Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

lol 2

Recommended Posts

ty xander zamkinj tego zjebanego ryjka bo wpadne Ci tam hanysie zajebany do tej rudy i wydupcze Ci cala rodzine!! a ty blunt powiedz mi o co ja mam sie prosic?? prosi to sie swinia to po pierwsze a jak za darmo ban to jeszcz zjebki by sie przydaly temu co tak banuje.. pozdro :*

no gosciu to pojechales. gowno nas obchodzi ile grasz mozesz grac 10 lat i byc lama do kwadratu. dla mnie te twoje skany scian to raczej ze skila nie wyplywaja stad ban. przypomnialbym sobie godzine o ktorej to bylo ale skoro ty tak ja ta jak. nie bede sie znizal do twojego poziomu.

Zegnaj:)

P.S Kola prosze ogarnij sie...

mnie takq samo to gowno interesuje co was obchodzi xD tak jak mowilem juz i powtarzam sie po raz kolejny w pizdzie mam ten serwer bo nei chodzi mi o to zeby na nim grac tylko zeby uniknac takich adminow jak Ty!! bo moze Ci sie wydawac co tylko sobie zapragniesz a jaka jest prawda tego nei wiesz i nie bedziesz wiedzial..

RzeÂĽnik chyba wiem skÂ?d siĂŞ wziÂ?Âł twĂłj nik ,ty tylko miĂŞsem potrafisz rzucaĂ? ale w ten sposĂłb raczej uzyskaÂłeÂ? odwrotny skutek niÂż chciaÂłeÂ? (tak myÂ?lĂŞ ale mogĂŞ siĂŞ myliĂ?) wiec proszĂŞ dziecko odejdÂĽ stÂ?d i nie wku..... spokojnych ludzi bo ja zostawiÂł bym ci bana za samo odzywanie siĂŞ i brak kultury.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.