Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

III edycja [KARAOKE W-CH] [20.10.2012]

DMG
 Share

Recommended Posts

Cześć Wam. Dawno było ostatnie karaoke ,a przecież wszystko tak naprawdę jest przygotowane. Tym razem odbędzie się to nieco inaczej.

Punkt 1. - Ogólnie

Ostatnim razem były zapisy do uczestnictwa ,a teraz każdy będzie mógł wejść i zaśpiewać coś, co chce. Ludzie ,którzy wejdą tylko posłuchać i pośmiać się będą tym razem tolerowani i nie zmuszani do śpiewu. Całe karaoke odbędzie się 20 października jak wszystko będzie w porządku, jeżeli coś się stanie lub będzie niepełny skład jury (o tym za chwilę) będzie przełożony na następną sobotę tj 27 października. Osoby ,które odważą się zaśpiewać dostaną specjalną nagrodę w postaci możliwości malowania farbą na ścianach na serwerze 4fun ever. (więcej za moment) Osoba ,która zajmie pierwsze miejsce w głosowaniu dostanie unikalną rangę ,a przed nickiem na forum będzie widniał mikrofon. (w związku z tym ,że administrator może również brać udział nagrodą zamiast rangi będzie darmowe sprawowanie funkcji admina przez następny miesiąc)

Odnośnie farby, obowiązuje do niej mały regulamin ,który trzeba przestrzegać inaczej farba zostanie delikwentowi zabrana:

- zakaz rzucania farbą na wszystkie strony świata

- zakaz malowania na mapach knife

Punkt 2. - Jurorzy

Jurorzy na Karaoke będą wybrani spośród Was. Będą to trzy osoby wybrane losowo lecz z wolną sobotą. Ostatnio w obsadzie była Ola, Virus oraz Prowokator lecz trochę słabo to wyszło ,bo wówczas prowokator miał coś z mikrofonem tak samo jak Ola, Virus mało gadał. Prowadzącymi byli : Aga oraz DMG (mało się odzywałem). Tym razem proponuję na to stanowisko Miśka, Agę oraz jakąś jeszcze dziewczynę... może Brejka. To są tylko moje propozycje ,a jeżeli chcecie oceniać występujących wystarczy napisać pod tym tematem.

Punkt 3. - Zachowanie i śpiew

Jeżeli chodzi o samo zachowanie podczas trwania karaoke to:

- nie będzie tolerowany komentarz w trakcie śpiewu drugiej osoby (chyba ,że masz ochotę beknąć lub się zaśmiać) notoryczne przeszkadzanie będzie skutkowało kickiem i zakazem wstępu do końca trwania karaoke.

- spray na scenie (będzie zainstalowany dodatek ,który przy sprayu będzie wyświetlał nick) będzie wydupienie z serwera na okres 5 minut ponieważ może zawierać reklamę ,a na samym końcu będzie ładne pamiątkowe zdjęcie. Odnośnie samego śpiewu to mogą być również pociski na drugą osobą w sposób śmieszny.

Podczas trwania karaoke osoby ,które będą niepotrzebnie łaziły po scenie będą slayowane w obecnej rundzie (czyli praktycznie do konca trwania karaoke)

Punkt 4. -VIP ROOM

Nad sceną istnieje tzw. VIP room do ,którego ma dostęp Administracja, organizatorzy oraz osoby wybrane. Po skończonym własnym występie wejście do VIP roomu będzie otwarte dla tej osoby.

------------------------------------------------------------------------

Sporo rzeczy myślę pominąłem ale będę na bieżąco uzupełniał. Proszę aby zainteresowaniu odnieśli się do tego co napisałem oraz podali własne propozycje przebiegu.

Całe karaoke odbędzie się na sponsorowanym serwerze przez firmę MojeSerwery.pl. O miejsce na serwerze walczyć nie będziesz musiał ponieważ będą 32 sloty ,a na poprzednim karaoke było tylko 18 slotów ale i tak się dobrze bawiliśmy w tyle . (serwer był pełen)

Poprzednie edycje odbyły się na serwerze 4fun ever.

O serwer to ja się mogę postarać od mojego sponsora

Jest 32 slotowy razem z mapą i podpiętym FastDL.

ja! ja! wybierz mnie!

Aga też chce być, to szukamy 3 chętnej osoby :D

DMG bedziesz musiał jakiegos bita ogarnac :D

śpiewasz bez podkładu albo własny kombinujesz :D Chyba ,że proste bity to mogę puścić.

Ja tam mogę być ;)

Serwer trzeba wcześniej przetestować, żeby nie było jak ostatnio, że połowa na respie wisiała.

A może wgrasz plugin do mutowania przez admina innych? Bo wcześniej ciężko było o jakiś ład, gdy 18 osób rozmawiało na raz