skit Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Witam wszystkich A wiĂŞc do rzeczy, dzisiaj dostaÂłem bana za wh ktĂłrego oczywiÂ?cie nie posiadam. Demko znajduje siĂŞ w tym temacie link . PragnĂŞ tylko zwrĂłciĂ? waszÂ? uwagĂŞ na to, Âże prawie caÂły czas staÂłem bokiem do zabijanych osĂłb (oczywiÂ?cie po to Âżeby lepiej sÂłyszeĂ?), w pierwszym demku zresztÂ? widaĂ?, Âże pierwszÂ? osobe ktĂłrÂ? zabiÂłem, zobaczyÂłem jak juÂż sie cofaÂłem, a gdybym mial wh to raczej chyba bym na niego czekaÂł, no a dwĂłch pozostaÂłych zaÂłatwiÂłem na sÂłuch. Reszta killĂłw to poprostu farty. Na swoje usprawiedliwienie mam jeszcze tylko to Âże na WCH2 mam juÂż ponad 241h grania i prawie 8200 fragĂłw link (5 miejsce), wiĂŞc naprawde byÂłoby gÂłupotÂ? z mojej strony Âżeby graĂ? na czitach, na serwie na ktĂłrym lubiĂŞ graĂ?. ProszĂŞ jeszcze raz o przejÂżenie uwaÂżne tych demek i ustosunkowanie siĂŞ do tego bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Przejarza³em wszystkie 3 dema, prze³�czy³em nawet na s³uchawki, ¿eby unikn�� pomy³ki. Musze jednak zakwestionowa� tego bana, jak dla mnie to zwyczajna gra na s³uch (trudno nie us³ysze�, w szególnosci jak kto� pake podnosi...). ¿e pierwsz� osobe któr� zabi³em, zobaczy³em jak ju¿ sie cofa³em Zgadza siê. Imho do odbanowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 popieram przedmĂłwce typowa gra na sÂłuch Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 PragnĂŞ tylko zwrĂłciĂ? waszÂ? uwagĂŞ na to, Âże prawie caÂły czas staÂłem bokiem do zabijanych osĂłb (oczywiÂ?cie po to Âżeby lepiej sÂłyszeĂ?) to mnie rozje.balo hahahaahaha ja jeszcze stoje tylem bo lubie slyszec jak od plecĂłw idÂ? hahahahaaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 cos Ci nie wyszlo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 unban pls bo to w koncu nasz frag jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Kod: PragnĂŞ tylko zwrĂłciĂ? waszÂ? uwagĂŞ na to, Âże prawie caÂły czas staÂłem bokiem do zabijanych osĂłb (oczywiÂ?cie po to Âżeby lepiej sÂłyszeĂ?) to mnie rozje.balo hahahaahaha ja jeszcze stoje tylem bo lubie slyszec jak od plecĂłw idÂ? hahahahaaha W niejktorych sluchawkach tak jest, jo w moich starych za 15 zl biegolch i ciagle odwracolch sie dookola bo ino slyszolch dobrze jak ktos mi leciol za plecami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skit Posted July 1, 2008 Author Report Share Posted July 1, 2008 No i jak tam sprawa z tym moim banem jest sluszny?, jeÂżeli nie to prosiÂłbym o odbanowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Niesluszny, moj blad, ban zdjety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts