XandeR Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 ArmEdd ?? STEAM_ID_LAN 79.185.181.48 [glow=red]niestety nie ma skrina z ip, gdyÂż koleÂ? poprostu wyszedÂł jest ip dzieki komendzie amx_last[/glow] korzystajac z przywilejĂłw jakie mam, zamieszczam tu demko do oceny. Demko jest z HLTV, wiĂŞc trzeba goÂ?cia znaleÂĽĂ?. http://www.sendspace.com/file/sny4vw wg mnie i Drake'a WH Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 obserwowalem typa kilka rund musze powiedziec ze niektore akcje to cos wiecej niz fart, chyba ze to krewny fibaka zaraz ogladne z WH [ Dodano: 2008-07-05, 12:36 ] dla mnie hax beton jak nic. BTW dobra akcje mam w 5 i 6 rundzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
-somelier- Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 to mĂłj krewny i znam tego pajaca on jest dobry napoprostu [ Dodano: 2008-07-07, 21:22 ] jak coÂ? mam kontakt do niego jak byÂ?cie potrzebowali Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 somel nie mow ze ta akcja bodajze w 2 czy 3 rundzie jak dokladnie wiedzial ze wyjdzie mu z banana 2 typow i dokladnie wiedzial kiedy jak i gdzie? dziwne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Jako wytrawny znawca kunsztu czterskego. Fachowiec w tej dziedzinie. Autorytet wszystkich cziterĂłw. Stwierdzam Âże mĂłj kolega po fachu daÂł siĂŞ zÂłapaĂ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy-KzK- Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 i kolejna dusza poszÂła do piekÂła:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holeb Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 i dobrze :] Bana i chuj :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 graÂłem z nim kilka razy i nie myÂ?le zeby cos miaÂł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 ;oooo boty lapia "cziterow" cwiczcie ) koles ma steam znam go i jest clr ; ** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts