heater10 Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 admin [bORG]SzEwC^ Grałem normalnie na serwerze ale gdy ten pier*** debil wszedł na serw i go zabiłem z mniejszą ilością hp od niego to najpierw mnie kicknął a następnie jak weszłem i się spytalem za co to powiedzial że jajco i pogroził mi banem suka pierdolona powinno mu się zabrać adma Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Czasem nie pomyliłeś serwer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
heater10 Posted October 25, 2012 Author Report Share Posted October 25, 2012 To jest serwer CoD MOD :GLOBAL WAR MOD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 admin [bORG]SzEwC^ Grałem normalnie na serwerze ale gdy ten pier*** debil wszedł na serw i go zabiłem z mniejszą ilością hp od niego to najpierw mnie kicknął a następnie jak weszłem i się spytalem za co to powiedzial że jajco i pogroził mi banem suka pierdolona powinno mu się zabrać adma wypierdalaj konfidencie, jebal cie pies ❤ DMG and szewc^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heater10 Posted October 25, 2012 Author Report Share Posted October 25, 2012 Wypierdalaj jak ci się nie podoba to wypierdalaj suczo jebana przez koty i pedały Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Wypierdalaj jak ci się nie podoba to wypierdalaj powtórzenia wyrazowe... szewc^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Wypierdalaj jak ci się nie podoba to wypierdalaj suczo jebana przez koty i pedały jebana konfitura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Konfitura...hahahahah juz czegos innego nie dalo sie wymyslec ? xD heater10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Tytan spokój, napisz wg. regulaminu i czekam na wytłumaczenie Szewca. heater10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc^ Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 wytlumaczenie szewca masz wyzej w wypowiedzi skaldajacego skarge " ten pier*** debil , wypierdalaj suczo jebana przez koty i pedały" takie mail kolega zachowanie na serwerze do innych graczy drozil banem choc nie posiada admina i wyzwiska lcialy w kazdym kierunku choc zapewne jeszcze w nocy spi w pampersie czuje sie bardzo odwazy przez kabelek przyklad typowego dzicka neostrady. Ban minie ale rozumu ten malu czlowieczek niestety chyba juz nie nabierze pozdrawiam. Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Witam, co do tego heater10 gral na wh zrobilem mu screeny ale niestety to na cod niedziala bo zmienia ip i papa, napewno niedoszloby dotej skargi bo ten ban za wh jest juz 2 miechy stary. Wiec dobrze zrobiles banujac go jedno zaco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts