Rzeznik Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 mam tylko jedno okreslenie na was (adminow) jestescie przejebani.. jak nie umiecie grac to zalozcie sxe i bedzie spokoj a nie jakis "drake" bedzie mnie banowal za wh ktorego nie mam!! jestem wkurwiony jak chuj a zly jak nie wiem wiec zrobcie cos z tym w miare szybko :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 sxe nie wykrywa wh dziubku a i tak jestes slaby Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 po primo kultury po drugo na servie jest hltv podaj godzine i dzien i mape na ktorej grales i uwzglednij troche wczesniej niz dostales bana a sprawdzi sie demo i nie wyzywaj adminow bo ban zosttanie nawet jak nie masz czitow w co szczerze wÂ?tpie;) a jak nie pasuje wiadomo... wypierdalaj;) a sxe to szit chcesz podesle ci multum softĂłw co to omija:) wiec japa i brawo vermit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzeznik Posted June 27, 2008 Author Report Share Posted June 27, 2008 i tak twierdze ze jestescie nie dojebani.. w pizdzie mam ten wasz serwer bo ja za darmo rozdajecie bany to zal mi was. a skoro twierdzisz ze mozesz mi podeslac to skad mam wiedziec ze sam ich nie uzywasz?? i to jeszcze jako admin podobno jest demko na forum to sobie zerknij i powiedz mi ze nigdy tak nie udalo Ci sie zagrac?? bo w to nei iwerze, jak gram 4 lata w cs'a to chyba juz czegos sie nuczylem i nie koniecznie musze lamic.. a Ty vermid pastuchu nie odzywaj sie bo do mojego poziomu brakuje Ci i to w chuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 i tak twierdze ze jestescie nie dojebani.. w pizdzie mam ten wasz serwer wiec odejdz w pokoju [*] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzeznik Posted June 27, 2008 Author Report Share Posted June 27, 2008 nie no moze za ogolnie to powiedzialem o tym nie dojebaniu.. moj blad, ale tak dokladniej chodzilo mi o tego pastucha od ktorego dostalem bana.. i jeszcze robil to tak nie umiejetnie ze nie wiem skad on sie wzial Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 i tak twierdze ze jestescie nie dojebani.. w pizdzie mam ten wasz serwer na was (adminow) jestescie przejebani. Teraz dla mnie nie waÂżne jaki skill, bana bym zostawiÂł. wiec zrobcie cos z tym w miare szybko MoÂże jakieÂ? Âładne "prosze"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 pastuch kur.wa szmato zajebana to jestes Ty kultury troche szczylu chuuj z tym ze grasz 4 lata mam to w dupie kurwĂŞ jest na serverze hltv wiec kurwa jebana w dupe maĂ? napisz czas w ktorym dostales bana a sie wyjasni kutafonie zÂłamany jeden i nie chcij mnie wkurwic bo to sie dla ciebie nieprzyjemnie skonczy dziecko neo zajebany wyjdz z tÂ?d i zapomnij o tym forum AMEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 RzeÂĽnik bot, Drake jeszcze kurwa wiĂŞkszy, Â?mierĂ? niedojebanym adminom =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts