Rzeznik Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ty xander zamkinj tego zjebanego ryjka bo wpadne Ci tam hanysie zajebany do tej rudy i wydupcze Ci cala rodzine!! a ty blunt powiedz mi o co ja mam sie prosic?? prosi to sie swinia to po pierwsze a jak za darmo ban to jeszcz zjebki by sie przydaly temu co tak banuje.. pozdro :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 no gosciu to pojechales. gowno nas obchodzi ile grasz mozesz grac 10 lat i byc lama do kwadratu. dla mnie te twoje skany scian to raczej ze skila nie wyplywaja stad ban. przypomnialbym sobie godzine o ktorej to bylo ale skoro ty tak ja ta jak. nie bede sie znizal do twojego poziomu. Zegnaj:) P.S Kola prosze ogarnij sie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzeznik Posted June 27, 2008 Author Report Share Posted June 27, 2008 mnie takq samo to gowno interesuje co was obchodzi xD tak jak mowilem juz i powtarzam sie po raz kolejny w pizdzie mam ten serwer bo nei chodzi mi o to zeby na nim grac tylko zeby uniknac takich adminow jak Ty!! bo moze Ci sie wydawac co tylko sobie zapragniesz a jaka jest prawda tego nei wiesz i nie bedziesz wiedzial.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 kazdy cziter mowi to samo. skoro cie to nic nie obchodzi wyjdz dzieciaku i nie placz juz wiecej ZEGNAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Nick w cs'ie: Rzeznik Nick w gdzie Tibia: Rzeznik_rozpierdalator Lat: 14 Staz w cs'ie: 4 lata Umiejetnosci: Zamienia sie w buraka na zawolanie Ulubione Hobby: Napinanie przez internet, dupczenie calej rodziny Xandera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzeznik Posted June 27, 2008 Author Report Share Posted June 27, 2008 no komar prawie trafiles xD szacun dla Ciebie :* w sumie drake masz racje, nie ma co tracic czasu na taka nie kompetentna osobe jak Ty.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 RzeÂĽnik chyba wiem skÂ?d siĂŞ wziÂ?Âł twĂłj nik ,ty tylko miĂŞsem potrafisz rzucaĂ? ale w ten sposĂłb raczej uzyskaÂłeÂ? odwrotny skutek niÂż chciaÂłeÂ? (tak myÂ?lĂŞ ale mogĂŞ siĂŞ myliĂ?) wiec proszĂŞ dziecko odejdÂĽ stÂ?d i nie wku..... spokojnych ludzi bo ja zostawiÂł bym ci bana za samo odzywanie siĂŞ i brak kultury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 CZEKAM NA CIEBIE Z NIECIERPLIWO�CI¡ CHCESZ ADRES:D JUZ SZYKUJE NA CIEBIE MOJE BUTY PRZYJEZDZAJ CZYMAM CIE ZA SLOWO!!!!! SZMATO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 i dlatego cs powinien byĂ? od 16 lat ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 i love haja rzeznik ale wez butcher knife'a dodaje speedu i wyzej skaczesz;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Rzeznik do mnie tez mozesz wpasc kozaku. Tylko w sobote bo trzeba poodkurzaĂ? i dywany wytrzepaĂ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 jak tak do was to ja 3 lapie sie na liste piwnice mi ogarniesz...po kolo do roweru polecisz :] i takie tam...nawet ci nie wpierdole jak bedziesz posluszny ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts