CrusH *.* Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 CO TO KURWA JEST? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrusH *.* Posted October 24, 2012 Author Report Share Posted October 24, 2012 Takie ssy miałem w folderze, nic z nimi nie robiłem, jedne co to wrzuciłem na hosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 HAHAHAHAHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Jednego dnia mowisz, ze nie masz screenow Teraz wrzucasz jakies gowno Na dodatek robisz z nas jakis skonczonych idiotow. Wez nie wracaj bez prawdziwych ss... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Oczopląs jebany... a tak btw.. to zes pojechal z ss`kami nie ma co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrusH *.* Posted October 24, 2012 Author Report Share Posted October 24, 2012 z początku źle szukałem, potem sam mi napisałeś w jakich folderach szukać to przszukałem wszystko. Znalazłem tylko takie, miały nazwe mapy i wczorajszą date. Nie obchodzi mnie to ze na tych ss gowno widać, w koncu jest hltv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Przechwyt z telewizora CrusH *.* 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Jak dla mnie perm zostaje... Gdybym polegal na samym hltv to nie robilbym zadnych ss tylko odrazu wciepnal Ci bana, ale po to mamy plugin ze screenami zeby go uzywac. Nie ma prawdziwych screenow nie ma unbana. Siema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrusH *.* Posted October 24, 2012 Author Report Share Posted October 24, 2012 Przez takich jak ty właśnie serw upada, pewnie nie jest to pierwszy przypadek niesprawiedliwgo bana. Większość adminów gówno robi, tylko mapy zmienia jak sie jakaś nie spodoba. Są tylko po to, żeby była ta jebana składka. Są wyjątki, osoby które na prawde pracują nad serwerem."Nie ma prawdziwych screenów, nie ma unbana" To są screeny które zostały wrzucone do folderu steam. Zresztą nie będę się dalej tłumaczył, może w końcu ktoś normalny rozpatrzy tą sprawę. Na prawdę miło się z wami grało, dziękuje za wspólnie spędzony czas. Dobranoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 NIe jestes pierwszy ktory probuje sie wykrecic od bana, tlumaczac ze nie ma screenow, albo zostaly zle zrobione. Oczywiscie dalej mozesz isc w zaparte, ja osobiscie przyznam, ze od samego poczatku kiedy z nami grales byles slaby i to nawet bardzo od jakiegos niecalego miesiaca nagle to wszystko sie diametralnie zmienilo, zaczales wychodzic na szczyty, zdobywac medale. Z poczatku pomyslalem, ze moze wreszcie nauczyles sie czegos, ale zgloszeniach od innych graczy oraz innych adminow ze jestes podejrzany, najzwyczajniej wszedlem i zrobilem co swoje. Dalej podtrzymuje, ze dopoki nie zobacze ss z tamtej mapy to mozesz pomarzyc od UB. Przez takich jak ty właśnie serw upada, pewnie nie jest to pierwszy przypadek niesprawiedliwgo bana. Większość adminów gówno robi, BUahahha, prosze Cie jesli Ty uwazasz ze ja gowno robie, to daruj sobie lepiej... Jako jeden z niewielu jeszcze jestem w stanie posiwecic troche czasu zeby zmienic cos na lepsze, Cos slabo doinformowany jestes... ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woofer Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Po zobaczeniu demka, jakoś nie widać żeby coś ma. Lepiej przyjrzyjcie się. Regards, Woofer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Przez takich jak ty właśnie serw upada, Przez takich jak on serwer nadal stoi i jest powód do gry. Co jak co ale jeżeli jest Ozze na serwerze to chętnie wpadam na ever, z resztą łatwo Ci to powinno zauważyć ,że zwykle jestem na serwerze gdy znam paru ludzi i mogę z nimi zwyczajnie pogadać i się pośmiać. Zresztą nie będę się dalej tłumaczył, może w końcu ktoś normalny rozpatrzy tą sprawę. Kogo masz na myśli... ? Jeżeli ktoś wypowie się niezgodnie z Twoją wolą to od razu jest skreślony z listy normalnych ,a przechodzi na listę czubków? Odnośnie samego bana, powiedz jaki posiadasz system i czy miałeś już kiedyś z tym problem. Dodam jeszcze ,że jeżeli mam Windows 7 i masz CS'a zainstalowanego w program files to mogłoby coś takiego wystąpić ... chociaż nie. Zwykle SS'y wyskakują czarne ,a w tym wypadku to wygląda jakbyś grał na telewizorze i akurat przechwyt transmisyjny padł. Szczerze? Jeżeli chcesz się uratować to możesz ściągnąć demko i wymierzyć odpowiedni czas między początkiem rundy ,a banem. Wtedy może ktoś się pokusi i sprawdzi, bo nie mam czasu przeglądać 20 minut mapy. Po zobaczeniu demka, jakoś nie widać żeby coś ma. Lepiej przyjrzyjcie się. Regards, Woofer Nie znam Cię... jak dla mnie Twój post nic nie znaczy. Tym bardziej ,że się nie przywitałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrusH *.* Posted October 25, 2012 Author Report Share Posted October 25, 2012 DMG, akurat źle wyraziłem moje zdanie. Miało być że przez takie zachowanie serwer upada. Dobrze wiem, że Ozze coś robi na tym serwerze, sprawdza te m apy itd. Ale jest wiele innych adminów, którzy na serwerze zmieniają tylko mapy. Co do tego na czym gram, to nieznam się za bardzo na tym, ale jako ekran do komputera mam podłączony 28calowy telewizor LG. Może to akurat wina tego, nie wiem, nie znam się. To jedyne screeny z gry jakie miałem z "gry". Mapa trwalo 8 minut, zbanowany zostałem w 4 minucie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Nie pierdolcie kto rozdupca wiejska bo i tak nic nie wskuracie. Mozliwe ze adminy aby zmieniaja mape lecz nie gram dostatecznie dlugo na serwie by sie pod tym podpisac. Obczajcie demko i zobaczcie bo ja narazie nie mam czasu by obczajac wszystkiego. Tak wiec ..no xD tyle na dzis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Akcja ktora przesądzila o zrobieniu screenow czas okolo 3minuty 50s Juz opisuje o co chodzi A więc w momencie kiedy mielismy ESP bylo to bardzo ladnie widac, kiedy po prawej stronie stoi zrespiona cala grupa ludzi (spogladasz na nich przez skrzynie) po czym Leniu przechodzi na prawa strone i wtedy Ty ladnie wiodles za nim celownikiem i wycelowales prosto w niego granatem ( podkreslajac, ze caly czas go nie widziales) a mimo to wiedziales w ktorym momencie i w ktore doklanie miejsce rzucic. Jest moze jeszcze z 1 akcja oprocz tej, ale to jest taka kluczowa. Wciąż podtrzymuje, nie ma SS nie ma UB Dosc czesto brak zrobienia screenow, jest podstawa do zdjecia bana. Dlatego nie odpuszcze ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woofer Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Akcja ktora przesądzila o zrobieniu screenow czas okolo 3minuty 50s Juz opisuje o co chodzi A więc w momencie kiedy mielismy ESP bylo to bardzo ladnie widac, kiedy po prawej stronie stoi zrespiona cala grupa ludzi (spogladasz na nich przez skrzynie) po czym Leniu przechodzi na prawa strone i wtedy Ty ladnie wiodles za nim celownikiem i wycelowales prosto w niego granatem ( podkreslajac, ze caly czas go nie widziales) a mimo to wiedziales w ktorym momencie i w ktore doklanie miejsce rzucic. Jest moze jeszcze z 1 akcja oprocz tej, ale to jest taka kluczowa. Wciąż podtrzymuje, nie ma SS nie ma UB Dosc czesto brak zrobienia screenow, jest podstawa do zdjecia bana. Dlatego nie odpuszcze ;] Nie mam się po co witać na forum, skoro przesiaduję na serwerze. Nie wiem jak mnie mogłeś na nim nie zauważyć skoro nie raz tam dostawałeś peste na scoutach, mniejsza z tym. Jest to mój real i nie bronie go tylko dla tego, że go znam z reala, ale gram z nim od dłuższego czasu na mixach itd, bym z nami na lanie. Ziomek zauważ nie w cs nie ma tylko skilla i dobrej myszce, tylko ta gra opiera się w 50% na farcie:C i takie jest moje zdanie, nikogo tym postem nie mam na celu obrażenie. A co do tych ss poczytaj sobię na temat ich czemu takie są w google:X Regards, Woofer[KLAUDIA:**] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 muahha te screeny mnie rozjebały takiego agenta jeszcze tu nie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woofer Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 muahha te screeny mnie rozjebały takiego agenta jeszcze tu nie było :-) Jest to przez to, że używa telewizora jako monitora, tzn 2w1. I zrobiło mu przechwyt z telewizora.. ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Jest to przez to, że używa telewizora jako monitora, tzn 2w1. I zrobiło mu przechwyt z telewizora.. Alez oczywiscie. Tak, tak... Szkoda, ze sam zainteresowany juz sobie odpuscil a obroncy ucisnionych dalej podtrzymuja swoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woofer Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Alez oczywiscie. Tak, tak... Szkoda, ze sam zainteresowany juz sobie odpuscil a obroncy ucisnionych dalej podtrzymuja swoje. Po czym stwierdziłeś, żę odpuścił? Po Tym, że nie wypowiada się, a co ma odpowiedzieć, ziomek przejżyj sobie demko. I sprawę wyjaśni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrusH *.* Posted October 26, 2012 Author Report Share Posted October 26, 2012 Oj Ozze, nie odpuściłem i nie odpuszczę. Jak już wyżej jest napisane, do komputera mam podłączone telewizor, używam go jako monitor i TV, podlączona jest do niego kablówka, może to jest tego powód. Po drugie i tak nawet jakby ktoś raczył zobaczyć hltv i stwierdził że nic nie mam, to Ty i tak swoje; nie ma SS= nie ma UB. Jedyną osobą na tym forum która mogłaby to jakoś wytłumaczyć jest DMG, no ale widocznie nie zagląda w ten dział tak często. Rekin pisał że jedyną szansą na zdjęcie bana, jest przyznanie się do winy i jeżeli Wy (gracze 4evera) zgodzicie się mi dać drugą szanse, to mógłbym dostać tego UB. Nie mam zamiaru się do tego przyznać, ponieważ nie czitowałem. Po co tu jest te HLTV ? Żeby zobaczyć i dać bana wielu chętnych, ale żeby się skupić i zobaczyć to na spokojnie, żeby stwierdzić że nic nie mam to już żaden admin nie raczy, pisze admin bo zdanie innych na tym serwerze się nie liczy, przynajmniej tak mi się wydaje. Woofer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 w sumie Ty nie masz bana i grałeś dzisiaj ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Wyłkapał moment ^.^ w sumie Ty nie masz bana i grałeś dzisiaj ? "Napisano dziś, 00:00" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 rozjebal system xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts