Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ProszĂŞ o weryfikacje bana

skit
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich

A wiĂŞc do rzeczy, dzisiaj dostaÂłem bana za wh ktĂłrego oczywiÂ?cie nie posiadam. Demko znajduje siĂŞ w tym temacie link . PragnĂŞ tylko zwrĂłciĂ? waszÂ? uwagĂŞ na to, Âże prawie caÂły czas staÂłem bokiem do zabijanych osĂłb (oczywiÂ?cie po to Âżeby lepiej sÂłyszeĂ?), w pierwszym demku zresztÂ? widaĂ?, Âże pierwszÂ? osobe ktĂłrÂ? zabiÂłem, zobaczyÂłem jak juÂż sie cofaÂłem, a gdybym mial wh to raczej chyba bym na niego czekaÂł, no a dwĂłch pozostaÂłych zaÂłatwiÂłem na sÂłuch. Reszta killĂłw to poprostu farty. Na swoje usprawiedliwienie mam jeszcze tylko to Âże na WCH2 mam juÂż ponad 241h grania i prawie 8200 fragĂłw link (5 miejsce), wiĂŞc naprawde byÂłoby gÂłupotÂ? z mojej strony Âżeby graĂ? na czitach, na serwie na ktĂłrym lubiĂŞ graĂ?. ProszĂŞ jeszcze raz o przejÂżenie uwaÂżne tych demek i ustosunkowanie siĂŞ do tego bana.

Przejarza³em wszystkie 3 dema, prze³�czy³em nawet na s³uchawki, ¿eby unikn�� pomy³ki. Musze jednak zakwestionowa� tego bana, jak dla mnie to zwyczajna gra na s³uch (trudno nie us³ysze�, w szególnosci jak kto� pake podnosi...).

Âże pierwszÂ? osobe ktĂłrÂ? zabiÂłem, zobaczyÂłem jak juÂż sie cofaÂłem

Zgadza siĂŞ.

Imho do odbanowania.

PragnĂŞ tylko zwrĂłciĂ? waszÂ? uwagĂŞ na to, Âże prawie caÂły czas staÂłem bokiem do zabijanych osĂłb (oczywiÂ?cie po to Âżeby lepiej sÂłyszeĂ?)

to mnie rozje.balo hahahaahaha ja jeszcze stoje tylem bo lubie slyszec jak od plecĂłw idÂ? :P

hahahahaaha

Kod:

PragnĂŞ tylko zwrĂłciĂ? waszÂ? uwagĂŞ na to, Âże prawie caÂły czas staÂłem bokiem do zabijanych osĂłb (oczywiÂ?cie po to Âżeby lepiej sÂłyszeĂ?)

to mnie rozje.balo hahahaahaha ja jeszcze stoje tylem bo lubie slyszec jak od plecĂłw idÂ? :P

hahahahaaha

W niejktorych sluchawkach tak jest, jo w moich starych za 15 zl biegolch i ciagle odwracolch sie dookola bo ino slyszolch dobrze jak ktos mi leciol za plecami...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.