MurzyN<3 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Imie: Adrian Wiek: 14, Ale Mam Mutacje, Ludzie nie nazekaja na moj Glos, Oceniaja mnie nawet na 16lat. Nick w cs'e: MurzyN<33 Nick STEAM: -||- Brak Ile grasz na serwerach wch? : Ja Moze Z Tydzien, Ale Gralem Na Starym Hostinegu tego servera. Mozna powiedziec ze trzymam sie od poczatku powstania Servera. Średnio godzin? : Maloo Bo niedawno dopieru dodano ta opcje Top Players A Tak to bylem 1 z Najaktywniejszych Graczy. Zajęcia: Lubie Se Grac W Pilke Nozna, Najczesniej jak gram na servie to Jestem w tt by ustapic miejsca i innym, a tak po za tym ogarniam zasady. Ct i wgl.. Miałem admina? : Tak, Na 3 Servach. Gdzie? : Nie Bede Wymienial. Poniewaz gracze by mogli sie przezucic a tego nie chce. Chyba ze chcecie to Napiszcie Na Priv. Umiejętności : AMX 8/10. Ogar W Ct oraz Ogar Zasad. Oraz Potrawie sie opanowac. nie wyzywam odrazu od kurw jak nie ktorzy. Co mogę zaproponować? : Wplatke Co miesiac na admina. Dlaczego ja? : Poniewaz Bede Ogarnial lamusow z czitami, ludzi co obrazaja innych owszem reklamujacych. Uwazam ze sie na daje na admina.! Czy będę dawał Składkę na admina?: Tak Bede Dawal Co miesiac Napisalem Co moge zaproponowac.. Linki do 10 reklam: Dodam Pozniej Teraz Nie chce Spiacy jestem. Przepraszam cala administracje Serweroni, Serwer'a Za To co Zrobilem. Mam nadzieje ze mi wybaczycie nie zrobie tego nigdy wiecej. Wedlug Mnie przydal bym sie jako admin na serwerze jailbreak bo ogarniam zasady oraz ct i da sie ze mna dogadac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 kim ty kurwa jestes ze nas przepraszasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 UP. Dobre xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 dlaczego ty kurwa piszesz kazdy wyraz z duzej litery ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 teraz napiszę dlaczego Twoje podania zamykam, następnym razem... - w podaniu wypisujesz głupoty - podbijasz swoje podanie własnym drugim kontem i piszesz głupoty na swój temat jaki to wspaniały jesteś. - masz 14 lat i zachowujesz się jeszcze gorzej. - Twoje podanie się trudno czyta, każdy wyraz z dużej litery - "Zajęcia: Lubie Se Grac W Pilke Nozna, Najczesniej jak gram na servie to Jestem w tt by ustapic miejsca i innym, a tak po za tym ogarniam zasady. Ct i wgl.."- Po prostu nie widzę Cie na tej funkcji. + podstawą są reklamy bez tego podania są bezsensowne. (Jest to przykład tego ,ze Ci zależy na tej funkcji) Jestem na nie i nie zamknę tego tematu ,bo zrobisz 10 kolejnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 W regulamnie +17 lat - no dobra z 15-16 moze byc ale 14 to juz przesada. Dzieciarnia sie zrobi. Nie wiem dlaczego mnie przepraszasz w kazdym razie mam to w dupie ze tak poetycko pierdolne. J.polski sie klania "Polaku" 2 posty...niezle. Wroc za 2-3 tygodnie +rok taka oto moja rada. Podkreslajac to wszystko: na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Niee Pytajj czy Ty masz coś do wieku 14?! xD Dobra DMG weź to zamknij.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 gimbusy Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Club 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 ,że ja niby gimnazjalista : :-D . Dać świadectwo :3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 pewnie jakieś przerabiane, bo nie wierze, że nie jesteś już w gimnazjum twój poziom nie pozwala mi w to uwierzyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 hahaha... Twój jest wyższy... z resztą musiałbyś mnie poznać osobiście aby dowiedzieć się jaki jestem. Jak patrzę w profilu to nie mogę uwierzyć ,że Ty masz tyle samo lat ile ja ,bo spinasz jak gimnazjum - idąc Twoim tokiem myślenia. Baj baj maszkaro ! Zamykam, choć to nie jest moja funkcja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts