MurzyN<33 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Imie: Adrian Wiek: 14, Ale Mam Mutacje, Ludzie nie nazekaja na moj Glos, Oceniaja mnie nawet na 16lat. Nick w cs'e: MurzyN<33 Nick STEAM: -||- Brak Ile grasz na serwerach wch? : Ja Moze Z Tydzien, Ale Gralem Na Starym Hostinegu tego servera. Mozna powiedziec ze trzymam sie od poczatku powstania Servera. Średnio godzin? : Maloo Bo niedawno dopieru dodano ta opcje Top Players A Tak to bylem 1 z Najaktywniejszych Graczy. Zajęcia: Lubie Se Grac W Pilke Nozna, Najczesniej jak gram na servie to Jestem w tt by ustapic miejsca i innym, a tak po za tym ogarniam zasady. Ct i wgl.. Miałem admina? : Tak, Na 3 Servach. Gdzie? : Nie Bede Wymienial. Poniewaz gracze by mogli sie przezucic a tego nie chce. Chyba ze chcecie to Napiszcie Na Priv. Umiejętności : AMX 8/10. Ogar W Ct oraz Ogar Zasad. Oraz Potrawie sie opanowac. nie wyzywam odrazu od kurw jak nie ktorzy. Co mogę zaproponować? : Wplatke Co miesiac na admina. Dlaczego ja? : Poniewaz Bede Ogarnial lamusow z czitami, ludzi co obrazaja innych owszem reklamujacych. Uwazam ze sie na daje na admina.! Czy będę dawał Składkę na admina?: Tak Bede Dawal Co miesiac Napisalem Co moge zaproponowac.. Linki do 10 reklam: http://cs-arena.pl/v...c.php?p=517#517 cs-szambo.pl :: Zobacz temat - Misiek Reklam JB Cs-Polska.pl Najlepsze Serwery cs, counter strike non-steam cs 1.6 serwery , serwery counter-strike :: Zobacz temat - Misiek Reklama JB Cs - Karamy.pl :: Zobacz temat - Misiek Reklama JB Ultra-style.pl - Sieć Serwerów CS Poradniki CS Pluginy CS Serwery do Counter Strike Steam Download :: Misiek Reklama JB CS-PRAWDA.xaa.pl :: Zobacz temat - Misiek Reklama JB Misiek Reklama JB Misiek Reklama JB Misiek Reklama JB - Sieć Serwerów Counter-Strike 1.6 cs-SopliCa.com Cs-Rozrabiaki :: Zaloguj Prosze Was O Godny rozpatrzenie mojego Podania, Wiem ze teraz duzo osob mnie nie zna bo nowy hosting ale poznamy sie panowie ; ]. nie oceniajcie negatywnie. Prosil bym moich starych kumpli do oceniania z starego hostingu . Prosze o wypowiedzenie sie Nizej :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Co to mają byś za Reklamy ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R24 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Ja Jestem na Duze : TAK Plusy i Minusy +Ogarnia Ct oraz Zasady +Czesto widuje go na Serverze +- Wiek, Ja Jestem tutaj za tym ze moze byc Jego glos jest Dobry nie piszczacy Tylko Po Mutacji jak na taki Wiek. +Amx, Wszczesniej jak mial admina to ogarnial, Mial juz tutaj admina ale nie oplacil go raz bo nie mial na koncie i Bumblebe mu zabral. Ale On Jest zarabisty. +Da Sie Z Nim Gadac. A Nie jak z innymi adminami, powiedza ci "Przeczytaj regulamin, admin zawsze ma racje" i koniec gadki a z nim sie da dogadac. +Fajnie sie z nim Gra, Nieraz ma zle dni ale nie wyrzywa sie na wiezniach w Grze jak jest w Ct.! : ] - Jedyny minus to jest To Ze Te Reklamy nie pykaj Wymien reklamy i jestem na : Ogromne tak!! Rozpisalem sie, Widzicie i takie powinniscie dodawac Teraz Posty . Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Gracz R24 i Murzyn mają identyczne IP. Oszustwo w podaniu, nie dorosłeś do admina najwidoczniej. Zamykam + wszędzie pisałeś ,że jesteś fajny i super taki "pro ziom", pouczasz jak mają wyglądać posty. + jesteś idiotą jeżeli myślałeś ,że nikt tego nie zauważy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts