Popular Post picmejkers Posted October 18, 2012 Popular Post Report Share Posted October 18, 2012 Kto płacze: PicMejkers Kto wkurwił: Puszek Czym wkurwił: Strzelanie na pusta bramke przy ich ilosci graczy 5 a naszych 3, pomimo prosby o poczekanie na bramkarza na mapie soccerjam (tej duzej) Okoliczności wkurwienia: Cala sytuacja jak wyzej napisalem rozpoczela sie od strzelania na pusta bramke, po zwroceniu uwagi w kierunku puszka przezemnie zostalem kickniety poniewaz bylo to prosto mowiac niekulturalne, z tym sie zgodze, Po ponownym wejsciu uslyszalem cos w stylu ze i tak cie nie lubie i moglem tobie wpierdolic bana, na co przytaknelem i otrzymalem bana na 1 week. Caly spor tyczyl sie zasad, ogolnie pojetej zasady fair play lub jak kto woli aby debile nie strzelali na pusta( na kazdym serwerze sj tak jest) a ze wzgledu ze jest tutaj wgrany ten mod i mapa jest bardzo czesto uwazam to za logiczne aby i te zasady byly tutaj na pozadku dziennym. Wracajac do tematu po ponownym wejsciu na serwer prosto mowiac bawilem sie pilka, kiedy otrzymalem upomnienie zaczelem grac, lecz odrazu po upomnieniu polecial ban z wyjsanieniem przez mikrofon: i tak mnie wkurwiasz. Własne przemyślenia na ten temat: Za gre na tym serwerze podziekuje, milo bylo ale nie ma rzeczy niezastapionych, co do regulaminu proponuje takowy wprowadzic odnoszacy sie bezposrednio do tego moda na serwerze. Dodatkowo w kierunku puszka proponuje wyciagnac jakies konsekwencje poniewaz prosto mowiac w moim subiektywnym odczuciu jest on niekompetentny. // Prosilbym o przeniesienie do odpowiedniego dzialu. REDQu, ❤ Efffelina <3, ✪ Michal and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 wchodząc w ten temat byłem pewny ,ze skarga będzie związana z obrażaniem. Szanuje Puszka i chciałbym aby dodał coś od siebie lecz rzadko go widać. Ktoś był aby to potwierdzić? Hltv nie zapisuje dźwięków z mikro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Edit: Treść nie ważna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Przeniosłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 po pierwsze nie badz taki kurwa niewinny bo masz bana za wyzywanie za kazdyma razem jak gram na sj ty musisz swoje 5 groszy dodac i mnie obrazic prosilem kilka razy ale skoro prosby na ciebie nie dzialaja dostales bana i chuj jakis szacunek do adminow musi byc bo niedlugo gimbusy na głowe nam wejda do chuja dziekuje tyle na ten temat!!! a to ze sobie strzelam na pusta czasem to nie rozumiem w czym ci to przeszkadza bo wieksza czesc ludzi tak robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
picmejkers Posted October 19, 2012 Author Report Share Posted October 19, 2012 Tak, bylem niekulturalny dostalem kicka po czym ogarnelem sie biorac pod uwage moje wypowiedzi i nie pyskowalem do czasu kiedy puszek powiedzial cos w stylu "i tak mnie wkurwiasz juz od dluzszego czasu wiec cie zbanuje", powiedzial ok banuj i oto efekt. To ze ktos strzela na pusta przy przewadze 2 zawodnikow i to jeszcze na mapie soccerjam tej najwiekszej jak juz wczesniej wspomnialem dla mnie jest to pewnego rodzaju ulomnosc, poniewaz zamiast wspolnie sie bawic to tylko przeszkadzamy sobie w zabawie. Dla innego porownania w odczuciu to jest tak samo jak przyszlaby osoba z sh i psula rozgrywke innym, a mysle ze nie o to chodzi w grze po tym jak zmeczony przylazisz w tygodniu i chcesz prawde mowiac odpoczac dobrze sie bawiac. Co do postu up, masz racje za kazdym razem musze swoje 5 groszy dolozyc bo taki juz mam charakter i tyle, nic na to nie poradzisz. Co do szacunku do adminow posiadam go, ale w tym przypadku brak szacunku do osoby puszka go przewyzszyl za co przepraszam. I zebysmy sie zle nie zrozumieli nie przepraszam puszka tylko adminow jako całość, to chyba na tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 elo picmejkers, jak leci ? g0ThIc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Na ile dostałeś bana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 No tu pacmejker ma racje puszek niestety tak gra i nadal niewiem dlaczego może chce miec screena na steamie? Ale to co Sylwia powiedziała ze pacmejker ma swoje 5 groszy, ten kolo sie nie odzyw a jak cos pisze to niewiem czy ktos to czyta. Pacmejker tez swiety nie ejstes bo zawsze jak grasz musisz sie bawic to piłka to jest wkurwiajace, wielo krotnie odechciewało mi sie grac przez to jak i równiez wiekszosci gracza a wracajac do kultury, to niewiem co z wami jest ale powiedzcie mi jak było kiedys na wiejskiej. Patrzcie ile sie pozmieniało jak ci starzy weterani naprawde starzy odeszli przysli nowi gracze wieksosci to sa osoby niepełnoletnie i ze wzgledu na nich wprowadzacie tu kuture?? odechciewa sie grac bo co sie odezwie ktos to leci ban zamasta dac gag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
picmejkers Posted October 20, 2012 Author Report Share Posted October 20, 2012 AxeI masz 100% racje, po pierwsze nieraz sie bawie bo poprostu nie ma z kim grac. Widziales kiedys abym naduzym "bawienia sie" kiedy byl np. redqu albo malouda w druzynie czy tez inna osoba potrafiaca odegrac? A moja zabawa najczesciej polega na spowolnieniu akcji i duckowaniu albo na wypuszczeniu pilki i zlapania jej za zawodnikiem. Nigdy nie slyszalem z twojej strony np.: "przestan sie bawic" czy cos w tym stylu, poniewaz wydaje mi sie ze nie naduzywalem tego. Co do drugiej czesci tez masz racje, nie wiem co sie dzieje ale to nie jest to co kiedys nawet z przed 0.5-1 roku temu bo na serwerze gram pewnie cos okolo tego. Wtedy bylo poprostu lepiej, nie wiem co sie zmienilo ale mysle ze problem tkwi chyba w tym ze nikt nie angazuje sie za mocno w serwer, nie ma kto go ciagnac dalej oraz takie pierdoly jak np. tutaj. Bana otrzymalem na tydzien, odczekam kare ale w najblizszym czasie raczej nie zagoszcze na serwerze. ✪ Michal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 no widzisz mi tez sie odechiewa grac wbijam pogadac ze znajomymi ale i tak odechciewa sie grac. powiem ci ta skarga byla i tak niepotrzeba bo i tak nikt z tym nic nie zrobi bo puszek to puszek kazdy go zna i wiekszosc go lubi chyba ^.^ mi on tam nieprzeszkadza ale przez takie granie ludzie wychodza z servera albo jak zostaja to graja godzini i przez ta godzine oze byli z 2 razy przy piłce. Niewiem czy ktos bdzie sie jeszce wypowiadał na ten temat ale ja bym to zamknął. ❤ Py Py Pyrcia and ✪ Michal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Puszek wgl. cos sie udziela na forum? bo ani widu ani slychu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 przecież napisał posta z konta rudej nie? popatrz dobrze najpierw Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Dużo bardziej przepadałem za Ruda niż Puszkiem szkoda ze już jej "nie widać" a raczej "nie słychać" na serwerze 4Fun/bf2. Co prawda do puszka nic nie mam ale zgodzę się ze czasami przesadza, można powiedzieć ze kieruje się emocjami Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 smieszy mnie jedno ze ludzie kozacza na serwerze a jak dostana bana zasłuzonego to ida sie skarzyc na forum i udaja niewiniatka....dla wiadomosci do wszystkich jesli chodzi o kulture czy jakies gadanie daje naprawde mało banów praktycznie sporadycznie chyba ze juz ktos zasłuzy a admin tez czlowiek wytrzymuje do czasu wiec nie naduzywajcie naszej cierpliwosci bo i tak uwazam ze jestem wyrozumiały co do graczy. tyle na ten temat i przestan juz picmejkers robic z siebie ofiary, a to ze grasz poł roku czy rok nie robi z ciebie kogos uprzywilejowanego ja tu gram okolo 5 lat i jestem adminem i skargi na mnie tez sa sporadyczne a praktycznie przez taki okres mojego urzedowania w rzeczywistosci zerowe.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Przeczytałem temat(czyt. straciłem 10 min. swojego zajebistego życia) doszedłem do wniosku. Picmejker nie masz demka ani screenów, że to Puszek Ciebie obrażał itp. itd. to samo Puszek. Myślę, że temat jest z dupy wyjęty bo i tak Ci ban się skończył. Zamykam temat i po sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts