Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

skarga na admina [BORG]SZEwC^

heater10
 Share

Recommended Posts

admin [bORG]SzEwC^

Grałem normalnie na serwerze ale gdy ten pier*** debil wszedł na serw i go zabiłem z mniejszą ilością hp od niego to najpierw mnie kicknął a następnie jak weszłem i się spytalem za co to powiedzial że jajco i pogroził mi banem suka pierdolona powinno mu się zabrać adma

admin [bORG]SzEwC^

Grałem normalnie na serwerze ale gdy ten pier*** debil wszedł na serw i go zabiłem z mniejszą ilością hp od niego to najpierw mnie kicknął a następnie jak weszłem i się spytalem za co to powiedzial że jajco i pogroził mi banem suka pierdolona powinno mu się zabrać adma

wypierdalaj konfidencie, jebal cie pies

wytlumaczenie szewca masz wyzej w wypowiedzi skaldajacego skarge " ten pier*** debil , wypierdalaj suczo jebana przez koty i pedały"

takie mail kolega zachowanie na serwerze do innych graczy drozil banem choc nie posiada admina i wyzwiska lcialy w kazdym kierunku choc zapewne jeszcze w nocy spi w pampersie czuje sie bardzo odwazy przez kabelek przyklad typowego dzicka neostrady.

Ban minie ale rozumu ten malu czlowieczek niestety chyba juz nie nabierze

pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.