Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Imie: Łukasz

Nick w cs'e: Drifter PL

Nick STEAM: Niemam Steama

Ile grasz na serwerach wch? : Ja dopiero od wczoraj gram, ale zaproponowano mi zebym zlozyl podanie wiec skladam

Średnio godzin? : bede gral dlugo z 8 godzin

Zajęcia: Mam zajecia w szkole. 8Godzin a potem jak wracam do domu to z 4 godzinki lub 5 pogram na kompie np w Cs1.6 natomiast w nocy sie ucze.

Miałem admina? : Mialem na innych serwerowniach

Gdzie? :Na SoccerJamie csgra na cshelpie mialem adma na jb

Umiejętności :Wysokie oceniam sie na 9/10 znajomosc AMX

Co mogę zaproponować? : Wiele rzeczy np: mogbym wysylac linki na fajne mapy pluginy.

Dlaczego ja? : Dlatego bo chce wspomoc to raz a dwa lubie karac botkow (cziterow) a trzy to to ze mam wysokie doswiadczenie w adminowaniu i mysle ze sprzydala by sie wam taka osoba jak ja.

Czy będę dawał Składkę na admina?: Tak w poniedzialek wam wysle kase tylko powiedzcie ile :)

Linki do 10 reklam: To obowiazkowe? skoro bym wam zaplacil to jeszcze mam reklamy zrobic?

• 2 months later...

no dokladnie.

do drifetra gdzie juz 2 tematy zostaly zamkniete

Nie ze znowu offtopuje czy cuś ale Ja nie jestem niczyim pupilem - dla twojej wiadomosci. Bys chociaz napisal bez wszelakich błędów ortograficznych swoje zale i bole to wzialbym cos pod "lupę" z twoich postow lecz juz przy 2 pierwszych zdaniach cos swiadczylo o twojej ułomnosci. Pozdrawiam. Kramarq tez mnie czasasmi wkurwial <ciul niemyty> ale to co ty piszesz to przerasta niemalze wszystkich. Mam nadzieje ze sie rozumiemy, a piszac kolejne posty coraz bardziej rosnie nieprzyjazn miedzy teamem wch a toba.

Chyba wszystko na ten temat.

Proponuje uniewaznic to podanie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.