Misiek` Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Witam was drodzy użytkownicy, mam dla was super konkurs z super nagrodami. z Konkurs polega na Reklamowaniu naszej SERWEROWNJ Zasady są proste: 1.Forum na którym jest reklama nie może się powtarzać. 2.Reklamy muszą być na forach, na których moderator nie musi potwierdzać reklamy (Opcja nie jest konieczna) 3.Reklama nie możę być zmodyfikowana Teraz coś o zajebistych nagrodach: 1 Miejsce - Admin na JB 2 Miejsce - VIP na JB serwerze Proszę wklejać linki do reklam w postach. Jeśli ilość waszych linków reklamowych się zmieni proszę nie dodawać NOWEGO posta tylko edytować STAREGOKod reklamowy Oto kod Reklamowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 :mur: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Szczerze? Amur ma racje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Z czym ty wyjechałeś? człowieku, to tylko kompromituje wiejską, współczuje osobom, które to weszły i to przeczytały, większość pewnie przeszła załamanie nerwowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 np ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Ziomex niewyrobil przez co ma zajebisty kolor ...o kurwa co sie ze mna dzieje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Mój kolor jest sweet;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Teraz coś o zajebistych nagrodach ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek` Posted October 26, 2012 Author Report Share Posted October 26, 2012 Kurwa to ruszcie pizdy i zróbcie coś a nie kurwa :niezgadza: Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Przypominam o KARAOKE ,które rozpocznie się jutro o godznie 20:00 lub 21:00. Mapa jest uszykowana i kilka piosenek razem z tekstem wyświetlającym się na ekranie również gotowe. Każda osoba ,która weźmie udział dostanie specjalny marker + parę bonusów o których kilka krotnie wspominałem. Marker dostępny jest na serwerze 4fun ever jak i również regulamin jego używania będzie podany. Zwycięskim kolorem będzie czerwony, następnie pomarańczowy i nagrodą pocieszenia będzie zielony z ograniczoną możliwością malowania. MYśle ,że ta nagroda była najbardziej porządana na serwerze jak ją pokazywałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts