MurzyN. Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Ganiany : Straznicy gonia od XX:XX (Od kiedy gonia straznicy, np: 7:30). Wiezniowie w tym czasie rozbiegaja sie po mapie. Strazbuct maja, za zadanie zabic wszystkich wiezniow. Jak zostanie 1 wiezien, to starznicy go nie bija bo ten wiezien ma zyczenie. Kampienie = Slay. Wiem ze jest taka zabawa, ale mozna by ja ulepszyc. Dodac jakas muze, czy cos. Dodac rowniez zeby wiezniowie i straznicy, biegli troche szybciej byla by lepsza adrenalina. Co wy na to? Gdy sie wlaczy ta zabawe to cele sie otwieraja automatycznie. ------------------- Lapany : Straznicy gonia od XX:XX (Od kiedy gonia straznicy, np: 7:30). Wiezniowie w tym czasie rozbiegaja sie po mapie. Straznicy maja, za zadanie zlapanie wszystkich wiezniow. Jak zostanie 1 wiezien, to reszta wieziniow ginie automatycznie. Kampienie = Slay. Zabawa polega na tym ze straznik biega i bije lewym przyciskiem myszki(lpm), wieznia a gdy go trafi to wiezien zostaje zlapany i nie moze sie poruszac, i zostaje oznaczony jakims kolorem, np: Czerwonym. Gdy sie wlaczy ta zabawe to cele otwieraja sie automatycznie. ------------------- Chowany : Straznicy szukaja od XX:XX (Od kiedy szukaja straznicy, np:7:00). Wiezniowie w tym czasie chowaja sie gdzie kolwiek na mapie. Kto bedzie na Texturach(Txt) Slay lub Ban. Pamietaj bawimy sie na kolorki. Zabawa polega na tym ze straznicy szukaja, np : 7:00. Straznicy nic nie widza dopoki nie wybije godzina 7:00 nie moge wlaczac latarki ani nic. Gdy wybije 7:00 Straznikom wlacza sie latarka i szukaja. Jest 8 Kolorow latarki : zielony,zolty,niebieski,czerwony,aqua,fioletowy,rozowy i bialy. Pamietaj bialy ratuje. Gdy znajdziemy wieznia i on zgadnie kolor to dajemy mu free day, gdy nie zgadnie zabijamy go. Wiem ze taka zabawa jest tak jak ganiany ale mozna by ja ulepszyc, i gdyby sie znalazlo wieznia to by wlaczajo sie takie mp3 dam dla przykladu : zabil_chowany.wav - Speedy Share - upload your files here Jestem tez za tym zeby dodac maksymalny czas rundy 8:00. Dobrze by bylo gdybys cie dodali automtycznego free day co kazda niedziele (7,14,21,28,itp) Co wy na to? :-) Wypowiadajcie sie w Komentarzach, Zapraszam Wszystkich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktus Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Ja już Bumowi wysyłałem pluginy i się wszystko spierdoliło więc narazie te zabawy jakie są wystarczą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mars Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Jeśli serwer zostałby naprawiony, żeby nie było bugów mapy, to mozna by było spróbować z tymi grami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.V.v.I.p.P.p. Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Cóż, pomysł jest całkiem niezły. Ale pierw trza serwer " zreperować " Jeśli już to tak jak up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts