnie jestem przeciwny ale za drugim sposobem ,który wymieniłem jestem za.

Pierwszy sposób byłby nawet ciekawy na tym serwerze dlatego ,że gracz ,który jednak uzbiera wymaganą ilość załóżmy ,że 10 tysięcy ma jakby większy wpływ na rozgrywkę na daną rundę. Dajmy na to 1hp_he przez jedną całą rundę będzie mieć spadochron co będzie się równać 100hp. No i porównując za 10 tysięcy kupił życie i wygraną rundę. Z drugiej strony takie mapy wymagają równego traktowania graczy więc sposób spadochron za pieniądze odpada - takie mapy jak 1hp by nie miały sensu.

tu się zgodzę, ale znów na mapach typu aim czy na których masz 100hp można zrobić to za free, no i na SJ wyłączyć ten plugin :)

Trochę spóźnione, ale dodaje listę map ;)

aim_ak-colt_pool
aim_crazyjump
aim_shaolin_killah
awp4one
awp_circular
awp_darkscrypt
cs_20fighter
fun_OnlyOneShot
fy_buzzkill
fy_italian
fy_priestwar
knife_zone
35_hp2

Z góry dziękuję ;)

35_hp2 to klasyk zeby byl spadochron ;)

knife_zone pewnie nawet nie wiesz jak wyglada.

Co do awp_snowsk nie musi byc koniecznie.

Jesli sa zastrzezenia do reszty map, do wrzuc wlasna liste map, na ktorych widzialbys wedlug Ciebie spadochrony.

Bo jakos nie bylo chetnego wczesniej zeby sie za to zabrac ...

ozze tos dojebał niewiem jak wyglada knife_zone tam niepowinno byc bo ludie beda po tych jebanych lampach chodzic.

Lista moich map sie tu nie znajdzie bo niejestem za tym zeby dawac spadochron skomentowałem tylko twoje propozycje bo niestety jest wiekszosc na tak na 35 hp bym nie dał to jest głupota zeby tam było.

No ale widze ze kazdy tylko pi9sze ze tak a wiec moze dajcie na wszystkich mapach bo nikomu sie kurwa nieche troszke pomyslec i skomentowac to troche bardziej i wkurwia mnie to jak jest 11 głosów a tylko 5 osób to komentuje w tym 1 co napisala ten temat -.- uzasadnijcie dlaczego bys był za tym albo dlaczego nie.

teraz prosze bez urazy bo moze byc ze sie na kogos uwziolem po ostatniej rozmowie.

spadochron? TAK!

czy za kasę? TAK!

no to jest przykład admina niechodzi mi o to zeby mu usunac admina tylko zeby cos wiecej napisał gracze powinni z niego brac przykład takim postem pokazuje ze spadochron powinien byc tez na 1hp ??

Co do mapy 1hp nie zadawaj glupich pytan.

po pierwsze nie ma tej mapie na liscie.

po drugie wgranie na niej spadochronow wyklucza zalozenia tej mapy ...

A 35_hp2 ze spadochronami po prostu urozmaica ta mape, np rozne akrobacje, wysoki etc.

Zrobcie jak chcecie ...

Ozze niechem sie kłucic bo nie o to tu chodzi, ale zle mnie zrozumiałes dałem przykład jak wygladaja odpowiedzi typu "jestes za, jestem na tak, spadochron TAK" i powiedz sam co widzisz czytajac taki post a tymbardziej ze nieyło podanych mapek.

Prosze nie pisz czegos tego typu

"Zrobcie jak chcecie ..."

Jestes załozycielem tego tematu no i zostan przy tym jednka. Widze odpowiadasz na kazdy post dobrze i tak trzymaj :)

Ankieta ma wyznaczony czas jak sie skonczy mozna dac jak bedzie na tak, po paru dniach sie zobaczy czy ktos cos pisze na forum ze był to jednak zły pomysł.

Po prostu chce, zeby server sie rozwijal, zeby cos sie dzialo. Wchodza nowi gracze i mowia " szkoda, ze nie ma spadochronu"

To czemu by ich nie wgrac skoro moga u nas zatrzymac na dluzej potencjalnego gracza.

Pomysl uzyskal aprobate rowniez wsrod stalych bywalcow, dlatego wlasnie chcialem je dorzucic.

Z tak wielu map ile mamy na serverze wybralem zaledwie garstke.

Wrzucmy na nie spadochrony, a jesli cos bedzie nie tak, to przeciez zawsze mozna je usunac ;)

no I popatrz przezto ze wrescie sie rospisałes bardziej logicznie zmieniłem zdanie jestem w 100% na tak bo zgadzam sie z twoim zdaniem teraz ale dajej bede sie dopierdalał do takich postów jak były wypisywane powyzej bo one niemaja sensu to teraz trzeba uzgodnicz mapki na jakich powinien byc spadochron na poczatek dalbym do tych mapek co wypisałes nieliczac ratsa i awp_snowsk

Lista map zaktualizowana.

aim_ak-colt_pool
aim_crazyjump
aim_shaolin_killah
awp4one
awp_circular
awp_darkscrypt
cs_20fighter
fun_OnlyOneShot
fy_buzzkill
fy_italian
fy_priestwar
knife_zone
35_hp2

Lista map na ktore jak na razie mamy wrzucic owe spadochrony.

Zalozmy ze od dzisiejszego dnia, dajemy tydzien na to aby kazdy chetny mogl sie wypowiedziec i zaproponowac mape na ktorej rowniez przydalyby sie spadochrony.

Dla jasnosci, odpowiedz musi byc uzasadniona.