MurzyN. Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Hmmm. Tutaj MurzyN<33 Tai admin ktorego przyjeto a mnie nie. Po 1 Wyzywa graczy mam ss i gracze to potwierdza. Ma wyjebane na to ze pisze skarge pisal tak. Ludzie potwierdza i taki Chu* Zasluguje na Admina To juz ja jestem lepszy nie wyzywam i wgl. Pzdr Za Wybor Drogo Administracjo. SS : http://www.iv.pl/ima...18237986312.png http://www.iv.pl/ima...15885041312.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 powtórze ci to jeszcze raz, po raz ostatni: CHUJ CI W DUPE, to nie moja wina, że jesteś tak niedorozwinięty psychicznie, nie będzie mi jakis 14 latek z dupy łba zawracał, bo nie podoba mu sie że napisze słowo "KURWA". P.S Weź idż do skzoły, bo jak czytam twoje wypowiedzi, to aż płakac się chce. Serio Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 wgl w ogóle Pzdr pozdrawiamNajpierw się naucz pisać choć w miarę dobrze po polsku, a dopiero potem zacznij płakać. I o co Ty właściwie płaczesz? O to, że on ma admina? O to, że Ty go nie masz? Czy o to, że napisał "nie było"? Na screenach nic nie ma. Jest tylko płacz. Twój płacz o nic ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 W sumei w0mbat można skrótami pisać wgl i pzdr a nie zamknę tego tematu ponieważ dobrze się zapowiada Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 gówno! nie można! gdzie jest napisane, że można? ✪ Tytanowy Janusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Ma wyjebane na to ze pisze skarge pisal tak. Poprawna forma zdania : Mam wyjebane na to ze tak pisze skarge Rowniez i ja mam wyjebane na twoje placze. Chocbys chcial "udupic" kramarq to i tak ci sie nei uda bo go dosyc znam a zeby uzywal takich tekstow to bylo trzeba go do tego zmusic lub po prostu sam do niego pyskowałes (pozdrawiam mudzyna). A tak jeszcze, to wez jeszcze raz przeczytaj to co napisałes bo widac ze piszesz pod wplywem srodkow psychotropowych xD (emocji). Wiecej napisze jak sie wyspie :-) narazie tyle. W kazdym badz razie predzej czy pozniej ta skarga zostanie odrzucona Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 W kazdym badz razie predzej czy pozniej ta skarga zostanie odrzucona brak znaku interpunkcyjnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 jak bedzie sporo ludzi na JB to niech ursek wejdzie, nauczy graczy wiejskiej kultury Club 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 jakby Ursek wszedł, to by nikogo już nie było na tym JB te dzieci wtedy by się bały cs'a odpalić ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Heh xD Dobrze mówicie chuje z góry;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 jakis koles do mnie KULTURA! ale sie posmialem hahahahahahhahahahahahah karmarq widzial jak ten mlody***** wymiekl podczas rozmowy ze mna potulny jak baranek kurwa admini sa na JB ale zadnego na forum nie widzialem ahahah xD ludzie mowia ze bum admy rozdaje xD w koncu cos sie dzieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Ostatnio wbiłem 3 adminów siedziało lol xD A ten chuj mówi ze forsy nie ma na opłacenie xD Miałem adma to mi zdjął. Tytan chuj xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Miałem adminów to ten chuj Tytan mi mówi ze forsy nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Ja pierdole xDD Weżcie to zamknijcie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Tytan Ostatnio siedział mi na chuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 karmarq bierze cytowanie i edytuje tekst :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Nie edytowałem ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Dobra koniec tego dobrego. Kto ma admina ten powinien dawać przykład kultury już była kiedyś mowa i to nie raz, że wyzywać, słać chuje itp. można jedynie na 4FUN! Resztę serwerów obowiązuje kultura. Nie dociera to inaczej możemy rozmawiać. Jednak mam nadzieję, że się zrozumieliśmy. Czy Wy nie możecie olać gnojostwa, nie trzyma się zasad to wywal, pyskuje - olej go, przeklina i przeszkadza graczom - banuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MlodyMarzyciel Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 e janusz ja wcale nie wymiękłem wiec se tak nie pozwalaj chłopie a co do tej skargi możecie chociaż chłopakowi współczuć widać chce żeby admini się tu nauczyli kultury żeby nie wyzywali graczy i wgl. (pozdro murzyn) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 zamknijta, bo sie gówno lepi między palcam Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.P.Z. Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Widać tacy mocni w gębie jak z dziecmi rozmawiaja podajcie gdzie gracie a wejdę z wami w polemikę waszych niecnych czynów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts