Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Imie: Adrian

Wiek: 14, Ale Mam Mutacje, Ludzie nie nazekaja na moj Glos, Oceniaja mnie nawet na 16lat.

Nick w cs'e: MurzyN<33

Nick STEAM: -||- Brak

Ile grasz na serwerach wch? : Ja Moze Z Tydzien, Ale Gralem Na Starym Hostinegu tego servera. Mozna powiedziec ze trzymam sie od poczatku powstania Servera. :)

Średnio godzin? : Maloo Bo niedawno dopieru dodano ta opcje Top Players A Tak to bylem 1 z Najaktywniejszych Graczy.

Zajęcia: Lubie Se Grac W Pilke Nozna, Najczesniej jak gram na servie to Jestem w tt by ustapic miejsca i innym, a tak po za tym ogarniam zasady. Ct i wgl..

Miałem admina? : Tak, Na 3 Servach.

Gdzie? : Nie Bede Wymienial. Poniewaz gracze by mogli sie przezucic a tego nie chce. Chyba ze chcecie to Napiszcie Na Priv.

Umiejętności : AMX 8/10. Ogar W Ct oraz Ogar Zasad. Oraz Potrawie sie opanowac. nie wyzywam odrazu od kurw jak nie ktorzy.

Co mogę zaproponować? : Wplatke Co miesiac na admina.

Dlaczego ja? : Poniewaz Bede Ogarnial lamusow z czitami, ludzi co obrazaja innych owszem reklamujacych. Uwazam ze sie na daje na admina.!

Czy będę dawał Składkę na admina?: Tak Bede Dawal Co miesiac Napisalem Co moge zaproponowac..

Linki do 10 reklam:

http://cs-arena.pl/v...c.php?p=517#517

cs-szambo.pl :: Zobacz temat - Misiek Reklam JB

Cs-Polska.pl Najlepsze Serwery cs, counter strike non-steam cs 1.6 serwery , serwery counter-strike :: Zobacz temat - Misiek Reklama JB

Cs - Karamy.pl :: Zobacz temat - Misiek Reklama JB

Ultra-style.pl - Sieć Serwerów CS Poradniki CS Pluginy CS Serwery do Counter Strike Steam Download :: Misiek Reklama JB

CS-PRAWDA.xaa.pl :: Zobacz temat - Misiek Reklama JB

Misiek Reklama JB

Misiek Reklama JB

Misiek Reklama JB - Sieć Serwerów Counter-Strike 1.6 cs-SopliCa.com

Cs-Rozrabiaki :: Zaloguj

Prosze Was O Godny rozpatrzenie mojego Podania, Wiem ze teraz duzo osob mnie nie zna bo nowy hosting ale poznamy sie panowie ; ]. nie oceniajcie negatywnie. Prosil bym moich starych kumpli do oceniania z starego hostingu :). Prosze o wypowiedzenie sie Nizej :-)

Ja Jestem na Duze : TAK

Plusy i Minusy

+Ogarnia Ct oraz Zasady

+Czesto widuje go na Serverze

+- Wiek, Ja Jestem tutaj za tym ze moze byc Jego glos jest Dobry nie piszczacy Tylko Po Mutacji jak na taki Wiek.

+Amx, Wszczesniej jak mial admina to ogarnial, Mial juz tutaj admina ale nie oplacil go raz bo nie mial na koncie i Bumblebe mu zabral. Ale On Jest zarabisty.

+Da Sie Z Nim Gadac. A Nie jak z innymi adminami, powiedza ci "Przeczytaj regulamin, admin zawsze ma racje" i koniec gadki a z nim sie da dogadac.

+Fajnie sie z nim Gra, Nieraz ma zle dni ale nie wyrzywa sie na wiezniach w Grze jak jest w Ct.! : ]

- Jedyny minus to jest To Ze Te Reklamy nie pykaj Wymien reklamy i jestem na : Ogromne tak!!

Rozpisalem sie, Widzicie i takie powinniscie dodawac Teraz Posty :).

Gracz R24 i Murzyn mają identyczne IP.

Oszustwo w podaniu, nie dorosłeś do admina najwidoczniej. Zamykam :O

+ wszędzie pisałeś ,że jesteś fajny i super taki "pro ziom", pouczasz jak mają wyglądać posty.

+ jesteś idiotą jeżeli myślałeś ,że nikt tego nie zauważy.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.